Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ

 

Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

 

Αγαπητέ Κυριάκο,

 

Σε ψήφισα στις εσωκομματικές εκλογές, στις Εθνικές και σε όλες τις άλλες. Την περίοδο 2019-2023 έκανες πολλά καλά.

Αμέσως μετά συνεπαρμένος από την απόλυτη πολιτική σου κυριαρχία και την αντιπολίτευση κωμωδία, μας τα χάλασες.

Είμαι θυμωμένος απέναντι σου γιατί έχεις χρυσή ευκαιρία να κάνεις όλα αυτά που πρέπει. Ενώ παίζεις μπάλα μόνος σου, εξακολουθείς να φοβάσαι. Φοβάσαι την διαλυμένη αριστερά, φοβάσαι τα τρολ στα σοσιαλ, φοβάσαι τους δημοσιογράφους που θα σε περάσουν από το φασιστικό δικαστήριο της πολιτικής ορθότητας.

 

Η αλήθεια πως δεν έχεις ανάγκη τη δική μου αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας ανθρώπων σαν εμένα. Της μέσης αστικής τάξης, που εργαζόμαστε, πληρώνουμε φόρους και τηρούμε τους νόμους. Εμείς έχουμε μόνο υποχρεώσεις.

 

Δικαιώματα έχουν οι άλλοι:

 

Οι Ρομά που κάνουν ότι γουστάρουν και παίρνουν ένα σκασμό επιδόματα.

 

Οι αναρχομπάχαλοι που τους χαϊδεύεις. Πέρασες νόμο για το κακούργημα των μολότοβ και φυσικά ο νόμος δεν τηρήθηκε. Αντί να βάλεις παντού κάμερες, πετάς χαρταετό. Ποιόν ευνοείς; Αυτούς! Επικοινωνιακά κόλπα, μερικές εκκενώσεις από τις καταλήψεις και μετά πάλι τα ίδια. Αφήνονται ελεύθεροι και κάνουν τα ίδια. Που είναι η πανεπιστημιακή αστυνομία; Πάλι στα χαρτιά;

 

Οι χουλιγκάνοι των γηπέδων για τους οποίους επίσης δεν υπάρχουν νόμοι. Έπρεπε να δολοφονηθεί ο Λυγγερίδης για να υπάρξει πολιτειακή ευαισθησία.

 

Οι ΛΟΑΤΚΙ. Μετά τον νόμο έκτρωμα που πέρασες για τον γάμο τους, ποιος σε πιάνει! Ας σε ψηφίσουν αυτοί Κυριάκο μου.

 

Οι συνδικαλιστές. Που πήγε ο νόμος για τις πορείες οεο; Ξέρω. Τυπωμένος στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και όχι στην πράξη. Πριν από λίγες ημέρες εκείνος ο υπέροχος τύπος που έριξε τους σερβερ του Πανεπιστημίου γιατί δεν του άρεσε ο νόμος για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, εξακολουθεί να εργάζεται στο Δημόσιο. Μια χαρά.

 

Οι Λαθρομετανάστες. Λιγότεροι αλλά εξακολουθούν να έρχονται. Διακρατικές συμφωνίες επιστροφής δεν κάνουμε και τους κρατάμε.

 

Όλοι αυτοί μπορούν Κυριάκο μου να σε ψηφίσουν. Εμάς τι μας θες;

 

Δεν είναι όλα τα θέματα πλατφόρμες και επιδόματα. Έχουμε δει απίστευτα πράγματα.

Μια κοπελίτσα να σφαγιάζεται έξω από το αστυνομικό τμήμα. Ο φρουρός δεν θα έπρεπε καν να είναι εκεί γιατί τον έχουν περάσει από 10 δικαστήρια. Οι υπόλοιποι του τμήματος να πετάνε χαρταετό.

Είδαμε 100 αλήτες να ξεκινάνε από την Κροατία, να διασχίζουν ολόκληρη τη χώρα ανενόχλητοι για να έρθουν να μαχαιρώσουν ένα δικό μας παιδί στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Είδαμε λιμενικούς να πετάνε στη θάλασσα έναν άνθρωπο.

Δεν μας άρεσε καθόλου η διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών με εκείνη την επιτροπή.

Έκανες ξεχωριστό υπουργείο για τις φυσικές καταστροφές και οι φωτιές στη Ρόδο και στον Έβρο έκαιγαν για 3 εβδομάδες !

 

Που είναι ο νόμος και η τάξη;

Που είναι η ασφάλεια;

Στα χαρτιά!

 

Κάνεις τον γκαλερίστα του Ράμα σε μια έκθεση ζωγραφικής. Σου ανταποδίδει υπέροχα, με τη φυλάκιση του Μπελέρη, την τρομοκρατία στην Ελληνική κοινότητα της Βορείου Ηπείρου και έρχεται μέσα στη χώρα μας και μας φτύνει κατάμουτρα! Παρεμπιπτόντως, ακόμα να μάθουμε τι έγινε με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ποια; Η Αλβανία των 2,5 εκατομμυρίων.

Πριν από λίγο καιρό όμως πήραν με την έγκριση μας ένα σκασμό λεφτά από την Ευρώπη για να φτιάξουν σιδηρόδρομο.

 

Το άλλο το κρατιδιάκι της Βαρντάσκα, αυτό που ήθελε ο Τσίπρας να λέγεται Βόρεια Μακ… ( δεν το γράφω ρε ! ) τσαμπουκαλεύεται, έχει πιστολιάσει τη συμφωνία 200 φορές, δεν έχει τηρήσει τίποτα και εμείς στην κοσμάρα μας.

 

Για τον Ερντογάν που μας γλεντάει, άσε δε λέω τίποτα.

 

Η ακρίβεια και οι τιμές που ανεβαίνουν συνέχεια, δεν μας έχει εξηγηθεί ακριβώς γιατί συμβαίνει αυτό. Φταίμε και εμείς ως καταναλωτές καθώς πάμε και τα αγοράζουμε ως κουτορνίθια, αντί να τα αφήνουμε στους πάγκους να σαπίζουν, αλλά εσύ που είσαι; Στα πρόστιμα της πλάκας που είναι για τα κανάλια;

 

Πριν από λίγες ημέρες ο ημερήσιος τύπος έγραφε για το πόσο καλά τα πάμε με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες και πόσο αυξήθηκε η εγχώρια παραγωγή και ότι θα πρέπει να πάρουμε μπαταρίες για να αποθηκεύουμε πια και από προχθές διαβάζουμε πως οι τιμές στο ρεύμα, ανεβαίνουν. Γιατί;

 

Είσαι 5 χρόνια κυβέρνηση. Δεν έχεις αντίπαλο ούτε και δικαιολογίες. Τα δύο μεγάλα προβλήματα της Ελλάδας είναι τα δύο δέλτα.

Δημογραφικό και Δικαιοσύνη.

 

Τι έκανες για αυτά;

Η Ελλάδα σβήνει Κυριάκο μου. Ο Ερντογάν θα μπουκάρει αύριο και δεν θα συναντήσει καμία αντίσταση. Η νεολαία μας αλβανοκρατείται. Η εθνολογική αλλοίωση σε συνδιασμό με τις διαλυμένες οικογένειες, επιφέρουν και τις συμμορίες των πιτσιρικάδων και την ωμή βία στα σχολεία και το μπούλινγκ. Αυτά δεν λύνονται με πενταψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς.

 

Οι καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης επιφέρουν το μπάχαλο και την ασυδοσία. Δεν μπορούμε μια ζωή να κρυβόμαστε πίσω από τον νόμο Παρασκευόπουλου. Άλλαξε τον! Αν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Κόψε τις αναβολές! Σέρνεται ο κοσμάκης στα δικαστήρια, γλεντάνε οι εγκληματίες. Επέκτεινε το ωράριο λειτουργίας και ο χαμένος της δίκης να πληρώνει το δικαστικό σώμα. Ας βγάζουν λεφτά οι άνθρωποι, δεν πειράζει. Είσαι 5 χρόνια κυβέρνηση και δεν έχεις κάνει τίποτα!

 

Δεν λέω, έκανες και σωστά. Η επιστολική ψήφος, τα απογευματινά χειρουργεία και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ήταν θετικά. Πήραμε την επενδυτική βαθμίδα και αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός. Αλλά είναι μόνο αυτά.

 

Το πράγμα δυστυχώς φάνηκε από τη νέα σου κυβέρνηση. Έβγαλες τον Άδωνι από το Ανάπτυξης που πήγαινε τρένο και έβαλες έναν αναιμικό κύριο που δεν έκανε τίποτα. Μπράβο.

 

Προσωπικά Κυριάκο μου, δεν είμαι υπέρ της αποχής και του άκυρου. Όποιος το κάνει αυτό, δεν δικαιούνται να μιλάει για τίποτα. Ο πολίτης πρέπει να παίρνει θέση. Σε αυτές τις εκλογές δεν θα σε ψηφίζω, μπας και ταρακουνηθείς λίγο και να σταματήσεις να υποτιμάς την αστική τάξη. Έχουμε και εμείς δικαιώματα, όχι μόνο υποχρεώσεις. Φυσικά και θα συνεχίσεις να κυβερνάς απρόσκοπτα, έχεις ισχυρή πλειοψηφία στη βουλή αλλά πρέπει να βγεις και από τον λήθαργο της σιγουριάς. Για 21 θέσεις στους 705, δεν έγινε και τίποτα άλλωστε. Με κάτι κομματικούς που μίλησα ανταλλάζοντας απόψεις, μου έλεγαν πως θα φανεί στις αγορές, και ότι μπορεί η χώρα να κλυδωνιστεί και κάτι τέτοια χαζοχαρούμενα. Ο φόβος τελείωσε. Οριστικά από το 2023.

 

Yours,

 

= = =

 

Σε αυτό το σημείο, φίλε μου αναγνώστη, ανεξάρτητα με το τι ψηφίζεις, ας δούμε τις υποψηφιότητες και τι έχουμε.

 

 

Αν ψηφίσεις ΝΔ, οι αξιόλογες υποψηφιότητες είναι:

 

-      Ο καθηγητής Σωτήρης Σέρμπος είναι πολύ σοβαρός.

-      Ο Σπύρος Καρανικόλας αξίζει και ξέρει τα ευρωπαϊκά θέματα

-      Η Ευη Χριστοφιλοπούλου στα χρόνια του μνημονίου και του άκρατου λαϊκισμού έδωσε μάχες

-      Ο Φρέντι Μπελέρης για συμβολικούς λόγους ότι δεν ξεχνάμε τα αδέρφια μας εκτός ελλαδικού χώρου.

Κατά τα άλλα:

Μεϊμαράκης, Βόζενμπεργκ, Κεφαλογιάννης, τυραννόσαυροι της πολιτικής. Φτάνει. Τον Αυτιά θα τον βγάλουν πρώτο όλοι οι ηλικιωμένοι που θα πάνε να ψηφίσουν. Η Πατουλίδου δεν μπορώ καν να θυμηθώ πόσες υποψηφιότητες με πόσα κόμματα σε πόσα αξιώματα έχει υποβάλλει. Ο συμπαθέστατος Πύρρος Δήμας έχει τιμηθεί επαρκώς από την πολιτεία. Η Μελέτη είναι καλύτερη στο Mega. Ο Κυμπουρόπουλος έχει ήδη εκλεγεί. Η Βίκυ Φλέσσα είναι συμπαθέστατη και ενδιαφέρουσα εναλλακτική. Η Μαρία Σπυράκη δεν βλέπω το λόγο να ξαναπάει. Οι υπόλοιποι αδιάφοροι.

Αν ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ, ρίχτο στον Γιάννη Μανιάτη. Σοβαρός και αυτός που ξεκίνησε με πραγματικό όραμα τη διαδικασία για τα πετρέλαια στο Αιγαίο.

Αν επιλέξεις κάποιο από τα κόμματα της Αριστεράς, να ψηφίσεις σελέμπριτιζ. Ο λόγος είναι πως για να μη χάσουν πελάτες θα δυσκολευτούν να ψηφίσουν εναντίον της Ελλάδας. Ενώ οι επαγγελματίες αριστεροί είναι αναφανδόν εναντίον της Ελλάδας.

Αν ψηφίσεις Ελληνική Λύση, δεν έχει νόημα που θα βάλεις σταυρό. Όλοι είναι αχυράνθρωποι του Βελόπουλου.

Αν ψηφίσεις Νίκη, βάλε έναν σταυρό στον Ανδρέα Σταλίδη που έχει το Αντίβαρο και είναι εξαιρετικός.

Αν ψηφίσεις κάτι από τα άλλα, πετάς την ψήφο σου.

Σε προσωπικό επίπεδο, αποφάσισα να βάλω έναν σταυρό στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Η κοπέλα παλεύει τόσα χρόνια μόνη της. Έχει φάει τόνους λάσπης στα σόσιαλ χωρίς να έχει καμία ομπρέλα προστασίας. Το «έγκλημα» της είναι ότι μιλάει σωστά, λογικά, τονίζει τα αυτονόητα που η αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα θέλει να θάψουμε. Δεν της συγχωρούν ότι μια όμορφη γυναίκα μπορεί να έχει λόγο, άποψη και σκέψη. Είχε το θάρρος να αποχωρήσει από τη ΝΔ και να πορευθεί μόνη της. Τη βρίζουν, τη λοιδωρούν, κάνουν τους έκπληκτους γιατί λέει προφανή πράγματα που ενοχλούν τη woke κουλτούρα και την πολιτική ορθότητα. Δεν κάνει χριστεμπόριο, και ναι, το Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια δεν είναι χουντικό σύνθημα αλλά η βάση για να προοδεύσει η πατρίδα μας. Με αυτά μεγαλούργησε και όταν τα ξέχασε, βούλιαξε. Στην Αφροδίτη Λατινοπούλου έχουν κολλήσει την ταμπέλα της ακροδεξιάς και αν τους ρωτήσεις δεν ξέρουν να το αιτιολογήσουν.

Ψήφος στην Αφροδίτη Λατινοπούλου την Κυριακή και καλά μυαλά !



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια