Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

 

Στη χώρα της σήψης και της παρακμής υπάρχουν 4 Ελλάδες σε ότι αφορά τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

Η Ελλάδα των ΜΜΕ. Η αφόρητα πληκτική ακροβασία μεταξύ του politically correct και της παντοκρατορίας της διαφορετικότητας. Αλλάζουν τις λέξεις για να κάνουν τα φαινόμενα πιο «γλυκούλικα». Όχι ρε, δεν είναι παιδόφιλος. Είναι παιδεραστής! Δεν είναι «μπαχαλάκηδες». Είναι φασίστες! Βάρβαροι φασίστες!

Η Ελλάδα των social  media. Κυρίως στον υπόνομο που λέγεται twitter γίνεται ένας βρώμικος πόλεμος μεταξύ πληρωμένων και ψεύτικων λογαριασμών που μια απλή ανάγνωση σε κάνει να αισθάνεσαι πως τρως κόπρανα.

Η Ελλάδα των άεργων. Άνθρωποι με άπλετο χρόνο διαμορφώνουν άποψη από το facebook και από κάθε τυχάρπαστο site. Λατρεύουν τις θεωρίες σκοτεινής συνομωσίας, νοιώθουν ψαγμένοι, γνώστες του παρασκηνίου και κάνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις 26 δευτερολέπτων για κάθε θέμα. Πολιτική, εθνικά θέματα, ποδόσφαιρο, οικονομία, κορωνοϊός, Ευρώπη, γεωπολιτική. Η γνώμη τους ξεκινά συνήθως με το «έλα μωρέ τώρα». Οι άεργοι είναι μια ετερόκλητη κατηγορία με διάφορες καταβολές. Συνταξιούχοι, εργαζόμενοι με πολλές ώρες παρουσίας στα σόσιαλ, καφενόβιοι, θρησκόληπτοι, ηλίθιοι, οπαδοί ομάδων, θαμώνες προποτζίδικου, άνεργοι.

Η Ελλάδα των νοικοκύρηδων. Εργαζόμενοι με οικογένεια. Άνθρωποι που παλεύουν στη ζωή για την καθημερινή επιβίωση με μειονέκτημα πως δεν έχουν τη δυνατότητα να ψάξουν πολύ. Θα ρίξουν μια ματιά στα σόσιαλ, θα διαβάσουν λίγο, θα δουν τηλεόραση προσπαθώντας να ενημερωθούν για τις ειδήσεις. Κοινώς, λίγο από όλα.

Υπάρχουν και άλλες Ελλάδες, όπως τα χωριά. Πολλά και διάσπαρτα. Νομίζω όμως πως κάλυψα τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Όλοι αυτοί πρέπει να συνυπάρξουμε. Να συνεργαστούμε. Να αλληλοβοηθηθούμε και να πάμε μπροστά. Όλοι μαζί.

Έχω μερικούς γνωστούς που λόγω του λοκνταου τα λέμε συχνά. Είναι από τους κλασικούς ισαποστάκηδες που νομίζουν πως αν δεν εκδηλώνουν αυτά που πραγματικά πιστεύουν, έχουν το πλεονέκτημα της «αντικειμενικής κρίσης». Είναι αυτοί που βιάζονται να σου κολλήσουν μια ταμπέλα για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση. Προσωπικά προτιμώ  τους ξεκάθαρους ανθρώπους. Από τη δεκαετία του 90 και μετά ( να δεχθώ ότι ακόμα και στη δεκαετία του 80 υπήρχαν απόνερα ) κανείς δεν διώκεται για αυτά που πιστεύει. Αντιθέτως στη χώρα μας εκπροσωπήθηκαν στα media και στο κοινοβούλιο εξωφρενικές τάσεις όπως οι Ναζί, οι ΑΝΕΛ και ο Αρτέμης Σώρρας που είχε μπροστά του πεδίον δόξης λαμπρόν αν δεν τον σταματούσαν τα δικαστήρια. Ακόμα και ο Γιάνης που κατέστρεψε μια οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, είναι προνομιούχος αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος. Οι ισαποστάκηδες – αντικειμενικοί υποκρίνονται τους αδέσμευτους ορθά κρίνοντες χωρίς εξαρτήσεις, αλλά στην πραγματικότητα κρύβουν την ειλικρινή έκφραση των απόψεων τους που στη ροή μιας συζήτησης εμφανώς γέρνει και συνήθως προς τα αριστερά.

Έγινε κακός χαμός την Κυριακή γιατί ένα βλαμμένο έφαγε δύο γκλομπιές στα πόδια. Και εμένα με έχουν σταματήσει πολλές φορές στο δρόμο για έλεγχο. Εμένα γιατί δεν με χτύπησε ένας αστυνομικός ποτέ;

Πως πας σε έναν αστυνομικό και κατάμουτρα τον βρίζεις;

Πως πας σε έναν αστυνομικό να του αρπάξεις κάτι; Δεν φάνηκε καθαρά στο βίντεο, όπλο ήταν, κινητό, κάτι άλλο δεν με νοιάζει. Η κίνηση και ότι ο τύπος κάτι αποσπά είναι ολοφάνερη.

Πως γίνεται όλως τυχαίως σε τέτοια περιστατικά, να είναι πάντα αυτόπτες μάρτυρες οι αριστεροί; Να βγαίνει αμέσως το βίντεο στα σοσιαλ και τα ΜΜΕ και διάφοροι διάσημοι για λόγους δημοφιλίας στον όχλο, να καταδικάζουν απερίφραστα πριν γίνει καν έρευνα. Δημιουργείται με το τίποτα αντιαστυνομικό μένος και μετά αναρωτιούνται τα ΜΜΕ και οι ισαποστάκηδες γιατί πολλοί αστυνομικοί ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή. Όταν μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας είτε γιατί ανήκει στην αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα, είτε γιατί παρασύρεται από τα ΜΜΕ και τους ψεύτικους λογαριασμούς των σόσιαλ, μισεί τα παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας, τι περιμένεις;;

Προσπαθούν να δημιουργήσουν στην Ελλάδα μια κακή αντιγραφή του I cant breathe, χρόνια τώρα. Όταν κυβέρνησαν όμως, όχι μόνο δεν κατήργησαν τα ΜΑΤ, αλλά τα χρησιμοποίησαν για να χτυπήσουν συνταξιούχους και πατριώτες που στο Πισοδέρι διαμαρτυρήθηκαν για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Η σημαία τους, ο Ζακ, επί της δικής τους θητείας έγινε. Τότε βέβαια τα ΜΑΤ ήταν από το λαό, για το λαό και με το λαό. Τώρα είναι μπάτσοι γουρούνια και δολοφόνοι.

Σε ποια ευνομούμενη χώρα θα πήγαινε κάποιος να πουλήσει τσαμπουκά; Στον Γερμανό αστυνομικό; Στον Καραμπινιέρι; Στον Άγγλο; Στον Ισπανό; Για αυτό και οι εγχώριοι χούλιγκαν στις εκδρομές τους στο εξωτερικό κάθονται παναγίτσες. Ξέρουν τι τους περιμένει.

Βλέπω ότι η Αστυνομία μας όλο αυτό το διάστημα του Covid 19 δείχνει ένα ιδιαίτερα ανθρώπινο προφίλ. Πόσες και πόσες φορές δεν έχουν κάνει τα στραβά μάτια; Ο καθένας μας έχει και μια ιστορία που περπάταγε χωρίς τη μάσκα ή υποτυπωδώς φορεμένη από μπροστά τους και δεν του είπαν τίποτα ή αρκέστηκαν απλώς σε μια σύσταση.  Άνθρωποι είναι και αυτοί και καταλαβαίνουν. Αν ήθελαν να είναι πραγματικά αυστηροί, όλοι μας θα είχαμε από 600 ευρώ ( το λιγότερο ) πρόστιμο.

Στη χώρα που κυριαρχεί η σήψη και η παρακμή, έγινε πρώτο θέμα κολοσσιαίων διαστάσεων δυο γκλομπιές στα πόδια ενός τύπου που όλως τυχαίως ήταν ενεργός οπαδός συγκεκριμένου κόμματος.

Καταποντίστηκαν από τη δημόσια συζήτηση πιο σημαντικά και φρικτά γεγονότα:

Πήγαν οι αλήτες και σταμάτησαν έναν ανθρωπάκο με το μηχανάκι του για να του καταστρέψουν την εικόνα της Παναγίας! Βρίσκουν και τα κάνουν. Αν ο ανθρωπάκος κρατούσε το Κοράνι δεν θα τον άγγιζαν. Οι μουσουλμάνοι βλέπεις, δεν αστειεύονται. Κόβουν λαιμούς.

Τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν να σταματήσουν την επιχείρηση της Αστυνομίας για να τελειώσει η κατάληψη του ΑΠΘ. Τρεις βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που αντιπροσωπεύει το 30% του λαού πήγαν να σταματήσουν την εφαρμογή του νόμου! Στο Ελλαδιστάν, σαν να μη συνέβη τίποτα! Φυσιολογικό!

Οι συνεχείς συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε έναν ειδεχθή δολοφόνο και μάλιστα εν μέσω πανδημίας δεν ενοχλούν κανέναν;

Τα συνεχή συλλαλητήρια εναντίον του Νόμου Κεραμέως που εφαρμόζει το αυτονόητο, εν μέσω ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων δεν είναι προφανής ανθελληνισμός;

Η απαίτηση πως εν μέσω πανδημίας δεν πρέπει έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδια που μπορεί να επιφέρουν αντιδράσεις στοχεύουν ή όχι εναντίον του πολιτεύματος; Δηλαδή τι, να την κλείσουμε τη Βουλή;

Το ρίσκο κατά δήλωσή του, του Αλέξη, που προφανώς λυπάται και γιατί η οικονομία μας άντεξε καθώς το -8% είναι από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη αλλά και γιατί ο ρυθμός των εμβολιασμών, ο αριθμός των νεκρών, μας κατατάσσουν στην κορυφή της Ευρώπης, δείχνουν ότι το μόνο όπλο που απέμεινε στην ελληνική αριστερά είναι η καταστροφή της χώρας δια της κοινωνικής αναταραχής. Ιστορικά, Αριστερά και Ανθελληνισμός πάνε μαζί. Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο. Στην αρχή του covid δεν ήξεραν τι να κάνουν και κράτησαν στάση αναμονής. Όταν είδαν ότι το καράβι με προβλήματα και δυσκολίες μεν αλλά είναι στη σωστή κατεύθυνση, και με έλλειψη σοβαρού αντιλόγου, παίζουν το χαρτί της καταστροφής. Συγκεντρώσεις με πανδημία και κοινωνική αναταραχή με πόλεμο με την Αστυνομία. Το κράτος δηλαδή.

Δεν βάζει κανέναν σε σκέψεις ότι στρατολογούνται αλλοδαποί;;; Οι αλληλέγγυοι ξέρουν να αξιοποιούν τη φιλοξενία άλλωστε…

Η μαρτυρία του πρώην βουλευτή του Σύριζα, Στάθη Παναγούλη που λέει ότι ο Σύριζα καλούσε κόσμο να κατέβει στη Νέα Σμύρνη, είναι υπεύθυνη στάση κόμματος που υποτίθεται ανήκει στο δημοκρατικό τόξο;;

Όλα αυτά, την ώρα που ο Τούρκος απέναντι καραδοκεί, απειλεί και κάνει πολεμικές κινήσεις.

Έναν ισαποστάκια ξέρεις πως μπορείς να τον κολλήσεις στον τοίχο; Με μια ερώτηση: Αν προχθές ο αστυνομικός που χτύπησαν 70 ατρόμητα παλικάρια σηκωνόταν και πυροβολούσε για να υπερασπιστεί τη ζωή του και όλοι είδαμε τι έγινε και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, με ποιον θα ήταν;; Προσωπικά θα ήμουν με τον αστυνομικό. Άγιο είχε. Πως δεν του πήραν το όπλο, πως δεν τον σκότωσαν, ένας Θεός ξέρει.  Όχι λένε στα σόσιαλ. Είδαμε  το βίντεο που λένε οι αστυνομικοί μεταξύ τους «πάμε να τους γ..». Εμ βέβαια. Θα πρέπει να τρώνε φωτοβολίδες ευθείας βολής, μολότοβ στο κεφάλι, πέτρες, καδρόνια και να τραγουδάνε χαρούμενα για τα παιδιά των λουλουδιών και τη διάσωση της καρέτα-καρέτα. Τίποτα δεν είπαν! Άκου τι λένε σε ένα απλό τροχαίο ατύχημα και μετά να κατακρίνουμε ότι λένε σε μια πολεμική ατμόσφαιρα όπως της Νέας Σμύρνης που κατέβηκαν όλα τα καλά παιδιά. Χουλιγκάνοι, ΠΑΜΕ, Συριζαίοι, κάφροι και ούγκανοι. Όλοι μαζί.

Πριν από λίγες ημέρες, τις μολότοβ σε περιπολικό στου Ζωγράφου τις ξεχάσαμε. Έλα μωρέ τώρα, δεν έγινε και τίποτα…

Ίσως να ήρθε η ώρα, όπως τελειώσαμε με τον μαύρο φασισμό, να τελειώσουμε και με τον κόκκινο.

Αρκεί να μην τους φοβόμαστε και απλώς να εφαρμόζονται οι νόμοι της συντεταγμένης πολιτείας στο πλαίσιο της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΡΕ !

ΥΓ. Να τελειώσει και το παραμυθάκι της δεξιάς στροφής του Συρίζα ή τη σύγκλισή του προς το κέντρο ε;



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια