Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2005

AEKτζηδικος ΤΥΠΟΣ

Μια άτυπη πλην ιερή συνήθεια τις Δευτερες στο γραφείο, ειναι η ενδελεχης αναλυση των αθλητικών τεκταινομενων του Σαββατοκύριακου. 

Η μόνη στιγμή στην εβδομάδα που ο γενικός διευθυντής δεν μας ζαλίζει για δουλειά, τρεχάλα, στόχους, τρελές πωλήσεις και ολα τα συναφή αλλά συμμετέχει ένθερμα. 

Ένας φίλος του Ολυμπιακού γύρισε καποια στιγμή και μου είπε: «Μια χαρά εισαι. Εχεις διοίκηση που πληρώνει, παίρνει αποφασεις και υλοποιεί. Έχεις σπουδαίο προπονητή που σου χτίζει ομάδα. 

Παίζεις σε γηπεδάρα με τον κόσμο να σε στηρίζει. 

Είσαι αξιομαχος με μέτριους παίκτες και είναι θέμα χρόνου αφου ξεμπερδέψεις με την εξυγίανση και οργανωθείς, να ξανακάνεις ομάδα αντίστοιχη με αυτή του 92-94. 

Επενδύεις σε μικρούς και αυτός που χειρίζεται τα μετεγγραφικά σου έχει μάτι και σου φέρνει παίκτες που σε βοηθάνε. Εμεις και ο Παναθηναϊκος τους μισους που απο αυτούς που πήραμε το καλοκαίρι, τους έχουμε για σουτ. Μια χαρά σε βρίσκω....» 

Συμφώνησα χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα. Λίγο αργότερα ψάχτηκα αν υπάρχει κατι που να με ενοχλεί. Και το βρήκα. Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από τις πολλές τάσεις. Μπορεί το δεύτερο αρχικό να σημαίνει Ενωση αλλά μόνο αυτό δεν βλέπω. Και το ζήτημα δεν ξεκινάει απο τον κόσμο. Εκει λίγο ως πολύ είναι μετρημένα κουκιά. 

Στο γήπεδο υπάρχει η ορίτζιναλ και κάτι ψιλά απο δω και απο κει. Ομοίως και στο ιντερνετ. 

Το aek.com και λίγο απο δω και απο κει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο Τύπος. Όνειρο μου το εχω να δω ΜΙΑ αθλητική εφημερίδα που να τους εκφράζει όλους.

Σήμερα βλέπουμε 4 αεκτζήδικες εφημερίδες που είναι ζήτημα αν πουλάνε όλοι μαζί 6.000 φύλλα. Και ο κόσμος όχι απλά χάνεται αλλά δεν τις αγοράζει καν. Έμαθα ( χωρίς να μπορώ να το αποδείξω ) πριν απο λίγο καιρό πως μια έρευνα που έγινε στο Sportime, το 30 % των αναγνωστών του ειναι ΑΕΚτζήδες.

Ονειρεύομαι μια αθλητική εφημεριδα που να γράφουν όλοι. 

Και ο Σαμπράκος και ο Κετσετζόγλου και ο Αβούρης και ο Μπραουδάκης και Η ΠΑΕ και η Οριτζιναλ και ο φίλαθλος κόσμος. 

Να περιλαμβάνει ( και οχι να εγκλωβίζει ) όλες τις απόψεις, όλες τις θέσεις και όλες τις τάσεις. Να μπορω να διαβάζω και το ωσαννά και το σταύρωσον στο ίδιο φύλλο και να κρίνω. Το ποιος θα προϊσταται είναι ενα θέμα που λύνεται με καλό διαλογο. Η δική μου πρόταση είναι να συμβαίνει αυτό εκ περιτροπής. Για ένα μήνα τα πρωτοσέλιδα να τα βγάζει πχ ο Σαμπράκος. 

Τον επόμενο ο Κετσετζόγλου και ούτω καθεξής. Με αυτόν τον τρόπο θα είχαμε ενα ισχυρό έντυπο που θα κάλυπτε όλους τους αναγνωστες, θα εκφράζοντο όλοι, δεν θα χάναμε κόσμο σε άλλες φυλλαδες και το σημαντικότερο: θα υπήρχε αναλυτική, σφαιρική και πολυεπίπεδη ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας.

Oχι ο καθένας να βαράει οτι ντουφεκιά του καπνίσει γράφοντας μόνος του 20 στήλες, διαθέτοντας μια φυλλάδα κάκιστης ποιότητας εκτύπωσης με πενιχρό και εντελώς τελείως προβλέψιμο περιεχόμενο. 

Επειδή όλες οι ιδέες ειναι τέλειες μέχρι να εφαρμοστούν, εγώ ο ύποπτος θα πίνω jack daniels και θα ονειρεύομαι μια μεγάλη συνεργασία ωφέλιμη για όλους...



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια