Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ




Αν ήταν καλύτερες οι συνθήκες, θα ψήφιζα τον Βασίλη Λεβέντη. 

25 χρόνια ακάματης προσπάθειας

Οι «προφητείες» που εκπληρώθηκαν

Οι εφηβικές μου τύψεις. Το μακρινό 1994 που ήταν της μόδας τα φροντιστήρια στην Κάνιγγος, τα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Κεντρώων ήταν στη Χαλκοκονδύλη. Μόλις μάθαμε ότι θα είχε προεκλογική συγκέντρωση ο Λεβέντης , έπεσε σύρμα και όταν σχολάσαμε όλοι οι μαθητές όλων των φροντιστηρίων, δώσαμε δυναμικό παρών. 

Ο δύστυχος Λεβέντης  μάλλον θα πίστεψε ότι είμασταν πραγματικοί οπαδοί και ξετρελάθηκε. «Λαέ των Αθηνών με κάνετε ευτυχισμένο». Εμείς φωνάζαμε χιουμοριστικά και ειρωνικά συνθήματα, του γυρνάγαμε την πλάτη και χειροκροτούσαμε τα τζάμια του απέναντι ξενοδοχείου και κάποιοι τολμηροί εκτόξευαν φουσκωμένα προφυλακτικά. 

Τα σούργελα που έχουμε εκλέξει. Δηλαδή τι τρομερά ανώτερο έχουν η Ραχήλ Μακρή, ο Παύλος Χαϊκάλης, οι Ναζί, η ΔΗΜΑΡ, ο Λεωτσάκος που κόβει όλα τα τελικά «ς», η κυρά Τασία, ο όνομα και πράμα Μπαλτάς, ο κολλητός του Σόρος, Βαρουφάκης, η ξαδέρφη του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ζωή, ο υπουργός γενικής επίθεσης και οι ψεκασμένοι του και τόσοι άλλοι ήρωες των τελευταίων ετών. 

Αν έχεις αποφασίσει να ψηφίσεις κάποιο κόμμα πλην ΝΔ και Σύριζα, ρίξε το στον Λεβέντη.
Αξίζει μια ευκαιρία. 

Προσωπικά, μετά από 7 μήνες πρώτη φορά Αριστερά και των καταστροφικών συνεπειών για την Ελλάδα, ως μόνη λύση βλέπω τη ΝΔ. 

Εφόσον όποιος και να βγει θα εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο, προτιμώ αυτόν που το πιστεύει και θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, παρά κάποιον που κορόιδεψε τον κόσμο και του έφερε 3 φορές παραπάνω φόρους. 

Χωρίς να μακρηγορήσω, σκέψου μόνο κάτι: 

Πέρυσι τέτοιο καιρό τι συζητάγαμε; 

Θυμάσαι; 

Την Αμφίπολη! 

Τώρα; 

Τεράστιες, ανοιχτές τρύπες παντού. 

Οικονομία, λαθρομετανάστευση, εξωτερική πολιτική, Ευρώπη, ανεργία, αβεβαιότητα. 

Ο πάτος δεν έχει πάτο….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια