Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ

 

Ο Βασίλης Τσιάρτας που είχα τη μεγάλη τιμή να φιλοξενήσω χθες στον ραδιοθάλαμο του Lafamiglia Radio, ήταν ένας από τους δύο ποδοσφαιρικούς έρωτες μου στα νιάτα μου. Έχω μαλώσει πολλές φορές με οχτρούς και φίλους όταν μου αντέντειναν πως δεν μαρκάρει και η απάντηση μου ήταν πως όταν ένας παίκτης πετυχαίνει γλάστρα στα 50 χιλιόμετρα δεν θέλω να μαρκάρει. Άφησε τον να τον βλέπω.

Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει την καλύτερη μακρινή πάσα που έχω δει στη ζωή μου όταν έκοψε την ισπανική άμυνα σε ροδέλες και αν το όνομα του έληγε σε άο, άλντο, ίνιο και έλο, θα ήταν σε όλα τα top video. Όλοι θυμόμαστε το έπος του euro 2004 αλλά ας σημειωθεί πως όταν η μπάλα ζύγιζε 3.000 τόνους αυτός ήταν που πήρε την ευθύνη και μας πήγε στην Πορτογαλία.

Τέλος, δεν θα ξεχάσω γιατί έγινε και μπροστά στα μάτια μου, γιατί ήμουν στη θύρα 21, τότε που διόρθωσε τις 5 μοίρες που χρειάζονταν για να στείλει τη μπάλα στο Γ του Κασίγιας, της υπερομάδας της Ρεάλ των galacticos.

Τα είπαμε όλα. Για το ποδόσφαιρο, τότε και τώρα, για την πολιτική, την οικογένεια του και τις απόψεις του. Ο Βασίλης είναι ένας τύπος που εκφράζει την αλήθεια του ολοκληρωμένα και με θάρρος.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πριν τη συνέντευξη και το μετά. Κάθησε μαζί μας, αρκετή ώρα και μας μιλούσε χωρίς ίχνος βεντετισμού και έπαρσης σαν να μιλούσε στα φιλαράκια του.

Ένας πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος.

Εδώ λοιπόν είναι η συνέντευξη και αν δεν ανοίγει απευθείας το παράθυρο, πάτα λίγο πιο κάτω το λινκ:


https://www.youtube.com/watch?v=su7iL0VxrMk&ab_channel=%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια