Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΟΙ 13 ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ DARTS




1.    Σε όλα τα κανονικά αθλήματα, όσο περισσότερο προπονείσαι γίνεσαι και καλύτερος. Στα Darts όσο περισσότερο προπονείσαι γίνεσαι χειρότερος. 

2.    Τα darts είναι ένα άθλημα που η μόνη σου χρησιμότητα είναι να είσαι ο αντίπαλος του νικητή. 

3.    Darts είναι το άθλημα που όταν και τα τρία σου βελάκια πάνε συγκεντρωμένα στον άσο, άρα και το σκορ είναι τα τρία του Καράμπελα, να έρχονται και να σου λένε «τι ωραίο πέταγμα» και «μπράβο όλα είναι μαζεμένα». Σου έρχεται να τους τραβήξεις μια μπουνιά να τους δώσεις τα δόντια στο χέρι. Όταν όμως το κάνουν αυτοί και το πεις εσύ, σε αγριοκοιτάνε. 

4.    Darts είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κλείνει πάντα πρώτος ο άλλος. Εσύ ποτέ. 

5.    Darts είναι το παιχνίδι που σε συμπαθούν όλοι όταν χάνεις. 

6.    Στα darts η πλειοψηφία αποτελείται είτε από αυτόκλητες παρηγορήτρες είτε από πάνσοφους καθοδηγητές. 

7.    Στην Ελλάδα, όταν παίζουμε darts πρέπει να μιμούμαστε τους Σουηδούς. Μην πανηγυρίσεις άμα κερδίσεις, μη θυμώσεις αν χάσεις, μη χαρείς μια καλή βολή, μη στραβώσεις με μια κακή βολή. Τουλάχιστον σου επιτρέπουν να παραγγείλεις μια μπύρα. Ελπίζω σε περίπτωση σεισμού να σε αφήσουν να εγκαταλείψεις το κτίριο. 

8.    Όταν παίζει ο άλλος δεν πρέπει να μιλάς, να μην του χαλάς τη συγκέντρωση, να μην του λες τι θα παίξει, να κάνεις ησυχία. Όταν παίζεις εσύ, θα πρέπει να σου λένε τι θα παίξεις, πως θα παίξεις, γιατί τόλμησες και αστόχησες και αν κάνεις το λάθος και τα καταφέρεις, σιγά. Μπορείς το ξανακάνεις;

9.    Οι φίλοι σου σε υποστηρίζουν πάντα όταν παίζεις. Σου λένε φράσεις όπως «σιγά μην κατέβεις έτσι όπως είσαι σε αγώνες»,  ή σε κράζουν μπροστά σε 20 άτομα, δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να σε ακούσει και μια σου φράση είναι μια καλή αφορμή να σου πει ο άλλος μια ιστορία του. Εσύ μόνο θα ακούς για να σου πουν στο τέλος ότι δεν ακούς. 

10. Τα Darts είναι η επιτομή του «παραλίγο». Αν ασχοληθείς να είσαι σίγουρος θα το πεις 20 δισεκατομμύρια φορές. Στο ποδόσφαιρο θα δεις ένα ή το πολύ δύο δοκάρια. Στα darts έχει 50 δοκάρια το παιχνίδι. 

11. Όταν φτάσεις σε σημείο να κερδίζεις τον σοφό καθηγητή, θα σου δώσει ακόμα περισσότερες συμβουλές για να μην πάρεις και αέρα. Αν μπεις στον κόπο να του θυμίσεις πως έχασε θα σε κράξουν οι άλλοι ως αχάριστο που δεν εκτιμάς το δωρεάν μάθημα. Οπότε ο ρόλος που σου αντιστοιχεί είναι αυτός του ηλίθιου ακροατή. Με χαμόγελο. 

12. Στα darts κάθε σου προσπάθεια είναι εις βάρος σου, σε μια νίκη αντιστοιχούν 1000 ήττες και μια πραγματικά καλή σκέψη είναι πως χρησιμεύεις στο να χαρίζεις το αίσθημα της νίκης στους άλλους.

Και μπόνους ο υπέρτατος νόμος : 

In the Darts room no one can hear you scream…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια