Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ - ΤΙ Ν ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛ


Η απογοήτευση της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης είναι το ΚΙΝΑΛ, που από τη μια δεν θέλει να το λένε ΠΑΣΟΚ και από την άλλη στο χιουμοριστικό στιγμιότυπο στην εκπομπή του Αρναούτογλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θυμήθηκε να παρεξηγηθεί.

Φέρθηκαν με τον τρόπο που φέρθηκαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πορεύονται, είτε επίτηδες είτε γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, με αντιφατικές δηλώσεις.

Όταν για παράδειγμα έχεις την υπόθεση Novartis που ήταν μια χυδαία επίθεση κατά του πολιτεύματος και της Δημοκρατίας και ο σκοπός ήταν να φυλακιστούν δικά σου στελέχη, δεν μπορείς να λες ότι αύριο σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση θα κυβερνήσω με τον Σύριζα.

Δεν μπορείς να εφεύρεις δικούς σου όρους όπως η ψήφος ανοχής. Ουσιαστικά ψήφος ανοχής δεν υπάρχει. Είναι κιναλικός νεοτερισμός. Πρακτικά σημαίνει πως όσα νομοσχέδια μας αρέσουν, φεύγουμε από τη Βουλή ώστε να πέσει ο αριθμός της απαιτούμενης πλειοψηφίας και όσα δεν μας αρέσουν τα καταψηφίζουμε. Και τι είναι η Βουλή, ταξί; Μπαίνω βγαίνω;

Δεν μπορείς να λες ότι θα προσπαθήσω να βάλω στο ίδιο τραπέζι τη ΝΔ και τον Συριζα για να κυβερνήσουμε όλοι μαζί. Είμαστε σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Η πολιτική είναι εφαρμοσμένη τέχνη και δεν χρειάζονται άχρηστες φιλοσοφίες. Η ΝΔ θέλει τις επενδύσεις. Ο Σύριζα δεν τις θέλει όπως το απέδειξε αυτά τα 4,5 χρόνια που δεν έφερε ούτε μια και έβαλε δεκάδες εμπόδια στην υλοποίηση αυτών που ξεκίνησαν από τους προηγούμενους. Πως θα κυβερνήσουν μαζί;

Οι μεν θέλουν να κάνουν φυλακές τύπου Γ, να καταργήσουν το πανεπιστημιακό άσυλο και υποστηρίζουν τον Νόμο και την Τάξη. Οι δε θέλουν τους εγκληματίες έξω, με άδειες, με τα πανεπιστήμια διαλυμένα και διάφοροι τύποι να δέρνουν τους καθηγητές, με περιοχές άβατα και παρακρατικούς να τρομοκρατούν τους πολίτες και να μην τους αγγίζει κανείς.

Οι μεν θέλουν λιγότερους φόρους και λιγότερο κράτος και οι δε θέλουν να σου πιουν το αίμα στη φορολογία, να διορίζουν και να δίνουν επιδόματα για να τους έχεις ανάγκη. 

Θυμάστε τη βράβευση του Αντετοκούμπο;; Ο Γιάννης μας ευχαρίστησε τον Θεό, την Ελλάδα και την οικογένεια του; Είναι φασίστας ο Αντετοκούμπο; Μα πως; Αφού τήρησε κατά γράμμα το Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια, έτσι δεν είναι; Άντε πες τα αυτά στους Συριζαίους !

Για αυτό λοιπόν το ΚΙΝΑΛ δεν αξίζει την ψήφο σου. Δεν είναι ο τρίτος εναλλακτικός δρόμος αλλά ένα αλαλούμ που ρίχνει άδεια να πιάσει πιο άδεια και άκρη δεν μπορείς να βγάλεις.

Είναι μια χρυσή ευκαιρία να μην μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. 7 χρόνια είναι στο Κοινοβούλιο. Τι προσέφερε στον Δημόσιο Διάλογο;  ΤΟ ΚΚΕ είναι μπετόν 5,5%. Από κει και πέρα είναι επικίνδυνο να βάλουμε πολιτικούς αρχηγούς που αλληλογραφούν με τον Ιησού και αυτούς που έκαναν περήφανη διαπραγμάτευση με δημιουργικές ασάφειες και πήγαμε να γίνουμε Βενεζουέλα.

Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία δεν είναι εκβιαστικό δίλημμα. Είναι μονόδρομος.

Η αποχή και το άκυρο δεν είναι εξυπνάδα, βλακεία είναι.
 Την ιστορία τη γράφουν πάντα οι παρόντες.

ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια