Σάββατο 12 Απριλίου 2008

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

Τηλεφωνήτρια : "Pizza Καρατσιπλακης, καλησπέρα σας."

Πελάτης : "Καλησπέρα, θα ήθελα να δώσω μια παραγγελία."

Τηλεφωνήτρια : "Θα μπορούσα να έχω τον ΕΑΤ σας, παρακαλώ;"

Πελάτης : "Τον Εθνικό Αριθμό Ταυτοποίησής μου (National ID Number), ναι, μια στιγμή, ορίστε, είναι ο 476549998-45-54610."

Τηλεφωνήτρια : "Ευχαριστώ, κύριε Ρουλη. Λοιπόν η διεύθυνσή σας είναι Πατησιων 100, και ο αριθμός τηλεφώνου σας 210 1234567. Το επαγγελματικό τηλέφωνό σας στην Sotor oil είναι 211 1234567 και ο αριθμός του κινητού σας 212 1234567 και αν δεν κανω λαθος μας καλειτε από το γραφειο"

Πελάτης : «Σωστα! Θα ήθελα δύο σπέσιαλ πίτσες με κρέας..."

Τηλεφωνήτρια : "Δεν νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα, κύριε."

Πελάτης : "Α μπα;"

Τηλεφωνήτρια : "Σύμφωνα με τον ιατρικό σας φάκελο, υποφέρετε από υπέρταση και το επίπεδο της χοληστερινης σας είναι υψηλό. Η ασφάλεια περίθαλψης που έχετε σας απαγορεύει μια τόσο επικίνδυνη για την υγεία σας επιλογή σε περιπτωση νοσηλειας σας για αυτόν τον λογο δεν σας καλυπτει. Εκτος και αν θελησετε να κανετε επεκταση του συμβολαιου σας που από ότι βλεπω υπαρχει μια προσφαρα αυτην την περιοδο."

Πελάτης : "και τι μου προτείνετε; "

Τηλεφωνήτρια : "Μπορείτε να δοκιμάσετε την Πίτσα Λάιτ με γιαούρτι σόγιας. Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ."

Πελάτης : "Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα μου αρέσει αυτή η πίτσα; "

Τηλεφωνήτρια : "Συμβουλευτήκατε τις 'Νόστιμες συνταγές με σόγια' σε μια προσφατη αναζητηση σας στο google την περασμένη εβδομάδα, κύριε. Εξ ου και η πρόταση μου."

Πελάτης : "Καλά, εντάξει. Δώστε μου δυο, οικογενειακό μέγεθος. Τι οφείλω;"

Τηλεφωνήτρια : "Πραγματική ευκαιρία για σας, τη σύζυγό σας και τα τέσσερα παιδιά σας, κύριε. Οφείλετε 50 ευρω»

Πελάτης : "Να σας δώσω τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας."

Τηλεφωνήτρια : "Λυπάμαι, κύριε, αλλά φοβάμαι ότι θα πρέπει να πληρώσετε μετρητοίς. Το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας έχει υπερβεί το όριο ".

Πελάτης : "Θα πάω να βγάλω μετρητά από το μηχάνημα προτού έρθει ο υπάλληλός σας."

Τηλεφωνήτρια : "Ούτε αυτό είναι δυνατόν, κύριε. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός είναι ακάλυπτος."

Πελάτης : "Να μη σας ενδιαφέρει. Εσείς στείλτε μου τις πίτσες. Θα έχω τα μετρητά. Πόσην ώρα θα πάρει; "

Τηλεφωνήτρια : "Έχουμε μια μικρή καθυστέρηση, κύριε. Θα είναι στο σπίτι σας σε 45 λεπτά περίπου. Εάν βιάζεστε, μπορείτε να έρθετε να τις πάρετε, αφού βγάλετε τα μετρητά, αλλά η μεταφορά πίτσας με μοτοσυκλέτα είναι τουλάχιστον ακροβασία. "

Πελάτης : "Πού στο διάολο ξέρετε ότι έχω μηχανή;"

Τηλεφωνήτρια : "Βλέπω εδώ ότι επειδή δεν καταβάλατε εμπρόθεσμα τις δόσεις, το αυτοκίνητό σας έχει κατασχεθεί. Αλλά η μηχανη έχει εξοφληθεί, οπότε απλώς υπεθεσα ότι θα την χρησιμοποιούσατε."

Πελάτης : "@#%/$@&?#!" Τηλεφωνήτρια : "Σας συμβουλεύω να παραμείνετε κόσμιος, κύριε. Έχετε ήδη καταδικαστεί τον Ιούλιο του 2006 για εξυβριση οργάνου της τάξεως."

Πελάτης : ….


Τηλεφωνητρια: «επιπλεον δε, θελω να σας ενημερωσω ότι εχετε υπερβει τα 500 λεπτα δωρεαν ομιλιας σας με το κινητο και τουδε εφεξης θα χρεωνεστε οποτε για δικη σας διευκολυσνη φροντιστε να εχετε κοιταξει προσεκτικα που είναι η πιτσαρια μας για να μη μας καλεσετε από το κινητο σας καθοδον…»


Πελατης: ΑΡΚΕΤΑ !!!

Τηλεφωνήτρια : "Θα μπορουσα επισης να σας ενημερωσω ότι την επομενη εβδομαδα θα σας αποσταλλει το εκκαθαριστικο της εφοριας και φυσικα να μην ξεχασετε να σας γραψει ο γιατρος τα φαρμακα σας γιατι η τελευταια συνταγη αν εχετε τηρησει το δοσολογικο σχημα, ηταν πριν από ένα μηνα οποτε λογικα σε 3 μερες τα κουτια που εχετε στη διαθεση σας θα τελειωσουν. Θελετε κάτι άλλο κύριε;"

Πελάτης : "Όχι τίποτα. Α ναι, μην ξεχάσετε τα δυο λίτρα δωρεάν Κόκα Κόλα μαζί με τις πίτσες, σύμφωνα με τη διαφήμισή σας."

Τηλεφωνήτρια : "Λυπάμαι, κύριε, αλλά υπάρχει ρήτρα στη διαφήμισή μας που μας απαγορεύει να προσφέρουμε δωρεάν αναψυκτικά σε διαβητικούς."



4 Λογομαχιες:

lucy είπε...

loooool

ti keimeno einai ayto?

arxisw na moudiazw se opoiadipote skepsi sxetiki me RFID.

paw na zisw to paron mou
se simvouleyw na kaneis to idio.
xaxaaxa
filia :)

Agobooks είπε...

Αν και κυκλοφορεί καιρό, παραμένει καλό!

Ektakto Peristatiko είπε...

kala einai apla apithano , egw twra to eida...
trelo gelio

Κώστας είπε...

παλιο μεν, πολύ πετυχημένο δε...

καλησπέρα

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια