Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 0-1

Η ομαδα του Αρεως που θα ελεγε και ο Αλκετας Παναγουλιας, δεν αξιζε να χασει και μαλιστα με δυο σποντες.

Το δικαιο [ μου αρεσει που λεγεται σε αψογα ελληνικα στα μαζικα μεσα επιρροης, «το πιο δικαιο» λες και υπαρχει λιγοτερο ή περισσοτερο ] αποτελεσμα θα ηταν η ισοπαλια.

Ο Αρης μπορει να εχει πολύ καλη ομαδα αλλα εκει που υστερει πιστευω ότι εκρινε το ματς. Περαν του Κοκε, κανεις άλλος δεν απειλει στη μεγαλη περιοχη. Αν ο Κοκε βαλει γκολ, όλα καλα. Αν όχι, καποια στημενη φαση ή προσευχη.

Φανταζομαι τον Αρη με διδυμο Τζιμπουρ Κοκε και τρομαζω. Τι καλα..

Μου εκανε εντυπωση επισης το ότι οι αμυντικοι του σπανιως εδιωχναν στο οπου να ναι τη μπαλα και προσπαθουσαν να δημιουργησουν ποδοσφαιρο.

Καλη ομαδα, ωραιο συνολο αλλα μεχρι τη μεγαλη περιοχη.

Η ΑΕΚ από την άλλη για μια ακομα φορα εγινε πειρματοζωο με την προσθηκη του Καπετανου στην αρχικη ενδεκαδα. Μπορει ο Φερερ να ερχεται από προηγμενη ποδοσφαιρικα χωρα αλλα η εμπειρια του στις ακαδημιες εξακολουθει να τον καθοδηγει. Κανει συνεχως πειραματα. Αν εκανε τα ιδια ο Λεμονης στον Ολυμπιακο, τωρα θα βρισκοταν σπιτι του.

Η ΑΕΚ στηριχθηκε σε μοναδες παρα σε οργανωμενο ποδοσφαιρο.

Πισω οι Δελλας και κυριως ο Παπασταθοπουλος ηταν απροσπελαστοι, ο Ραμος ηταν παραδοξως εξαιρετικος και ο Ριβαλντο που στο δευτερο ημιχρονο ηταν σχεδον παντου.

Εκατσε η φαση του Ριβαλντο, δεν εκατσαν οι κεφαλιες του Ιβιτς και του Κοκε και η ΑΕΚ πηρε μια νικη σε μια εδρα που ο Ολυμπιακος αφησε 2 βαθμους και ο ΠΑΟ δεν θα στοιχηματισω ότι θα κερδισει.

Μου εκανε επισης εντυπωση η διαιτησια. Αψογος ο ρεφ και στις αποφασεις του και στη σταση που τηρησε με τους φωτοβολιδοριπτες.

Η αποψη μου είναι παγια και διαρκως ενισχυεται.

Δεν εχουν οι Ελληνες οπαδοι την παιδεια να πηγαινουν εκτος εδρας και πρεπει οι μετακινησεις να καταργηθουν. Οριστικα.

Αφου μαζι δεν κανουμε, ας μεινουμε χωρια.

Πολύ καλως τους πεταξαν εξω και διαφορα γραφικα που ακουω περι του ενός κακου και των αλλων καλων με κανουν και μειδιω.

Τοσα χρονια τα ιδια πραγματα. Τα ιδια και τα ιδια.

Δεν λεω ότι η προχθεσινη νικη ηταν νικη τιτλου. Αυτά τα γραφουν οι εφημεριδες για να πουλησουν περισσοτερα φυλλα.

Το πρωταθλημα είναι καλο, εχει ενδιαφερον, καθως ολοι χανουν βαθμους.

Ως ΑΕΚτζη βεβαια, με ενδιαφερει να πηγαινει καλα στην Ευρωπη ο Ολυμπιακος για να χανει εδαφος στην Ελλαδα και για να παιρνει ποντους για τις ελληνικες ομαδες.

Ο ΠΑΟ είναι ασταθης και δεν με εμπνεει. Δεν είναι μεν αμελητεος αλλα δεν βλεπω να εχει και τη δυναμη να παρει αποτελεσματα για να χτυπησει το πρωταθλημα.

Ευχης εργον θα ηταν να εμπαινε γερα και ο Αρης στο κολπο αλλα αμα δεν βαζεις γκολ, δεν πας πουθενα.



1 Λογομαχιες:

skount είπε...

Δεν νομίζω φίλε μου οτι το Χ θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.Στο β'ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν σαφώς καλύτερη,είχε και δοκάρι ενώ ο Αρης έπαιξε σαν ομάδα.
Οσο για την παιδεία που λές...ήμουν στο Χαριλάου.Σπάστηκα πολύ που βγήκα έξω στο ημίχρονο και εύχομαι μόλις γίνει η δίκη του μαλάκα με τις φωτοβολίδες να του ρίξουν 10 χρόνια φυλακή.
Είμαι κάθετος όμως στην απαγόρευση των μετακινήσεων.Εγώ θέλω να πηγαίνω παντού να βλέπω την ομάδα μου και να πανηγυριζω τα γκολ της.Γιατι να απαγορευτεί αυτό λόγω μιας θλιβερής μειοψηφίας;Θα προτιμούσα να σοβαρευόταν το κράτος απο το να φτάσουμε σε τέτοιες λύσεις.Καλησπέρα

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια