Τρίτη 16 Μαΐου 2017

…..ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΩ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ



Υποκλίνομαι στη μαεστρία. 

Τη Δευτέρα ο Κασιδιάρης προκαλεί επεισόδιο και αποσπάται η προσοχή του κόσμου από τα επαίσχυντα μέτρα της κυβέρνησης της κοινωνικής σωτηρίας.  Την Τρίτη δεν έχουμε δημοσιογραφικές εκπομπές καθώς η ΕΣΗΕΑ κήρυξε απεργία. Την Τετάρτη δεν έχουμε εφημερίδες. Την Πέμπτη θα ψηφιστούν όλα από μια επαναστατική κοινοβουλευτική ομάδα που είναι μπετό μνημονιακή. 

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και άγιος ο Θεός. 

Το παραμύθι των αντίμετρων καλά κρατεί. Η προπαγάνδα ότι να, αποφασίσαμε και καλά πράγματα αποκρύπτει ότι αυτά θα ισχύσουν μόνο αν το πλεόνασμα φτάσει σε δυσθεώρητο ύψος. 

Οι ιδιωτικοποιήσεις που ψηφίζονται και δεν προχωράνε. Ο Σύριζα είναι το μοναδικό κόμμα στον πλανήτη που προστατεύει ένα περιβάλλον που δεν υπάρχει. Προστάτευσε τους κορμοράνους στον Βοτανικό που θα μπορούσε τώρα να υπήρχε ένα γήπεδο και Δημαρχείο στολίδι και καθόλου χώρος για το τέμενος και με την ίδια επιτυχία συνεχίζει να προστατεύει το δάσος στο Ελληνικό. 

Συμπλήρωσε και τα μπαχαρικά : Το βίντεο με ολόκληρο το επεισόδιο του Τζήμερου δεν πρέπει αν το δούμε – ή μάλλον πρέπει να δούμε μόνο το πόσο πολιτισμένα τον πετάνε έξω. Το βίντεο με τον τσαμπουκά του Ηλία επίσης δεν πρέπει να το δούμε. Αν όμως ήταν ο Σαμαράς πρωθυπουργός και ο Ηλίας κοπάναγε κάποιον Συριζαίο, τότε η προπαγάνδα θα διεκήρυττε πως η διαπλοκή μεταξύ ΝΔ και ΧΑ κρύβει το πραγματικό πρόσωπο των ναζί.

Σκέφτομαι πως με τα φρικτά μέτρα που πέρασε και συνεχίζει ακάθεκτος να περνά ο Τσίπρας, αν είχε λίγο μυαλό και δεν έκανε τις γελοιότητες με μετακλητούς, Καρανίκες, ιδιωτικοποιήσεις, και έπαιρνε μπροστά η οικονομία, θα γινόταν ο μεγαλύτερος ηγέτης των τελευταίων 100 ετών. 

Το μόνο που κατάφερε  ήταν όχι μόνο να χάσουμε απίστευτο χρόνο, όχι μόνο η περήφανη διαπραγμάτευση του να είναι στριπτιτζάδικο, όχι μόνο να χαλάσει τα μυαλά των ανθρώπων με τα κινήματα της πυρκαγιάς του δεν πληρώνω και των αγανακτισμένων, όχι μόνο να κάνει διχαστικό δημοψήφισμα, αλλά κυρίως η Ελλάδα μας να βυθίζεται στο βούρκο καθημερινά και να μην υπάρχει ούτε μια ελπίδα σε κανέναν…..



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια