Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΠΑΔΩΝ




Τελευταία έχουν γίνει συμπλοκές μεταξύ οπαδών και ήταν να γίνει άλλη μια στο παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον Ολυμπιακό. 

Έχω μια απορία. 

Γιατί πρέπει να κινητοποιηθεί αστυνομική δύναμη και να γίνουν ενέργειες για την αποτροπή αυτών των συμπλοκών; 

Θέλω την αστυνομία να με προστατεύει από τον κλέφτη και όχι από τον γκάου οστρογότθο που θέλει να χάσει τη ζωή του για μια ποδοσφαιρική ομάδα, για τα κόμπλεξ του και για την απύθμενη εγκεφαλική βλακεία που κουβαλάει στο κεφάλι του. 

Αντιθέτως, αν είχα εξουσία, θα τους έβαζα σε κλουβιά χωρίς κανόνες να πλακώνονται και θα ξεχρέωνα το εθνικό χρέος σε 3 μήνες κερδίζοντας από το στοίχημα. 

Τι να τον κάνεις ως κοινωνία, ως κράτος, ως οικογένεια, αυτόν που παίρνει ένα μαχαίρι και πηγαίνει να το καρφώσει στην καρδιά κάποιου αγνώστου επειδή τυγχάνει να υποστηρίζει μια άλλη ομάδα; 

Κανονικά, σε αυτούς τους τύπους πρέπει να αφαιρεθεί το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι δια παντός.

Δεν με νοιάζει, αφήστε τους να σκοτωθούν να ησυχάσουμε. Πόσοι είναι αυτοί; 1000 άτομα συνολικά; Ε, στο καλό. Σάμπως είναι παραγωγικοί ως άνθρωποι για να πεις ότι θα στερηθεί το κράτος τους φόρους τους; Θα τους κλάψουν οι γονείς τους; Ας πρόσεχαν για το τι αξίες τους έδωσαν.

Στο μόνο που θα ήθελα την Αστυνομία, είναι να τους μαζεύει αν προκαλούν φθορές σε ξένη περιουσία. Μεταξύ τους ας σκοτωθούν μέχρι τον τελευταίο. 

Δεν είναι παιδάκια. Είναι ενήλικες. Και πάνε συνειδητά για να καθαρίσουν τους «αλλόθρησκους». Άφησέ τους  να το κάνουν! 

Να τελειώνουμε. 

Αν και νομίζω ότι είναι τόσο θρασύδειλοι που αν τους πεις: «Εντάξει, σας αφήνουμε και θα ποντάρουμε για να βγάλουμε λεφτά» αν πέσει ένας, οι άλλοι θα κολώσουν και θα κλαίγονται. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εγχώριοι χουλιγκάνοι όταν βγαίνουν εκτός Ελλάδας παραδίδουν μαθήματα πολιτισμού, ευ αγωνίζεσθαι και αθλητικού ιδεώδους.  

Όπως έλεγε και ο βραζιλιάνος προσωπικός μου ποτοαναμείκτης, «ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από τους κακούς, είναι να τους βάλεις να τσακωθούν μεταξύ τους…»



1 Λογομαχιες:

BUTTERFLY είπε...

Βρε Γρηγορη, γιατι αφηνω σχολιο και μετα ενω βλεπω οτι υπαρχει δεν μπορω να το διαβασω;

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια