Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ – ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ


Ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα μετά τη συντριπτική νίκη με το Μαυροβούνιο.
Αυτοί, μέχρι μεθαύριο να σούταραν, ήταν τόσο άστοχοι που με τα τούβλα τους έχτιζαν 4 «Νίκος Γκάλης» κλειστά γήπεδα. Έχουμε παράδοση άλλωστε τα τελευταία χρόνια να είμαστε καλοί και άνετοι στους ομίλους και στο χιαστί καληνύχτα σας.

Τα σημεία του παιχνιδιού :

§              Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Παπανικολάου είναι υπερτιμημένος παίκτης. Βοηθάει μεν ότι κατεβαίνει στο 2 για να μην αναγκαζόμαστε να παίζουμε πολλή ώρα με Σλούκα Καλάθη αλλά στα κρίσιμα ματς δεν κάνει. Μέτριος.

§                      Το πρώτο δεκάλεπτο, ο μέσος δημοσιογράφος που οι γνώσεις του για το άθλημα αρχίζουν και τελειώνουν στο φύλο της στατιστικής, θα πει ότι οι ομάδες μπήκαν νευρικά. Η αλήθεια είναι πως είναι ενδεικτικό το πώς θα μας αντιμετωπίζουν και ότι στο σετ παιχνίδι και στον αργό ρυθμό, έχουμε πρόβλημα. Το γιατί η διαφορά μετά ξέφυγε, είναι γιατί οι επιστροφές του Μαυροβουνίου ήταν για πέταμα και η υπέροχη αστοχία τους.

§                          Τσιμπήσαμε ως φαβορί και λόγω Γιάννη αρκετά σφυρίγματα.  Αυτό δεν θα γίνεται συνέχεια.

§                  Έχουμε τρισάθλιους εκφωνητές. Φλύαροι και κουραστικοί που πετάνε επίτηδες πέντε ορολογίες για να κάνουν επίδειξη. Βαρέθηκα το κλοουζ αουτ επίθεση. Μα τω Θεώ ! Άσε το άλλο, να τονίζουν τα δύο φλόουτερ του Σλούκα ότι έγιναν με το αριστερό. Αφού αριστερόχειρας είναι ο άνθρωπος! Δεν έκανε κεφαλιές!

               Όταν μια ομάδα βλέπει την καταστροφή να έρχεται και ξέρει πως το δικό της κρίσιμο ματς είναι αυτό με τη Νέα Ζηλανδία, η διαφορά στο σκορ διευρύνεται. Ας μην τυφλωθούμε και απαιτήσουμε παρανοϊκά πράγματα. Step by step.

Πάντως η ομάδα έχει αδυναμίες και το θέμα είναι αν στα κρίσιμα θα είμαστε εύστοχοι από την περιφέρεια. Ότι και να κάνει ο Γιάννης, μόλις τον κλείσουν το θέμα είναι τι θα κάνουν οι άλλοι.
Κριτήριο δεν είναι οι κουτσοί που παίξαμε απόψε. Δεν είναι η ομάδα που ο Παπαγιάννης φάνηκε ως Σακίλ ο Νιλ.

Εν κατακλείδι, εύκολη νίκη, με τα γνωστά καλά στοιχεία η Εθνική μας, που είδαμε στο Ακρόπολις και πάμε στο επόμενο.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια