Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣΒγάλε του τα γυαλιά.
Βάλε του μούσι.
Βγάλε του τη γραβάτα και το κοστούμι.
Βάλε του φυσεκλίκια.
Πάρε του τη λίμο
Και δώσε του ένα άλογο.

Φτυστός ο Βελουχιώτης δεν είναι ο Σαμαράς;

Εχουν μια ανούσια διαφορά, ότι ο ενας έκανε Αντίσταση Εθνική και ο άλλος κάνει Αντίσταση της πλάκας και ενίοτε και του πλυντηρίου.

Μετά το σίριαλ «ποιος θα γίνει πρωθυπουργός σε αυτόν τον τόπο», που επικράτησε εστω μέσω προσευχής, ο πλεον κατάλληλος ( όχι, δεν γράφω το καταλληλότερος γιατί τότε που το είπαμε απεδείχθη για τα μαύρα δράγκαλα ) τώρα μπήκαμε στο άλλο σίριαλ: «Η υπογραφή του Αντώνη»

Σύμφωνα με τη στοιχειώδη λογική που κουτοπόνηρα δεν την πλησιάζουν οι πολιτικοί μας, για να αρνηθείς κάτι, εξαρτάται

Α) Από τον βαθμό ανάγκης που εχεις
Β) Από τις εναλλακτικές που διαθέτεις

Εμεις, ως ελληνικό κράτος, και τεράστια ανάγκη έχουμε, και εναλλακτικές δεν εχουμε. Προς τι λοιπόν οι θούριοι και οι επαναστάσεις;

Είναι πραγματικά μέγιστη κουτοπονηριά, να πουλάς μούρη τύπου, «ας κάνω τον μάγκα ώστε να μην πουν οι ψηφοφόροι ότι να, ολοι ίδιοι είστε»

Αυτό είναι το θέμα μας;
Να κοιτάξουμε την πάρτη μας και τι θα γίνει στις επερχόμενες εκλογές;
Μήπως είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα γίνουν τον Φεβρουάριο;
Αυτό που βλέπουμε είναι ότι κυβερνούν οι ίδιοι, με λίγες προσθήκες και την αποχώρηση του Παπανδρέου. Τρομακτική αλλαγή.

Οι Ευρωπαίοι, γνωρίζοντας πια τι καλοχανείο είμαστε ( το α με ωμέγα)  φυσιολογικά θέλουν γραπτές εγγυήσεις. Για να μην έχουμε μετά ούτε τα λεφτά που υπάρχουν αλλά δεν υπάρχουν, ούτε τα α, συγγνώμη εμεις δεν ξέραμε τίποτα, ούτε ελληνικούρες τύπου εγω δεν υπέγραψα, θα κάνω τα δικά μου, βρείτε τα με τον προηγούμενο.

Όταν χρωστάμε 360 δις, η πολιτική είναι μια, ανεξαρτήτως προσώπων. Αυτό που χρειάζεται είναι πλάνο, σχέδιο και κυρίως, εφαρμογή από πλευράς πολιτικών. Από πλευράς πολιτών ( πλην ιδιωτικών υπαλλήλων ) πως ότι φάγαμε, φάγαμε και δεν μπορούν να συνεχιστούν προνόμια και καβάτζες του παρελθόντος.

Λες και θα χάσει η ΝΔ τις επερχόμενες εκλογές και κάνει ο Σαμαράς τον Βελουχιώτη. Δεν χρειάζεται. Τσάμπα μαγκιά. Ας μείνει ως Σαμαράς. Θα κερδίσει τις εκλογές ούτως ή άλλως. 

Οπως μου είπε και χθες το βράδι στο ημιφωτισμένο μπαρ, ο βραζιλιάνος προσωπικός μου ποτοαναμείκτης: 

"Suspect senior, τι χολοσκάς; That's politics..."3 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου