Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ





Παρακολούθησα τη φωτιά που έβαλαν μερικά καλόπαιδα στην      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. 

Σημαία για την οποία χύθηκε άπλετο αίμα για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι να την καίμε. Σημαία που πολλούς μας συγκινεί, την αγαπάμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας. 

Αναρωτιέμαι: Για πόσο καιρό ακόμα θα κυβερνούν ασύδοτες οι οργανωμένες μειοψηφίες; 

Για πόσο καιρό ακόμα, ότι είναι εναντίον της Ελλάδας θα το θαυμάζουν τα μαζικά μέσα επιρροής και ο εξηλιθιωμένος όχλος και για πόσο καιρό ακόμα θα επικρατεί η ασυδοσία και η αθλιότητα; 

Αν εμείς οι απλοί πολίτες παλεύουμε καθημερινά, μοχθούμε με τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας, εργαζόμαστε σκληρά, πληρώνουμε φόρους και πλείστες όσες υποχρεώσεις, πρέπει να παρακολουθούμε χαρούμενοι την καταστροφή;

Δεν με ενδιαφέρει καν ποιοι είναι αυτοί. Πρεζάκια, ρεμάλια, κατακάθια, πλουσιόπαιδα που δίνουν νόημα στην άχαρη ζωή τους, απόκληροι που βρήκαν φίλους, Έλληνες, Αλβανοί, προβοκάτορες, ετεροκαθοριζόμενοι, γηπεδοχουλιγκάνοι, δεν με νοιάζει. Τους βαρέθηκα! 

Δεν προσφέρουν τίποτα, ούτε μια ιδέα, ούτε μια σκέψη και μόνο καταστρέφουν. 

Ε, αυτό πρέπει να τελειώσει! 

Σέβομαι όλες τις ιδεολογίες αλλά η ανοχή μου σταματά εκεί που ξεκινά η βία. Πίστευε ότι θέλεις, πες ότι θέλεις, γράψε και φώναξε ότι θέλεις. Αν όμως σηκώσεις χέρι, το χέρι πρέπει να κοπεί. Άντε γιατί καλή η δημοκρατία αλλά τελικά την εκμεταλλεύονται μόνο όσοι λειτουργούν εις βάρος της. 

Αν οι κυβερνώντες επικροτούν με τη στάση τους αυτούς που καίνε την ελληνική σημαία, τότε κάτι κάναμε λάθος. Θέλω μια κυβέρνηση που να ενισχύει την ελεύθερη πρόσβαση σε όλους, τις ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση, στην παιδεία και να μπορούν να συνυπάρχουν όλοι. Αν είναι τα πανεπιστήμια να μη λειτουργούν από τις καταλήψεις, τα δημόσια κτίρια και τα μνημεία να καταστρέφονται και να βεβηλώνονται από τους βησιγότθους, τότε και ο γιαλός είναι στραβός και στραβά αρμενίζουμε. Η κυρία Βάσω Λέβα είναι αυτή που στα φοιτητικά της χρόνια διεγράφη από τη σχολή της στα Γιάννενα γιατί έριξε μολότοβ στη γραμματεία της φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων. Αυτή η κυρία ψηφίστηκε ως βουλευτής και πήγε να παρακαλέσει τον Κουφοντίνα να μην κάνει απεργία πείνας καθώς τα αιτήματα του η κυβέρνηση θα τα ικανοποιούσε σε λίγες μέρες. 

Σε ποιο κανονικό κράτος ο υπουργός προστασίας του πολίτη δηλώνει πασχαλιάτικα Πόντιος Πιλάτος και ζητά την παρέμβαση του πρωθυπουργού;;  Ας φύγει καλύτερα για να γράφει άρθρα απερίσπαστος. 

Κάηκε η ελληνική σημαία και δεν συμβαίνει τίποτα. Αν καιγόταν όμως η αλβανική ή η τουρκική, θα γινόταν χαμός περί φασισμού και ρατσισμού. Σαπίσαμε… Ας γινόταν αυτό στην Αμερική ή στη Γερμανία. Αλλά εκεί έχουν κράτος. Δεν έχουν ασυδοσία. 

Πρέπει να υπάρχει μια αντίδραση. Αντίδραση. Αντίδραση όλων αυτών που παλεύουν πραγματικά για να κάνουν τους ψευτοεπαναστάτες οι κοπρίτες. Αυτοί είναι το σύστημα και το κατεστημένο. Το κατεστημένο της βίας και της αλητείας. Οι οργανωμένες μειοψηφίες που ασκούν βία εις βάρος των πολλών. Αυτοί είναι τα ρομποτάκια που καίνε περιουσίες και αυτοκίνητα, που φιμώνουν τα ιδεώδη του Ελληνισμού, που καταστρέφουν την  πατρίδα, που παρασύρουν μερικά ανήσυχα πνεύματα και διάγουν παρασιτικό βίο. Αυτοί είναι τα καμάρια του πολιτικού συστήματος που τους βλέπεις να κάνουν ρεβεγιόν μέσα στη φυλακή με κινητά και υπολογιστές. Που συλλαμβάνονται για ληστεία και ομηρεία και μετά αλλάζει ο νόμος για να παίρνουν φοιτητικές άδειες. Αυτοί για τους οποίους αλλάζει φωτογραφικά ο νόμος για αποφυλάκιση συγκεκριμένων κρατουμένων. Για να μη θυμηθώ και την περίπτωση που παρέρχεται το 18μηνο – όλως τυχαίως – αποφυλακίζονται, και μην τους είδατε. Αυτοί είναι οι ευνοημένοι του συστήματος. Δεν είσαι εσύ και εγώ που στο πρώτο παράπτωμα πας μέσα και καλή σου τύχη. Για εσένα που τρέχεις όλη τη μέρα και καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και να βελτιώσεις τη ζωή σου, δεν ασχολείται κανείς. Για τα παράσιτα υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που τους υποστηρίζει, που κινητοποιείται με δικηγόρους, αποσταθεροποιητικά στοιχεία «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και πλήρη ασυλία για ασυδοσία. 

Τι να μας πουν αυτοί οι τύποι για την πραγματική ζωή; Τι ξέρουν αυτοί; 
Για τις μολότοβ; Τη ρεμαλοσύνη; Την αλητεία; 

Έφτιαξαν κάτι; Δημιούργησαν κάτι; Προσέφεραν κάτι; Υλικό, πνευματικό, τεχνολογικό, αξιακό; 

Επαίρονται ως επαναστάτες αλλά είναι οι εχθροί της επανάστασης. Η πραγματική Επανάσταση είναι ιερός αγώνας που γίνεται για ύψιστα ιδανικά και αξίες. Η πραγματική Επανάσταση είναι ο καθένας να κάνει ότι μπορεί να ανεβάσει τον εαυτό του, όσους επηρεάζει και κατ’ επέκταση και κατ’ αναλογία και τη χώρα του.  Δεν είναι χαβαλές με μολότοβ και καταστροφές αυτοκινήτων και καταστημάτων. 

Σε τι διαφέρουν αυτοί οι τύποι από τους τζιχαντιστές;
Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός φασισμός;

Θυμάμαι κάποτε στα νεανικά μου χρόνια όταν ένας ανάρχας μας έκανε περισπούδαστη ανάλυση του μεταμηδενισμού του τίποτα και μερικούς τους είχε γοητεύσει.

Μια ερώτηση του έκανα: Αν πίστευε στην ύπαρξη και την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.   Η διάλεξη τελείωσε με όρκ επιφωνήματα….

Όπως σκηνοθετούν αυτοί τα μπάχαλα, θα σκηνοθετήσω και εγώ:
Ο κραταιός ήχος από τις ερπύστριες και στο φόντο αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=GSDYd6T_2NI



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια