Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

 

Κατανοητή και η καλή πρόθεση και η καλλιτεχνική ανησυχία και η αγάπη για την πατρίδα. Βλέπω όμως με λύπη πως πολύς κόσμος δεν ξέρει. Δυστυχώς αγνοούμε και τα στοιχειώδη.

Πάνω στην Ελληνική Σημαία δεν βάζουμε :

·        Λογότυπα

·        Στάμπες

·        Υπογραφές

·        Επιγραφές

·        Πινακίδες

·        Σήματα

·        Σκίτσα

Είναι βεβήλωση και αντιποίηση Εθνικού και Ιερού Συμβόλου.

Η Σημαία πρέπει να μένει «καθαρή» από αυτά. Αν κάποιος θέλει κάτι να γράψει, από κάτω. Θυμάσαι λίγα χρόνια πριν που ένας ομογενής ζήτησε από τον Αντετοκούνμπο να του υπογράψει πάνω σε μια ελληνική σημαία;

Ο Γιάννης, ναι αυτός ο Νιγηριανός κατά μερικά Ούγκανα, το ήξερε. Απάντησε «Δεν υπογράφω πάνω στη σημαία». Να σημειώσω εδώ κυρία Σούλα μου που με διαβάζεις, ότι η διαφορά μεταξύ ενός πατριώτη και ενός εθνικιστή είναι πως ο πατριώτης δεν επιθυμεί τη σφαγή των υπολοίπων.

Προφανώς και δεν αναφέρομαι στους κατ’ επιλογή ασχημονούντες, στους ψευτοπροοδευτικούς και στους ψευτοδικαιωματιστές που νοιάζονται για τα πάντα αρκεί βέβαια να μην έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Είναι ελάχιστοι αλλά στα σόσιαλ λόγω μηχανικής των μέσων κάνουν θόρυβο. Έχω να τους προτείνω πάντως ότι αφού σιχαίνονται τόσο πολύ την πατρίδα μας, τα σύνορα είναι ανοιχτά.

Χρόνια πολλά και καλά Ελλάδα μου, χρόνια πολλά και καλά στους απανταχού πατριώτες !






0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια