Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

 …Για τη Χρυσή Αυγή. 

Κανέναν δεν συγκίνησε το 20% που πήρε στην Αθήνα, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Με τη συνεχή προβληματική κατάσταση που επικρατεί, την απογοήτευση ως προς τα πολιτικά κόμματα και τους Ελληνες πολιτικούς που κάνουν οτι μπορούν για να μη μείνει τίποτα όρθιο, η Χρυσή Αυγή θα μπει δυνατά στην πολιτική σκηνή. Δεν μιλάμε για μια ψήφο χαβαλέ, οπως κάποτε το 14% που πήρε ο Λεβέντης σε ευρωεκλογές. Αυτό το 20% ηταν μια συνειδητή απόφαση των πολιτών που προβλέπω οτι θα συνεχιστεί και στις εθνικές εκλογές. Οταν εχει αλλάξει δραματικά η ποιότητα ζωής και κυριαρχεί ο φόβος, είναι απολύτως φυσιολογικό να υποστηρίξεις αυτόν που νοιώθεις οτι σε προστατεύει.

Υπάρχει ένας γενικός εφησυχασμός απο τα κόμματα, ίσως να νομίζουν ότι η γενική δυσαρέσκεια θα απορροφηθεί από τα ήδη γνωστά κόμματα, αντε να πάμε και λίγο πιο πέρα με τους Οικολόγους πράσινους. Οσο και δυσαρεστημένος να είναι κανείς, δεν μπορεί να ψηφίσει ένα κόμματα που μιλάει για τη Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα και για τους Τούρκους που ζουν στη Θράκη. 

Οι Χρυσαυγίτες όμως είναι καθημερινά παρόντες και δίνουν μάχες προστατεύοντας τους Έλληνες μέσα στο σπίτι τους και εχουν κερδίσει τη γενική συμπάθεια. 

Γνωρίζω αρκετούς που μένουν στο κέντρο και διατείνονται ότι θα ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή. Μετά θα κλαίμε και θα κάνουμε βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις για τους Ελληνες ΛεΠεν, για την επιστροφή του Παπαδόπουλου και πως άραγε να συνέβη κάτι τέτοιο στο λίκνο της δημοκρατίας. 

Στην Ελλάδα δεν γνωρίσαμε τον Ναζισμό ως κίνημα, οπότε είναι πολύ εύκολο να πούμε «Δεν τους ψηφίζω και αυτούς; Γιατί όχι, τα παιδιά είναι εδώ, και αν περιμένω από το κράτος και τους αριστερίζοντες που αν τα σύνορα μας έφταναν μέχρι με τη Λαμία θα πανηγύριζαν και στο πρώτο μπαμ θα ήταν οι πρώτοι που θα την έκαναν, γιατί να μην τους ψηφίσω; Να πάρουν και αυτοί μια ευκαιρία ρε αδερφέ!» 

Ασχετα με το τι λέει ο Σαμαράς, δεν είμαι σίγουρος αν τελικά οι εκλογές θα γίνουν τον Φεβρουάριο. Πιστεύω πως θα αργήσουν γιατί αν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ και ενισχυθούν ολοι οι άλλοι, δεν συμφέρει το σύστημα να βρεθούμε ξαφνικά με ισχυρά κομματίδια, και αντε μετά να βγάλεις άκρη. Οπότε θα το πάνε λάου λάου ώστε να παραμείνουν οι παραδοσιακές δυνάμεις να πρωταγωνιστούν. Θα γίνει η αλλαγή εξουσίας αλλά δεν είναι σωστό να χάσουμε τους κολλητούς μας. Ολα τα καλά deals, μαζί τα κάναμε και μαζί τα φάγαμε.Για αυτό άλλωστε βλέπεις προθέσεις συμμαχίας. ΤΟ ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ. Η πολυκατοικία του Καρατζαφέρη με τον Αντώνη και τη Ντόρα. Ο Αλέξης έκανε άνοιγμα στην Αλέκα. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν ομως είναι πως πρέπει να σταματήσει αυτό το άσυλο και το μπάχαλο, οχι απλώς να μοιράσουν καρέκλες μεταξύ τους.

 Όποτε πάντως και αν γίνουν οι εκλογές, το γράφω από τώρα και εχε το υπόψη σου:
Δες τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα… 

Συνεχίστε ετσι. 
Να χρεοκοπήσετε τη δημοκρατία και μετά να ψάχνετε και να ψάχνεστε για το τι έγινε…





4 Λογομαχιες:

Leviathan είπε...

ek ton isteron oloi psaxnoun na vroun to ti ftaiei...alla oloi prin kanoun tous kinezous...
kali evdomada!

ANNA FLO είπε...

Καλημέρα. Δίκιο απόλυτο έχεις. Συμφωνώ μαζί σου, αλλά βλέπεις αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κατάστασή μας ζουν στον κόσμο τους .....ακόμη!!!!!!!!!!!!
Ας προσέξουμε εμείς οι πολίτες....να έχουμε το νου μας!!!
Να δώσουμε σε όλους το στίγμα μας, τι θέλουμε και ποιους τιμωρούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλή σου εβδομάδα

Δέσποινα είπε...

Άνοιξες μεγάλο θέμα και μάλιστα θέμα που πονάει,και το χειρότερο είναι ότι έχεις δίκιο .

KitsosMitsos είπε...

Άρχισε να χάνει και ο Καρατζα-φύρερ τα ποσοστά του λόγω κυβερνητικής φθοράς.

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια