Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ



Οι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι οι καλλιτέχνες της υποκρισίας. 

Πριν από μερικούς μήνες ο Γιάννης Μπορούσης ήταν ξοφλημένος, τελειωμένος, άχρηστος και συνταξιούχος. Όταν με την απόδοσή του στη Λαμποράλ βούλωσε στόματα, οι Έλληνες δημοσιογράφοι τότε θυμήθηκαν να του γράψουν υποκριτικούς ύμνους για PRιτζίδικους λόγους μπας και τους δώσει συνέντευξη. 

Ξαφνικά είδαμε περισπούδαστα άρθρα τύπου «μα καλά, καλύτερος είναι ο Κούζμιτς και ο Μιλουντίνοφ;» «Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να τον πάρει;» 

Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή: Όχι. Ο Γιάννης δεν μπορεί να παίξει στην Ελλάδα. Θα πέταγε ένα «χάνουμε και χαίρεστε» και θα τα έκανε όλα κάμπριο. 

Στον Ολυμπιακό δεν τον γουστάρουν για αυτά που είπε. Στον Παναθηναϊκό δεν τον γουστάρουν γιατί ήταν στον Ολυμπιακό με έντονη παρουσία. Στην ΑΕΚ τον γουστάρουν αλλά θα έπρεπε να υπομένει τις εκατέρωθεν επιθέσεις των ανωτέρω δύο. 

Στον Άρη και στον ΠΑΟΚ δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αλλά αφενός δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του αφετέρου έχει οικογένεια πια και φυσιολογικά δεν είναι για περιττές μετακινήσεις. 

Αυτοί που σήμερα τον εξυμνούν θα τον έθαβαν ζωντανό. Θα υπενθύμιζαν το πόσο αχάριστος και ντοπαρισμένος είναι, τις 10 μέρες και κάθε αντίπαλος θα είχε ως έκτο παίκτη τον Μπουρούση γιατί θα είχε ως στόχο να τον εκνευρίσει. Ο Έλλην οπαδός θα του έβριζε τα πάντα: Τη μάνα, τη γυναίκα, τα παιδιά του, τον συγχωρεμένο πεθερό του, ότι μπορείς να φανταστείς. Τσιμπάει και εύκολα ο Γιάννης, οπότε πάλι θα τον έθαβαν «για τον προβληματικό του χαρακτήρα». 

Αφού κατά δήλωση του, θέλει να παίξει άλλα 4-5 χρόνια, ας μείνει έξω, να παίξει όσο καλύτερα μπορεί, η Κίνα για μια τελευταία αρπαχτή θα τον περιμένει, να μην αρνηθεί την Εθνική Ομάδα και θα ξεχαστούν όλα. 

Μείνε μακριά Γιάννη για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, την οικογένεια σου και το όνομα σου που με τόσο κόπο έχτισες…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια