Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ




ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα καταργούσαν το μνημόνιο με ένα νόμο και με ένα άρθρο με το που θα ανέβαιναν στην εξουσία. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι ο πρώτος νόμος που θα έκαναν θα ήταν τα 751 ευρώ βασικός μισθός. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα αξιοποιούσαν τα χρήματα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για κοινωνικά προγράμματα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Αντιθέτως, τα επέστρεψαν και ζητάνε 1,2 δις πίσω γιατί τα έστειλαν κατά λάθος. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι έχουν πρόγραμμα κοστολογημένο μέχρι τελευταίου ευρώ. Δεν το έχουν και ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι έχει και αλλού πορτοκαλιές και δεν έχουμε ανάγκη την αιμοσταγή Μέρκελ. Θα έβρισκαν χρήματα από αλλού. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Πήγαν στην Κίνα, πήγαν στην Αμερική και προσέφεραν μάλιστα το 30% του Αιγαίου, πήγαν στο Ιραν και πήγαν ακόμα και στον σύντροφο Πούτιν και πήραν από τα τρία το ευμέγεθες. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου είναι φασισμός. Αντιθέτως, έφεραν και δύο δικές τους.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα φέρουν επενδύσεις στην Ελλάδα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Αυτό που κάνουν είναι να κυνηγούν αυτές που υπάρχουν. Και με την Κίνα ήρθαμε σε σύγκρουση για την  Cosco, την κατά τα άλλα brilliant που λέει και ο Γιανης επένδυση, και στις Σκουριές που έχει κερδίσει στα δικαστήρια τις διάφορες ενστάσεις, αλλά συντηρούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα απειλώντας 4.000 ανθρώπους με ανεργία.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ για τη δημιουργική ασάφεια και ότι θα έβαζαν φόρο σε ένα άσχετο προϊόν και έτσι θα τους κοροϊδεύαμε τους κουτόφραγκους. Δεν τους κοροϊδέψαμε. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι απαράδεκτος, αντισυνταγματικός νόμος και θα τον καταργούσαν άμεσα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Ξαναπλήρωσε και το 2015 κορόϊδο! Ο λογαριασμός έρχεται οσονούπω.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι η υπογραφή σε αγγλικό δίκαιο είναι εσχάτη προδοσία. Έκαναν ακριβώς το ίδιο στις 20 Φεβρουαρίου.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα δημιουργούσαν τη συμμαχία του Νότου και θα άλλαζε η Ευρώπη. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Το σκορ πήγε στο 18-1 και μας έφτυσε ακόμα και η Κύπρος. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα διέγραφαν μονομερώς το χρέος. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα καταργούσαν την τρόικα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Αντίθετα την ονόμασαν «θεσμοί». 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη συμφωνούσε η Μέρκελ με τα δικά τους διαπραγματευτικά όπλα. ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι το PSI κατέστρεψε τον κόσμο. Προσέλαβαν όμως τη Lazard, τους ίδιους συμβούλους που έκαναν το PSI

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα καταργούσαν τα βουλευτικά αυτοκίνητα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι οι λαθρομετάναστες «λιάζονται» και ότι αφού έρθουν, μετά «εξαφανίζονται». Πρώτη φορά Αριστερά με μαγικές ατάκες. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι δεν θέλουν χρήματα αλλά αξιοπρέπεια και μετά έστειλαν επιστολή στη Μέρκελ παρακαλώντας για χρήματα γιατί το ταμείον είναι μείον. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ πως θα επανασυστήσουν τη ΜΟΜΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ  οτι θα έκαναν πάρα πολύ σκληρή διαπραγμάτευση. Οι άνθρωποι που την ανέλαβαν ήταν οι ίδιοι που είχε και ο ΓΑΠ.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ φίλε στρατιωτικέ πως τα αναδρομικά σου θα τα έπαιρνες άμεσα και όλα. Αντίθετα δεν πήρες ούτε τη δόση. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ πως θα αυξήσουν τις δαπάνες για την υγεία. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Αντίθετα τις μείωσαν στα μισά. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ πως θα έκαναν πολύ σκληρή διαπραγμάτευση. Όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά μετά κλαίγονταν στα κανάλια ότι «μας ξεγέλασαν». 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ πως θα δώσουν φαρμακευτική κάλυψη στους ανασφάλιστους. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ γιατί πολύ απλά υπάρχει ήδη απο πέρυσι. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα δώσουν σε τουρίστες μικρόφωνα και κάμερες για να πατάξουν τη φοροδιαφυγή. Και γελάσαμε. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι το χρέος είναι επαχθές και επονείδιστο. ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΗΔΗ. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι οι Ρώσοι θα δώσουν 5 δις προκαταβολή για τον αγωγό. Αμέσως το Κρεμλίνο το διέψευσε. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι αγωνίζονται για την κοινωνική ευημερία. 40.000 λιγότερα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι οι καταληψίες της Πρυτανείας λόγω Πάσχα θα έφευγαν από μόνοι τους. Πέρασαν 20 μέρες για να επέμβει η αστυνομία αγνοώντας δύο εισαγγελικές παραγγελίες. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι ήταν έτοιμοι να αλλάξουν τον κόσμο. 100 μέρες μετά, οι νόμοι που πέρασαν ήταν για να απελευθερωθεί ο Ξηρός, να ανοίξει η ΕΡΤ και για την ανθρωπιστική κρίση που γράφει πως θα οριστεί ακριβώς μετά από πολλές διυπουργικές αποφάσεις. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι το πρωτογενές πλεόνασμα ήταν ψεύτικο και λογιστικό. Σε αυτό όμως στηρίζονται στη «διαπραγμάτευση» τους. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι θα ξανασυνδέσουν το ρεύμα σε 10.000 νοικοκυριά. Τελικά το έκαναν σε …97 !  

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ οτι θα περάσεις πολύ καλύτερα. Αντ αυτού, η θηλιά σφίγγει ολένα και πιο σφικτά, η αγορά είναι νεκρή και η Ελλάδα δεν έχει πάρει φράγκο. 

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ότι με πρώτη φορά Αριστερά τέρμα τα ρουσφέτια. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Ο Κώστας Παπαϊωάννου είναι ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Δικαιοσύνης. Η σύζυγός του, Κλειώ Παπαπανταλέων τοποθετήθηκε σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου. Τη σύντροφο του τελευταίου, Ιφιγένεια Καμτσίδου, τοποθέτησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στη θέση του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. Ο υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, τοποθέτησε ως σύμβουλό του τον αδερφό της Ρένας Δούρου, Π. Δούρο. Ο σύντροφος της περιφερειάρχου, Δημήτρης Μπενίσης, έχει ρόλο συντονιστή στην Περιφέρεια Αττικής. Ακόμη, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, έχει τοποθετήσει τον πρώτο εξάδελφο του πρωθυπουργού, Γιώργο Τσίπρα, ως σύμβουλό του και του ανέθεσε την πρώτη του αποστολή στο Ιράν. Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, έχει ως σύμβουλο τον αδελφό της, Νίκο Κουντουρά. Επιπλέον, ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Ευάγγελος Καλπαδάκης, είναι ανιψιός της συζύγου του υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση. Ο αδερφός του, Γιώργος Καλπαδάκης, είναι επικεφαλής του γραφείου του αντιπροέδρου, Γιάννη Δραγασάκη. Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ως αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής είναι η σύζυγος του Θοδωρή Δρίτσα. Η Μιχαέλα Παπαδοπούλου, κόρη της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, προσελήφθη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως «ειδική σύμβουλος» του Πάνου Καμμένου. 

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ: 

Έδωσαν αύξηση στους καλοβολεμένους συνδικαλιστές της ΔΕΗ. Επαναφέρουν τους αιώνιους φοιτητές. Αφήνουν τα παράσιτα ανενόχλητα να μολύνουν τον άγνωστο στρατιώτη, να καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια και να τα καταστρέφουν. Άφησαν τους λαθρομετανάστες ελεύθερους από τα κέντρα κράτησης και οι δουλέμποροι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα ελληνικά παράλια. 

Αφήνουν ελεύθερους δολοφόνους τρομοκράτες και τρώνε διπλή χιλόπιτα. Και από την Αμερική και από τον Ξηρό ο οποίος δεν θέλει το βραχιολάκι γιατί το λέει η Αποκάλυψη. Η Αποκάλυψη βρίσκεται στην Αγία Γραφή που επίσης λέει «ου φονεύσεις» αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τον κοινωνικό αγωνιστή Σάββα Ξηρό. Έσπευσαν να καταργήσουν τις φυλακές τύπου Γ γιατί αυτό απαίτησε ο σύντροφος Κουφοντίνας και ο αδερφός Μαζιώτης. 

Δεν πλήρωσαν το επίδομα θέρμανσης. Απείλησαν την Ευρώπη ότι θα γεμίσει με τζιχαντιστές. Ανοίγουν πάλι την ΕΡΤ με επιπλέον 2.000 δημόσιους υπαλλήλους όταν ταυτόχρονα οι ιδιωτικοί βυθίζονται πιο βαθιά στο σκοτάδι. Δεσμεύουν τα διαθέσιμα και τα λεφτά της αυτοδιοίκησης αλλά τα χρήματά τους οι πλούσιοι βουλευτές τους Σύριζα ( Τσακαλώτος, Σταθάκης, Βαλαβάνη, Παπαδημούλης ) δεν τα φέρνουν στην Ελλάδα. Μάθαμε οτι η κοινωνική σωτηρία έχει και αντίτιμο. 12%

Και μετά από τρεις μήνες επιμένεις να τους εμπιστεύεσαι και να μην παραδέχεσαι ότι σε έπιασαν κορόιδο για να τους ψηφίσεις την 25η Ιανουαρίου;;; 

ΥΓ 1. Το κρίμα στο λαιμό αυτών που δεν συναίνεσαν για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και σε αυτούς που δημιούργησαν το απεχθές παραμύθι των περίφημων «χρηματισμών» και έβαλαν την ταφόπλακα… 

ΥΓ 2. Το κείμενο αφιερώνεται σε αυτούς που αμέριμνοι και χαμογελαστοί πιστεύουν οτι όλα πάνε καλά. Σε αυτούς που αρνούνται λόγω εγωισμού να παραδεχθούν οτι πίστευψαν τους Χανς Κριστιαν Αντερσεν και παρηγορούν εαυτούς επειδή ο λογαριασμός δεν έχει φτάσει - ακόμη - στην πόρτα τους. 



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια