Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ – ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ – ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ




Μέσα σε δύο μέρες πρωταγωνίστησαν στο δημόσιο βίο για διαφορετικούς λόγους και δυστυχώς για τίποτα θετικό. 

Ο Μανώλης Σφακιανάκης είναι ίσως ο καλύτερος μακράν, δημόσιος λειτουργός των τελευταίων ετών στο Γιουνανιστάν. Έστησε μόνος του μια υπηρεσία που συγκαταλέγεται πια στις καλύτερες του κόσμου. Έσωσε κόσμο από την αυτοκτονία, προστάτεψε πολλούς, ευαισθητοποίησε πολλούς για τους κινδύνους του ιντερνετ. Ένας λαμπρός αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας που σε ένα σοβαρό κράτος θα είχε τιμηθεί πολυποικιλοτρόπως και θα ήταν μονίμως στη βιτρίνα του «προιόντος» που λέγεται δημόσιο. 

Στη βορειότερη χώρα της Αφρικής που θέλει να λέει ότι ανήκει στην Ευρώπη, ο Μανώλης Σφακιανάκης, ενοχλεί επειδή δεν ανήκει στη συνομοταξία της αριστερίζουσας εθνομηδενικής θολοκουλτούρας του τίποτα. Ενόχλησε γιατί είναι γιος ιερέα, είναι ευσεβής, παράγει σπουδαίο έργο, διοργανώνει εκδηλώσεις και κάνει το λάθος να έχει δημοφιλία και προβολή 

Κακώς. Οι Συριζαίοι σωτήρες του Έθνους τον ξήλωσαν γιατί δεν τους αρέσει η φάτσα του ενώ θα έπρεπε όλη η δημοσιότητα να ήταν στραμμένη στον Τόσκα. Μετά τον αξιωματικό που εξιχνίασε όλες τις απαγωγές, τον Σταύρο Σταυρόπουλο που μισούν όλοι οι φυλακισμένοι των φυλακών Κορυδαλλού, ήρθε η σειρά και του Μανώλη Σφακιανάκη. Προβλέπεται πως ο επόμενος αρχηγός της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος θα φοράει μπλουζάκια με τον Τσε να πετάει μολότοβ και έξω από το γραφείο του αντί για το όνομα του θα κρεμάσει πινακίδα που θα γράφει «Είμαι μπάτσος, γουρούνι και δολοφόνος». Θα προτιμηθεί δε κάποιος που να προκύπτει από τη μεγάλη δεξαμενή των νυμφευμένων με σύμφωνο συμβίωσης.  


Ο Παντελής Παντελίδης βρήκε έναν τραγικό και άδικο θάνατο στο απόγειο της δόξας  του. Δεν μου άρεσαν τα τραγούδια του αλλά καταλαβαίνω πως για το είδος του ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους ώστε να τον έχουν ως είδωλο. Μόλις 33 ετών, έτρεχε με τόσο μεγάλη ταχύτητα που το τζιπ του σκαρφάλωσε και το υπερυψωμένο κράσπεδο και τα κάγκελα. Προκάλεσε τη τύχη του και το πλήρωσε με τη ζωή του. Δεν είμαι δικαστής αλλά 8 το πρωί μετά από ολονυχτία, στάση σε ένα φίλο και τις δύο κοπέλες συνεπιβάτες να έχουν βρεθεί με μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους, δεν μπορώ να αποφύγω τον συνειρμό πως παρομοίως ο εκλιπών δεν θα ήταν νηφάλιος στο τιμόνι. Λόγω της γκόμενας στα κατεχόμενα, βγήκαν πολλοί και κατηγόρησαν όσους του άσκησαν κριτική για τη γκάφα του και τους προσέδωσαν μαγικές ιδιότητες ότι το γλωσσόφαγαν το παιδί. 

Μια και ήμουν εις εξ αυτών, να πω πως αν είχα τη μαγική ικανότητα, πρωτίστως θα την είχα στρέψει υπέρ μου να πιάσω το τζόκερ παρά εναντίον του Παντελή Παντελίδη. Άλλο το σκάκι και άλλο το ουισκάκι. Άλλο ότι έκανε χοντράδα με το τραγούδι της πλάκας και άλλο η θλίψη και η στενοχώρια από έναν τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Είναι απολύτως απίθανο να γνωρίζει κάποιος εκ των προτέρων πότε ο άλλος θα πεθάνει ώστε να είναι επιεικής στην κριτική του σε κάποιο λάθος του. 

Με προβλημάτισαν τα ρεπορτάζ που έβγαιναν στον αέρα και ανερυθρίαστα έλεγαν οι ρεπόρτερς πως η ζώνη ασφαλείας έφαγε τον Παντελή γιατί λέει τον εγκλώβισε. Διάβασα στο «Πρώτο Θέμα» πως οι ζώνες ήταν περασμένες στην πλάτη απλώς για να μη χτυπάνε. Αν λοιπόν αύριο πουν κάποιοι «έλα μωρέ τώρα γιατί να βάλω ζώνη; Και ο Παντελίδης που την είχε, ορίστε, κακό του έκανε».  Ελπίζω τότε να έχει την ευθιξία ο κύριος Μπογδάνος και οι συνεργάτες του να βάλουν μια κουταλιά της σούπας πιπέρι στο στοματάκι τους. Για 40 μέρες. 

Με προβλημάτισε ακόμα περισσότερο ο παραπονεμένος Κωσταντίνος Μπογδάνος από την συμπεριφορά διάφορων τρολ προς το πρόσωπο του, που από αντίδραση πρόβαλλε σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης διάφορα χυδαία και εξυβριστικά μηνύματα στο τουιτερ εναντίον ενός νεκρού αγγίζοντας τα όρια της βεβήλωσης. 

Χαρισματικός ο Μπογδάνος αλλά και η οίηση είναι πολύ κακός σύμβουλος… 

Ο Λάκης Λαζόπουλος έπεσε σε μια υπέροχη παγίδα που έστησε ο ίδιος στον εαυτό του. Τον χτυπά όλος ο κόσμος με τη δική του ορολογία με την οποία ο ίδιος έθιγε τους άλλους. Ρατσιστής, απάνθρωπος, παραβάτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και χωρίς ιερό και όσιο στο αιματοβουτηγμένο βωμό της τηλεθέασης. Οι κολλητοί του Συριζαίοι τώρα που τον βρίζει όλη η Ελλάδα σφυρίζουν αδιάφορα. Κάποιοι τον δικαιολόγησαν ως «λάθος της κακίας στιγμής» Όταν όμως ένας άνθρωπος με την εμπερία του Λαζόπουλου στο μικρόφωνο αναφέρει πως «θα πω κάτι που θα ακουστεί σκληρό» σημαίνει πως έγινε εκ προθέσεως. 

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συμφωνήσω με τον κύριο Λάκη Λαζόπουλο ότι το μυαλό του ανάπηρου καθηλώνεται σε μια ιδέα, αρκεί να συμφωνήσει και αυτός ότι το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και για την ομοφυλοφιλία. 

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι κύριε Λάκη και δυστυχώς έχετε πάθει το σύνδρομο του ορειβάτη. Ο ορειβάτης από κει πάνω που είναι ( και το εκεί πάνω σηκώνει συζήτηση ) βλέπει τους άλλους πολύ μικρούς. Όμως και οι άλλοι από κάτω τον βλέπουν και αυτόν πολύ μικρό… 

Θεία Δίκη η κοινωνική κατακραυγή κύριε Λαζόπουλε.

Θεία Δίκη… 

Υγ. Καλή δύναμη κύριε Σφακιανάκη και να κάνετε κουράγιο. Υπάρχει Θεός και βλέπει και αποδίδει αλλά σκεφτείτε πως κοτζάμ Ιερός Χρυσόστομος εξορίστηκε δύο φορές από τον πατριαρχικό θώκο της Πόλης.. Καλό παράδεισο Παντελή Παντελίδη και είμαι σίγουρος πως με την κιθάρα σου θα είσαι και εκεί πάνω αγαπητός να τους λες τα τραγούδια σου.. Λάκη Λαζόπουλε, άντε γεια!



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια