Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.




Συνδικάλας που έγινε φίρμα από τις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου με τα χαώδη πάνελ. Φαινόταν γιατί φώναζε non stop και στην ίδια ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της εκπομπής. 

Σεβασμός στον συνομιλητή υπό του μηδενός, παραληρηματικός λόγος και κλασική συμπεριφορά ημιμαθούς. Σε μια φράση, 5 διαφορετικά θέματα οπότε ακόμα και αν προλάβεις να απαντήσεις σε ένα, οι εντυπώσεις μένουν. 

Η συνάντηση με τους ψεκασμένους ΑΝΕΛ ήταν νομοτελειακή. Μετά την απομάκρυνση των προβεβλημένων Ραχήλ, Ξουλίδου και Χαϊκάλη, την ψιλοεξαφάνιση της Χρυσοβελώνη – ιδιαίτερα μετά το κράξιμο με τον διορισμό της κόρης της, τον παραγκωνισμό του Δημήτρη Καμμένου και την εκούσια σιωπή της Κουντουρά, πεδίον δόξης λαμπρόν  άνοιξε ώστε ο λαϊκός επαναστάτης Θανάσης Παπαχριστόπουλος να λάβει άφθονο τηλεοπτικό χρόνο. 

Μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι και η πατάτα ήρθε. 

Προσπάθησε φιλότιμα να τη μαζέψει αλλά ας εξετάσουμε την ακριβή διατύπωση όπως ακούγεται στο βίντεο: 

"Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ. Το παλεύει με νύχια και με δόντια αυτή τη στιγμή το διεθνές νομισματικό ταμείο. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΙΓΕ ΑΛΛΙΩΣ;;;"

Αυτό το τελευταίο έκαψε και τον Παπαχριστόπουλο γιατί δείχνει πως δεν ήταν φραστικό λάθος αλλά ήξερε τι έλεγε και το δικαιολόγησε μάλιστα! 

Επί της ουσίας και οι ξένοι το ίδιο πιστεύουν για αυτό και η πολύ σκληρή επιστολή της Λαγκάρντ στον Αλέξη με τον χαρακτηρισμό περί ανοησιών. 

Να χαίρεστε όσοι ψηφίσατε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο. Προσέφερε μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα. Μας έκανε παγκοσμίως ρεζίλι. 

Περίμενε τώρα εσύ μετά τις ηχογραφήσεις του Βαρουφάκη και τις υποκλοπές του Αλέξη να υπάρχει μισό γραμμάριο εμπιστοσύνης στις διαπραγματεύσεις. Μόνο και μόνο για αυτό, προβλέπω μεγάλη καμπάνα μέτρων στο κεφάλι. 

Εσύ τους ψήφισες. 

Καμάρωσε τους. 

υγ. Οπως ακριβώς το προέβλεψε εκείνος ο άθλιος τρομολάγνος, τρομοκράτης και έμπορος του φόβου Άδωνις Γεωργιάδης : Θα θυμάστε το mail Χαρδούβελη και θα το νοσταλγείτε ως παιδικό.... 



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια