Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ



Οφείλω να είμαι δίκαιος. Όταν ο άλλος κάνει κάτι καλό, πρέπει να τη λέμε την καλή κουβέντα. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση του προσέφεραν στην Ελλάδα. Μας κόστισε ταμειακώς λίγο ακριβά αλλά έτσι είναι η γνώση. Όσο δε, πιο πολύτιμη είναι, τόσο πιο βαθιά βάζεις το χέρι στην τσέπη.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Γιατί μας δίδαξες πως η αριστερή ιδεολογία είναι μια απάτη και οι αριστερές ιδέες είναι φερετζές. Διορισμοί κολλητών, συγγενών, φίλων, γκόμενων. Άπειροι φόροι, πάμπλουτοι υπουργοί με καταθέσεις στο εξωτερικό, Πετσίτηδες και Καρανίκες.

Γιατί μας δίδαξες πως τσαμπουκάδες, εκβιασμοί και μαγκιές στην Ευρώπη δεν μπορούσαμε να κάνουμε. Όλα τα παραμύθια που μας έλεγες και εσύ και ο Βαρουφάκης με τις δημιουργικές ασάφειες και τα chicken games ήταν υπέροχες φαντασιώσεις. Όπως αυτές που έχουμε όλοι οι άνδρες με τη Μόνικα Μπελούτσι αλλά δεν την έχουμε ποτέ δική μας.

Γιατί μας δίδαξες πως χρήματα από αλλού δεν μπορούσαμε να πάρουμε. Στη Ρωσία πήγατε δύο φορές με τον Λαφαζάνη, οι Κινέζοι δεν το συζήτησαν καν,  με τον αδερφό σου τον  Μαδούρο πήγαν οι Παππάς – Αρτεμίου και κάνουλα ανοιχτή δεν βρήκατε. Παραδείγματα τύπου Ισημερινού ήταν να χαμε να λέγαμε στην τηλεόραση για να κοροϊδεύουμε τους αφελείς.

Γιατί μας δίδαξες πως τα «ενάρετα και αγνά» κινήματα τύπου δεν πληρώνω και οι αγανακτισμένοι ήταν τελικά εξαγοράσιμοι μετακλητοί υπάλληλοι.

Γιατί μας δίδαξες πως «η κάθε λέξη του Συντάγματος» ήταν μια επίθεση στο Πολίτευμα και στη Δημοκρατία και η προσπάθεια να υπάρξει ολοκληρωτικό καθεστώς. Με τα τηλεοπτικά κανάλια, τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, τη σκευωρία της Novartis, τις σωρηδόν αποφυλακίσεις εγκληματιών. Μας λυπήθηκε ο Θεός, τα κακοστήσατε και τη γλιτώσαμε.

Γιατί μας δίδαξες πως Αριστερά σημαίνει να είσαι καιροσκόπος, να μην έχεις λόγο και τιμή.  Να μην έχεις ίχνος ηθικής αντίστασης μπρος στο συμφέρον.   Δημοψήφισμα, Μέρκελ, Τράμπ, ΝΑΤΟ, Ευρώ, Απλή Αναλογική, Τέρενς Κουικ και Θεοχαρόπουλος, Κουντουρά και Μπίστης, Παπακώστα και Τζουμάκας, Αντώναρος και Ραγκούσης.


Γιατί μας δίδαξες πως τα παραμύθια και τα σότα που πήγαν να τρελάνουν τον κοσμάκη όπως ότι η Ελλάδα θα ξεχρέωνε αν έπαιρνε τα λεφτά από τις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς και Λιχτενστάιν απεδείχθησαν σανό.

Γιατί μας δίδαξες πως ψεύτικες υποσχέσεις τύπου σήμερα γράφω τις γερμανικές αποζημιώσεις στον προϋπολογισμό, αύριο αναγκάζω τη Μέρκελ να μου τις δώσει και μεθαύριο μοιράζω και το κάνω εγώ που είμαι μάγκας ενώ οι άλλοι είναι προσκυνημένοι, έχουν την ίδια πιθανότητα που έχει και η Ουαζαγκαμπούμπου να πάρει το Μουντιάλ.

Γιατί μας δίδαξες πως όσοι προέβλεπαν ότι «mail Χαρδούβελη θα λέτε και θα κλαίτε» είχαν δίκιο. Τότε φώναζες για ένα πακέτο 1 δις και εσύ μας φόρτωσες 100.

Γιατί μας δίδαξες πως πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί όταν ακούμε ρητορική για γερμανοτσολιάδες, προσκυνημένους, μερκελιστές, στα 4, το παλιό και το καινούριο, η ελπίδα που έρχεται, τις 6.000 αυτοκτονίες που απεδείχθησαν ψέματα και παραμύθια.

Γιατί μας δίδαξες πως το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, η αγνή επανάσταση, οι αγώνες υπερ του λαού ήταν τελικά πούρα σε σκάφη, διακοπές σε βιλάρες, αστακομακαρονάδες στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος που κατήντησε ταξί και σε πήγαινε μέχρι και για τσιγάρα στο περίπτερο. 684 ώρες χλιδάτης πτήσης σε 4 χρόνια δεν τα λες και λίγα.

Γιατί μας δίδαξες πως όλα που έλεγες ότι και καλά οι κλέφτες θα πληρώσουν, θα τους πιάσεις όλους, θα κάνεις πόλεμο με τη διαπλοκή ήταν τελικά μια προσπάθεια να δημιουργήσεις το δικό σου σύστημα. Δεν έπιασες τίποτα και κανέναν και όσοι περίμεναν την ελληνική εκδοχή καθαρά χέρια  έμειναν να βλέπουν NCIS στην τηλεόραση σε παράλληλη προβολή. Του 13ου κύκλου από το Star και του 7ου από το Open.

Γιατί μας δίδαξες πως τα μεγάλα λόγια τύπου από το λαό, με το λαό και για το λαό εννοούσες την ανομία, την εγκληματικότητα, τους δικούς σου παρακρατικούς και την Αστυνομία σε ρόλο ταξί, τα Εξάρχεια, τον Κουφοντίνα, τις μολότοβ και τις πέτρες.

Γιατί μας θύμισες πως Αριστερά σημαίνει ανθελληνισμός. Πρέσπες, Παιδεία και ότι νόμους πέρασες, Νόμος και Τάξη - που δεν θέλεις,  ΑΟΖ - που δεν συνέχισες τη δουλειά των προηγούμενων ούτε καν στο Ιόνιο και νοτίως της Κρήτης, επενδύσεις που έκανες ότι μπορούσες για να εμποδίσεις και να βρει ο κόσμος δουλειά και να μη φύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ γιατί ο κοσμάκης πάνω στην απελπισία και στο θυμό του πίστεψε στα παραμύθια σου και μπορεί να είχαμε μερικές ακόμα Μαρφίν.

Χάρη σε εσένα τα κορόϊδα λιγόστεψαν.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια