Τετάρτη 18 Ιουλίου 2007

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...

Αντιγραφω από την Καθημερινη:

«Το χρέος των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών στις τράπεζες στο τέλος Απριλίου ανερχόταν στο 88,6% του ΑΕΠ (185,04 δισ. ευρώ), ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ήταν 81,3%.

Τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος που δημοσιοποιήθηκαν χθες δείχνουν ότι τα πάσης φύσεως δάνεια και κυρίως αυτά της καταναλωτικής πίστης συμβάλλουν αποφασιστικά στη διατήρηση των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης της οικονομίας. Τα δάνεια προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά στο τέλος Απριλίου εμφανίζουν αύξηση κατά 19,2%.

Αναλυτικότερα το χρέος των νοικοκυριών σε στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια έφτασε στο τέλος του πρώτου τετραμήνου στα 91,4 δισεκατομμύρια ευρώ, αγγίζοντας το 44% του ΑΕΠ.

Το χρέος των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των τιτλοποιηθέντων δανείων, έφτασε τα 96,3 δισεκατομμύρια ευρώ με ρυθμό αύξησης τον Απρίλιο 14,4%, έναντι 15,9% τον αντίστοιχο μήνα του 2006.»

Ναι, δεν λεω, μαπα πολιτικοι, μηδεν κρατος, κουκου θεσμοι, αχαουχα φορεις αλλα στη χωρα μας θα αρχισουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αλλαζουν τα πραγματα προς το καλυτερο σε όλα τα επιπεδα της κοινωνικης ζωης, όταν ολοι και ο καθενας μας ασχοληθουμε με την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ…

Εφευρισκουμε αναγκες και τρεχουμε στο δανειο.

Δεν ξερω τι μας χρειαζεται και καταρχην αποκτουμε και κατά δευτερον φουσκωνουμε την πιστωτικη μας καρτα ( ποσο χαιρομαι που η μονη καρτα που εχω είναι η cash card )

Τι προβλεπω να γινεται;

Τιποτα απολυτως.

Θα συνεχισουμε να χρεωνομαστε, νεα δανεια θα εξυπηρετουν τα παλια και η ζωη θα συνεχιζεται εις βαρος της κοινωνικοτητας, των συναντησεων εκτος οικιας με φιλους και αγαπημενα προσωπα για να αποβλακωνομαστε στην τηλεοραση.

Α!

Μην το ξεχασω!

Αυγουστος ερχεται, ε, να μην παρουμε ένα δανειακι να παμε διακοπες;

Τι;

Ποτε θα το πληρωσουμε;

Ε, νταξ μωρε, σιγα.

Με το δωρο των Χριστουγεννων.

Αλλα…

Τοτε εχουμε να βγαλουμε μερικα εξτρα εξοδα του αυτοκινητου.

Χμ…

Θα παρουμε και άλλο ένα δανειο….

ΟΛΑ ΚΑΛΑ !



2 Λογομαχιες:

etalon είπε...

"ΟΛΑ ΚΑΛΑ"
ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ...

Suspect είπε...

οχι ακομα...

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια