Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ.ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ


Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Η αλήθεια είναι πως η φετινή χρονιά για την ΑΕΚ ήταν οικτρή αποτυχία. Μπορεί να πήρε το διηπειρωτικό αλλά ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, από τον Προμηθέα στο πρωτάθλημα και από τη Μπάμπεργκ στο basketball champions league είναι πολύ ισχυρές σφαλιάρες για να τις προσπεράσει αβασάνιστα κανείς.

Η προσφορά σας σε κάθε επίπεδο στην ΑΕΚ δεν αμφισβητείται. Στη λειτουργία της ομάδας, στην ευρωστία, στα περσινά κύπελλα, στην ταινία και στις κινήσεις που κάνετε για να αποκτήσει η ομάδα μια καλή έδρα.

Το πρόβλημα στη δική σας περίπτωση είναι το εξής. Όλοι οι παράγοντες που μπήκαν με μεράκι και χρήματα στον ομαδικό αθλητισμό, έκαναν λάθη, απέτυχαν, υπέστησαν ήττες και έμαθαν. Εσείς όμως παρά τα χρόνια που έχετε στην ομάδα – και σας ευχαριστούμε – δείχνετε ότι δεν μαθαίνετε και επαναλαμβάνετε μονίμως τα ίδια λάθη!!!

Α) Δεν σας έχει κάνει εντύπωση πως κάθε μα κάθε χρόνο αλλάζετε 10-12 ξένους;

Β) Γιατί δεν κρατήσατε τους περσινούς ξένους με τους οποίους πήραμε δύο τρόπαια και παίξαμε καλό μπάσκετ;

Γ) Ιταλός προπονητής; Είστε με τα καλά σας; Οι Έλληνες είναι καλύτεροι και ο συμπαθής Μπιάνκι τα τελευταία χρόνια δεν είχε σημειώσει καμία επιτυχία! Δεν είδατε το βιογραφικό του; Για αυτό και στα κρίσιμα, η ομάδα τα έπαιζε.

Δ) Την περίοδο 2017-2018 στην κανονική περίοδο τερματίσαμε 5οι. Πόσο χειρότερα δηλαδή θα πηγαίναμε αν δίναμε χρόνο συμμετοχής στους νέους παίκτες;

Ε) Έχετε δηλώσει πως τους καλούς σε επίπεδο Νέων Ανδρών τους έχουν πάρει είτε ο Ολυμπιακός είτε ο Παναθηναϊκός, οπότε η ΑΕΚ απευθύνθηκε σε μικρότερες ηλικίες. Λογικό. Γιατί δεν έπαιξαν καθόλου και φέτος;

ΣΤ) Δεν είναι δικαιολογία ο τραυματισμός του Ματσιούλις. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και όλες οι ομάδες έχουν. Μας πέταξε έξω από το κύπελλο ο ΠΑΟΚ που όσο κοστίζει ο Θίοντορ κάνει όλος ο ΠΑΟΚ ! Ο δε Προμηθεύς με βάρος φανέλας μηδέν, και καλύτερους ξένους διαθέτει και τους κράτησε σταθερά. Είχαμε την πιο χρυσή ευκαιρία να παίξουμε μετά από 17 χρόνια στους τελικούς! Και την πετάξαμε στα σκουπίδια!

Δεν ξέρω ποιοι σας προτείνουν παίκτες και πως κάνετε τις μετεγγραφές. Σταθεροποιηθείτε σε έναν προπονητή και βάλτε μια και τους αποκτήσατε, τους μικρούς να παίξουν. Αλλιώς αποδεσμεύστε τους να μην τους κάψετε και στερείται το ελληνικό μπάσκετ και η Εθνική.

Αυτό το σουπερ μαρκετ τύπου φύγε εσύ έλα εσύ επί σειρά ετών, πραγματικά δεν αντέχεται. Αν δυσκολεύεστε, κρατήστε τον Χάντερ και τον Ρος και πάρτε τους μισούς ξένους του Περιστερίου και τους άλλους μισούς του Προμηθέα. Δεν μπορούν οι ανωτέρω ομάδες να σας κοντράρουν οικονομικά!

Όσες ομάδες πέτυχαν, κρατούσαν έναν κορμό και έκαναν προσθήκες. Στην ΑΕΚ έχουμε βαρεθεί να μετράμε παίκτες. Κύριε Αγγελόπουλε κάνετε λάθος και το κακό ειναι πως κάνετε τα ίδια λάθη επί σειρά ετών.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια