Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ




Καλώς ήλθατε στο Γιουνανιστάν! Τη χώρα που ντροπιάζει τους προγόνους της, την ιστορία και την παράδοση της και της αξίζει η ολοκληρωτική καταστροφή. 

Μια και λύσαμε όλα μας τα προβλήματα, στην πλατεία Συντάγματος απόψε γιορτάζουμε την αποποινικοποίηση της κάνναβης. Αν πας, δεν θα μείνεις παραπονεμένος, όλο και κάποιο γάρο θα γυρίζει. Το φεστιβάλ που όλως τυχαίως υποστηρίζεται από τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, είναι άλλο ένα σημείο της αριστερίζουσας εθνομηδενιστικής θολοκουλτούρας του τίποτα που μας βομβαρδίζει καθημερινά. Το γεγονός ότι οι δύο μεγαλύτεροι φορείς απεξάρτησης της χώρας μας, το 18άνω και το ΚΕΘΕΑ έχουν εκφράσει την αντίθεση τους για αυτή τη γιορτή της βλακείας, περνάει στα ψιλά. 

Μεγάλωσα σε μια σκληρή συνοικία, στον Κολωνό. Δούλεψα νύχτα σε κακόφημες συνοικίες και δόξα τω θεώ, αφενός τη γλίτωσα, αφετέρου είδαν μερικά πράγματα τα ματάκια μου.

Η αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών είναι ένας δούρειος ίππος στα θεμέλια της κοινωνίας μας και πρέπει να είμαστε μεγάλοι στόκοι για να την αποδεχθούμε. Είμαστε που είμαστε μια χούφτα άνθρωποι, έχουμε που έχουμε την εθνολογική αλλοίωση και ένα φρικτό πρόβλημα με το δημογραφικό, ας πηγαίνουμε και σαν κοτόπουλα στα ναρκωτικά. Ιδιοφυές!

ΜΥΘΟΣ ΠΡΩΤΟΣ
«Έλα μωρέ τώρα, το χορταράκι είναι αθώο, δεν κάνει κάτι»

Καταρχάς πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός. Άλλο η επαρχία και άλλο η Αθήνα. Το χορταράκι της επαρχίας είναι όντως χορταράκι, δεν ελέγχεται από κανέναν και το καπνίζουν πολλοί. Το χορταράκι της Αθήνας είναι το κέντρο πειραμάτων του Φραγκεστάϊν. Και τι δεν έχει: Αεροζολ, μπαϊγκον, βενζινόκολλα, χλωρίνη, υγρά μπαταρίας, άστα να πάνε!
Στην προσπάθεια για να την «ακούς καλύτερα» και να καλύπτεται η ζήτηση, πως τολμάς να ζητάς αποποινικοποίηση όταν δεν γνωρίζεις τις συνθήκες παραγωγής;
Επειδή όμως είμαι καλοπροαίρετος, δέχομαι εκ των προτέρων ότι το «μαύρο» είναι καθαρό.

ΜΥΘΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
«Δεν έχει καμία επίπτωση στην υγεία καθώς δεν κάνει εξάρτηση»

Ψέμα! Φυσικά και κάνει εξάρτηση όπως ο καπνός και επειδή την ακούς, ο «πότης» ποτέ δεν στέκεται μόνο σε ένα. Αποκτά ψυχωτική σχέση και συνδυάζει τη ζωή του με τον μπάφο.
Θέλω να ηρεμήσω. Ας πιώ ένα μπάφο. Θέλω πριν αποφασίσω να χαλαρώσω. Ας πιώ ένα μπάφο. Αγχώθηκα. Ας πιώ ένα μπάφο. Πριν κοιμηθώ, ας πιώ ένα μπάφο. Εκνευρίστηκα. Ας πιώ ένα μπάφο. Βλέπω μάτς. Ας πιώ ένα μπάφο. Είχα πολλούς γνωστούς που σιγά σιγά, το αθώο χορταράκι έγινε απαραίτητο συστατικό της καθημερινότητας τους με διάφορες δικαιολογίες.

ΜΥΘΟΣ ΤΡΙΤΟΣ
«Δεν είναι πρέζα, δεν σε χαλάει»

Φυσικά και σε χαλάει. Καταρχάς σου καίει τη μνήμη και κατά δεύτερον σε κάνει πιο κυκλοθυμικό από μια γυναίκα σε περίοδο. Σου θολώνει την κρίση και επαγγελματικά γίνεσαι καραγκιόζης φούρναρης. Δεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες αλλά δεν θα ξεχάσω έναν προμηθευτή που με έναν μπάφο είχαμε 50% έκπτωση ! Η συστηματική χρήση μπάφου σε χαζεύει και σε καίει. Αυτά τα είδα με τα μάτια μου.

ΜΥΘΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ
«Αν αποποινικοποιηθούν τα μαλακά ναρκωτικά, δεν θα σουτάρει κανείς ηρωίνη»

Ξέρεις κανένα μωρό με τη γέννηση του να καταβροχθίζει παϊδάκια;
Το μωρό πρώτα πίνει το γαλατάκι του, μετά τις κρέμες του, μετά την  τροφή σε μικρά κομμάτια και μετά πάει στα κοψίδια. Δεν ξέρω ούτε έναν ηρωινομανή που να ξεκίνησε κατευθείαν από την άσπρη σκόνη. Όλοι μα όλοι ξεκίνησαν από αυτόν τον αθώο μπάφο, «το μαυράκι του Θεού» και μετά όταν το συνήθισαν και δεν «την άκουγαν», έκαναν περισσότερα γάρα, μετά πέρασαν στα «κουμπιά» ( τα χάπια δηλαδή ) και μετά πήγαν στη «ζουζου».

Ξέρω τι σκέφτεσαι: 

«Έλα ρε Suspect υπερβολές. Όλη η Ελλάδα δοκίμασε και δεν πάθαμε τίποτα». 

Ηρωινομανής δεν γίνεσαι τόσο απλά. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Το περιβάλλον σου, οι φίλοι σου, οι συναναστροφές σου και κυρίως Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. Στην εποχή που ο θεσμός της οικογένειας είναι κάμπριο, έχω τις επιφυλάξεις μου. Η φωτιά ξέρω ότι καίει, δεν έχω ανάγκη να πέσω μέσα για να το διαπιστώσω.  

Ποιον ωφελεί η ασυδοσία; Ποιον ωφελεί το μπάτε σκύλοι αλέστε; Τη νεολαία ή τους εμπόρους; 

Αυτός που δεν θα καπνίσει μπάφο, θα πάθει κάτι; Θα είναι out; Οπισθοδρομικός; Αναχρονιστικός; Αυτό που υποστηρίζω είναι πως δεν χρειάζεται τέτοιου είδους ελευθεριότητα γιατί δεν βλέπω κανένα όφελος. Μόνο ζημιά μπορεί να κάνει.

Σου πετάνε και την προπαγάνδα περί φαρμακευτικής κάνναβης προς καθαγιασμόν. Αυτή αφήστε τη να την κάνει το κράτος ή εγκεκριμένες φαρμακευτικές εταιρείες, όπως γίνεται με τη μορφίνη που υπάρχει στα νοσοκομεία, δεν χρειάζεται φεστιβάλ υποστήριξης. 

Στην Ολλανδία που είναι υπέρ της απελευθέρωσης, τι κατάφεραν; Αύξηση της πολυτοξικότητας ( αφού δοκιμάζουν τα πάντα ), της εγκληματικότητας, του ναρκωτουρισμού και φυσικά της θνησιμότητας. Μπράβο, ωραίο παράδειγμα. 

Επειδή μια φορά είχα πάει σε τέτοιο φεστιβάλ, ήταν στην Ιερά Οδό αν θυμάμαι καλά, είχα φρικάρει με τους τύπους που είδα να κυκλοφορούν εκεί πέρα…. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΝΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.





0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια