Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛ


Χθες  στο ραδιοθάλαμο του m-word radio είχα τη χαρά και την τιμή να φιλοξενώ τον μεγαλύτερο Eλληνα βελοβόλο ή darter όπως λέγεται παγκοσμιώς, όλων των εποχών. Ο Γιάννης Μιχαήλ, τα τελευταία 17 χρόνια έχει βγει 14 φορές πρωταθλητής Ελλάδος ! 

Έχει κατέβει σε 16 διοργανώσεις με την Εθνική Ελλάδος. Το 2017 έφτασε να είναι το Νο 64 στον κόσμο και ειδικά για έναν αθλητή που προέρχεται από μια χώρα χωρίς καμία παράδοση στο άθλημα είναι πολύ σημαντικό. Κερδίζει μετάλλια σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά από το 1997 μέχρι σήμερα !!!

Είχαμε μια τρομερή συνέντευξη από τις καλύτερες μου για φέτος και είπαμε πάρα πολλά. Εκτός αέρα, εντός αέρα, μετά για μπύρες, πιο μετά για ένα τίμιο βρώμικο. Ανεξάντλητος ! 

Καταπληκτικό παιδί που μου μίλησε για την τεράστια καριέρα του, για τα τεκταινόμενα στο χώρο των darts, κουτσομπολέψαμε όλους τους διάσημους darters που βλέπουμε από την τηλεόραση και το youtube, την Εθνική μας ομάδα,  ποιους παραδέχεται στην Ελλάδα,  μέχρι και μυστικά για καλή προπόνηση και αρχάριους παίκτες μου είπε το θηρίο!

Απολαύστε τον :





0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια