Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Επειδη βλεπω ότι ολοι εχουν ασχοληθει με το θεμα, ας κανω και εγω το δικο μου σχολιο.
Συγγνωμη αλλα δεν λυπαμαι κανεναν για τις επιλογες του.

Να λυπηθω γιατι δυο συνανθρωποι μας, εκει που ηταν αραχτοι και ωραιοι εφαγαν στο κεφαλι 6,5 ριχτερ και απεβιωσαν, να λυπηθω για τον μεροκαματιαρη οδηγο του λεωφορειου που τον εφαγε το πρεζακι επειδη οι αστυνομικοι που τον φυλαγαν ( και τους πληρωνουμε με τους φορους μας ) τον επαιζαν, να λυπηθω γιατι γιατι καποιοι αλλοι απολαμβαναν την παραλια και βγηκε η θαλασσα και τους καταπιε ( τσουναμι ) αλλα όχι για τον Σεργιανοπουλο.

Ο Σεργιανοπουλος ηταν ο ανθρωπος που στη ζωη του τα ειχε όλα.
Δοξα, αναγνωρισιμοτητα, χρηματα, απολαμβανε τα παντα.
Και τι καταφερε;

Εμπλεξε με τις πρεζες, ηταν και ομοφυλοφιλος, τραβιοταν με περιεργους και τον εφαγαν.
Φυσιολογικη εξελιξη ετσι όπως την ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
Μερικοι ανθρωποι χρησιμευουν ως παραδειγματα αποφυγης για τους υπολοιπους και αν κατι πρεπει να κρατησουμε από αυτή την ιστορια δεν είναι ουτε οι κουτσομπολιστικες λεπτομερειες, ουτε ένα στειρο δακρυ.

Είναι η διδαχη του πως πρεπει να διαχειριζεται κανεις τη δοξα και το χρημα…



10 Λογομαχιες:

jf είπε...

Α γεια στο στόμα σου!
Ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για όσα πράττει και για όσα παραλείπει να πράξει. Και άρα υπεύθυνος και για τις έξεις του που τις άφησε να δημιουργηθούν. Διότι στο κάτω-κάτω δεν είναι κάτι που συμβαίνει απότομα και οριστικά· ο ίδιος επέτρεψε να τον υποτάξουν.

Την καλησπέρα μου

apos είπε...

Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα εδώ που κατά τη γνώμη μου, τα ένωσες. Ο ίδιος ο Σεργιανόπουλος είχε πολλές φορές πει ότι κάνει κακό στον εαυτό του και σε κανέναν άλλον. Και ό,τι έκανε στο κρεβάτι του το κράταγε για την πάρτη του και μόνον. Ποτέ δεν τον είδαμε σε παράθυρα, εκπομπές life style και άλλα τέτοια να παριστάνει τον τιμητή των πάντων, όπως κάνουν δεκάδες άλλοι με τα δικά τους πάθη. Το τι έγινε μετά το θάνατό του δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που επιθυμούσε να ζήσει και έζησε. Έχει να κάνει με την ικανοποίηση της περιέργειας όλων εμάς των «καθωσπρέπει» που δεν είμαστε «αδελφές» και άρα δεν θα μας «βρούνε σφαγμένους όπως αξίζει σε όλους τους» (τα βάζω σε εισαγωγικά γιατί έτσι τα άκουσα).
Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, για να μην μακραίνει πολύ το σεντόνι, η δικαιολογημένη οργή σου δεν έχει να κάνει με το πώς έζησε ο Σεργιανόπουλος, αλλά με το γεγονός ότι τον κανιβάλησαν και ουσιαστικά τον σκότωσαν και δεύτερη φορά μετά θάνατον.
Έτσι, ακόμα και η αξιοπρέπεια με την οποία κράτησε στο σπίτι του την ιδιωτική του ζωή (δικαίωμά του, είτε μας αρέσει είτε όχι) ξεφτιλίστηκε από μια μερίδα ξεφτιλισμένων.

angelina είπε...

είσαι λίγο υπερβολικός και σκληρός suspect. οκ. ο καθένας με τις επιλογές του αλλά μπορώ να σκεφτώ πολλά καθάρματα πο θα τους άξιζε τέτοιο τέλος. αυτός δεν έκαμε πια και ταααα τρομερά.

NdN είπε...

Και εγώ δεν λυπάμαι τον Σεργιανόπουλο, αλλά λυπάμαι για αυτό που λέει ο apos. Χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ με τον τρόπο ζωής του, ήρθαν να τον ξεφτιλίσουν κάτι ξεφτιλισμένοι μετά θάνατον...

Το πως έζησε είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να μας απασχολεί.

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Μπορει να μοιαζει "στεγνο" το σχολιο του υποπτου αλλα δεν ειναι μακρυα απο την πραγματικοτητα.

Unknown είπε...

Γρηγόρη παιδί μου, ο καθένας ζει όπως επιλέγει. Αυτό δεν σημαίνει ότι αξίζει κι ένα φρικτό θάνατο. Το ότι δεν πρόσεχε τις παρέες του είναι άλλο ζήτημα. Το γεγονός ότι τον ξευτίλησαν μετά θάνατο είναι κάτι που γίνεται και στους ζωντανούς ανθρώπους κι ας όψονται όλοι αυτοί οι ηλίθιοι.
Καλό απόγευμα.

Ektakto Peristatiko είπε...

Γενικα διαφωνουμε ρε υποπτε μα τωρα ειμαι συμφωνος απολυτα με τα φραφομενα...

KitsosMitsos είπε...

Είναι και η λύπηση για κάποιον που ενώ νομίζαμε ότι ζούσε το απόλυτο, τελικά ήταν τόσο δυστυχισμένος...

KΩN/NTINA είπε...

Σωστές επιλογές....Μάλλον όχι για σένα!!
Κάποιος είπε ότι η μοίρα μας δεν εξαρτάται από την τύχη αλλά είναι αποτέλεσμα των συνεχόμενων επιλογών που κάνουμε στη ζωή μας.
Πολλοί λένε ότι η ζωή μας είναι αποτέλεσμα του χαρακτήρα μας. Αλλά αν το δεύμε πιο προσεκτικά ο ίδιος μας ο χαρακτήρας διαμορφώνεται και αυτός από τις επιλογές μας.
Ακόμη και η ευτυχία εξαρτάται από την επιλογή του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Είναι το ποτήρι μας μισό – άδειο ή μισό – γεμάτο; Είμαστε επιτυχημένοι γιατί αξίζουμε την επιτυχία ή είμαστε αποτυχημένοι γιατί είμαστε άτυχοι; Τελικά, είμαστε υπεύθυνοι για όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή μας....
Η κάθε επιλογή μας έχει τις επιπτώσεις και τα αποτελέσματα της στην ζωή μας , είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΝΙΚΟ τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά!!
ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΑΛΛΑ...?

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

syspect φίλε να επισημάνω κάτι σε αυτά που έγραψες και που διέφυγε της προσοχής από τους επισκέπτες.
Προφανώς και λυπάσαι για τον τ΄ροπο που έφυγε από τη ζωή ο Σ.
Κατά κάποιον τ΄ροπο αυτός προδιαγέγραψε την μόιρα και το τέλος του.Αν δεν πήγαινε από μαχάιρια θα πήγαινε καποια μέρα από ovrerdose.
Ομως έστω και με αυτόν τον απαράδεκτο κανιβαλλισμό από τα ΜΜε, δόθηκε μιά διάσταση στην προσωπικότητά του, παραπλανητική .
διόρθωσέ με αν κάνω λάθος

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια