Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ !

 

 

Σας βαρέθηκα.

Σας σιχάθηκα θέλω να γράφω αλλά δεν μου το επιτρέπει η οξφορδιανή μου παιδεία.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που μια ζωή περιμένετε να σας σώσουν οι Ρώσοι. Που δεν έχετε διαβάσει ούτε μια σελίδα ιστορίας και θέλετε να το παίξετε και ψαγμένοι. Ούτε το 1821 μας βοήθησαν, ούτε την Κύπρο στο δικό της μνημόνιο, ούτε στο δικό μας. Ποτέ.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που παλιότερα υποστηρίζατε πως το barcode ήταν το χάραγμα του Αντιχρίστου στα τρόφιμα. 30 χρόνια πέρασαν από το barcode και τίποτα δεν πάθαμε.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που πιστέψατε εφευρέσεις – παραμύθια – ψευτοπροφητείες που έβαλαν στο στόμα του Αγίου Παϊσίου, και σας τα πούλησαν σε βιβλία κορόιδα, ότι και καλά είπε σε κάποιον ότι θα έμπαινε ως λοχαγός στην Πόλη. Αυτός τώρα πρέπει να είναι 80 ετών.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που πιστέψατε ότι ο Τσίπρας θα άλλαζε την Ευρώπη, θα τους χόρευε με ζουρνάδες και νταούλια, θα τους  έμπλεκε με δημιουργικές ασάφειες και θα τους έπαιρνε τσάμπα χρήμα με chicken games. Όλα αυτά με ένα νόμο και ένα άρθρο.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που μετά πήγατε και ψηφίσατε τον Βαρούφακη για να σας φέρει τα παράλληλα νομίσματα που δεν κατάφερε ο Αλέξης.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που χορεύατε στο Σύνταγμα όταν κέρδισε η λάθος απόφαση στο πιο γελοίο δημοψήφισμα όλων των εποχών. Μπορεί ο Τσίπρας να σας γείωσε και να έκανε το σωστό αλλά ποτέ δεν θα μάθετε από τι γλιτώσατε γιατί σας σώσαμε. Όσοι ψηφίσαμε ναι και οι Ευρωπαίοι.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που πιστεύετε πως οι άσπρες γραμμές των καυσίμων από τα αεροπλάνα είναι ψεκασμός που προσπαθεί να ελέγξει τα μυαλά σας. Κάντε όμως ένα πειραματάκι: Ανεβείτε στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας και από το μπαλκόνι ψεκάστε προς τα κάτω χυμό πορτοκάλι ή τσάι. Θα φτάσει ακριβώς από κάτω; Ποτέ! Φανταστείτε τι γίνεται 5 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια του εδάφους, πως σφυρίζει ο αέρας, και  με ένα αεροπλάνο να πετάει με 700 χιλιόμετρα την ώρα και πείτε μου τι σας ψεκάζουν. Πραγματικά.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που απορρίψατε το εμβόλιο, αποδοκιμάσατε την Επιστήμη και όλοι σας είχατε δύο όλα και όλα «επιχειρήματα».

Το ένα ήταν ότι όλοι είχατε φίλο φίλου, φίλο φίλου, φίλο φίλου, που πέθανε από τροχαίο και τον έγραψαν για κορωνοϊό. Το δεύτερο ήταν πως όλα τα στοιχεία που μας παρουσίαζαν ήταν ψέμματα. 2 χρόνια μετά, δεν έχετε τι να πείτε. Ο κόσμος εμβολιάστηκε, τίποτα δεν έπαθε, δεν του φύτρωσε ούτε τρίτο χέρι, ούτε περικοκλάδα στο κεφάλι και αντί να παραδεχθείτε πως πιστέψατε σε παραμύθια, λέτε ότι δεν έχουν φανεί ακόμα οι παρενέργειες. Αν υπήρχαν παρενέργειες, δεν θα μας έλεγαν να κάνουν 3-4-5 δόσεις. Αυτό σημαίνει πως το εμβόλιο αποβάλλεται από τον οργανισμό. Θα ήταν μια η δόση και καλή τύχη.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που έχετε smartphone, viber, facebook, twitter, Instagram, χρησιμοποιείτε καθημερινά τις υπηρεσίες της Google, διαθέτετε χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, επικοινωνείτε με skype και messenger, επιμορφώνεστε καθημερινά από το youtube και θυμηθήκατε να κάνετε επανάσταση με τις καινούριες ταυτότητες !

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που νομίζετε πως είστε ψαγμένοι αλλά στην πραγματικότητα είστε οι καλύτεροι πελάτες τηλεαπατεώνων που σας πουλάνε επιστολές του Χριστού, παραμύθια με θρησκευτικό και πατριωτικό πρόσημο και σας αδειάζουν τις τσέπες.

Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που πιστεύετε ότι γνωρίζετε το παρασκήνιο και στην πραγματικότητα είστε οι πιο φανατικοί θεατές reality, βλακοσίριαλ και αστρολόγων.

Θέλετε να πιστεύετε ότι είστε αναζητητές της αλήθειας αλλά στην πραγματικότητα θέλετε να ζείτε σε παραμύθια, σε αυταπάτες γιατί οι ζωές σας είναι μαύρες.

Εσάς ειδικά δεν χρειάζεται να σας τσιπάρουν.

Σας ελέγχουν και έτσι.

 

Σας βαρέθηκα

Και δεν σας ανέχομαι πλέον.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια