Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ


Παρατηρώ τα μαζικά μέσα επιρροής αυτό το διάστημα. Μην πανικοβάλλεστε, σου λένε και συζητούν το θέμα του κορωνοϊού για δύο ώρες ημερησίως.

Γεγονότα :

v  Η θνησιμότητα από τον κορωνοϊό είναι στο 3%. Τίποτα δηλαδή.
v  Στη χώρα μας έφυγαν από τη συνηθισμένη γρίπη 60 άτομα φέτος. Όλοι το προσπέρασαν ως κάτι αναμενόμενο. Με τον κορωνοϊό δεν έχουμε ούτε έναν θάνατο στη χώρα μας ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.
v  Είναι μια ελαφράς μορφής γρίπη.
v  Ο SARS πριν από 20 χρόνια είχε 10% θνησιμότητα ( αυτό είναι σημαντικό ποσοστό ) και η ανθρωπότητα τον ξεπέρασε.
v  Έχω σιχαθεί τους συνωμοσιολόγους με τα εσχατολογικά τους σενάρια. Χρόνια τώρα. Τι να πρωτοθυμηθώ: Την τρύπα του όζοντος; Τους υπολογιστές που δεν θα μπορούσαν να πάνε από το 1999 στο 2000; Τη νόσο των πτηνών; Το AIDS; Το Η1Ν1       ; ( αλλιώς και νόσος των χοίρων)  Τη νόσο των τρελών αγελάδων; ( αλλιώς και σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια) Πάντα κάτι θα υπάρχει για να φοβηθεί ο κοσμάκης και στο τέλος κανείς δεν θυμάται τίποτα από αυτά.
v  Είμαστε τόσο άχρηστοι που τρία άτομα ημερησίως κατά μέσο όρο, πεθαίνουν καθημερινά στο δρόμο από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αυτά δεν μας απασχολούν αλλά τρελαινόμαστε με έναν ιό που όλα και όλα έχουμε 73 κρούσματα.
v  Οι μάσκες που έτρεξαν όλοι να αγοράσουν, από τη στιγμή που θα πιάσουν υγρασία από το σίελο ( σάλιο δηλαδή ) είναι απολύτως άχρηστες. Αυτές που είναι πιο ανθεκτικές είναι αδύνατον να τις φορέσεις πάνω από 4 ώρες ημερησίως.

Υπάρχει λόγος ανησυχίας;

Προφανώς. 
Γιατί:

v  Δεν έχει βρεθεί ακόμα το εμβόλιο.
v  Μεταδίδεται πολύ εύκολα.
v  Θα νοσήσουν πολύ περισσότεροι. Αφού πέρασε τα σύνορα, δεν μπορείς να το κρατήσεις. Στη συντριπτική πλειοψηφία όμως, θα περάσει και θα φύγει.
v  Πάντα βρίσκονται μερικοί μπετόβλακες που κάνουν τα μυαλά των ανθρώπων σουρωτήρι. Είτε πουλάνε μαγικά προϊόντα για να σου πάρουν χρήματα, είτε σου λένε ότι βρέθηκε το εμβόλιο και σου το κρύβουν. Μην πιστεύεις αηδίες. Η εταιρεία που θα βγάλει πρώτη το εμβόλιο στην αγορά, θα βγάλει τρισεκατομμύρια.


Μέσα σε όλα αυτά, βρήκε μια υπέροχη ευκαιρία, η κλασική αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα να τα βάλει με τη Θεία Κοινωνία! Όσοι δε επιστήμονες τόλμησαν και είπαν την αλήθεια – ότι δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς με τη Θεία Μετάληψη – μπήκαν στο στόχαστρο από τα τρολ και τη θολοκουλτούρα. Το βιογραφικό και μόνο της ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ, δεν το έχουν όλοι οι άλλοι μαζί, όσοι την κατακρίνουν. Μιλάμε για μια από τις κορυφαίες λοιμωξιολόγους παγκοσμίως και βγαίνει ο κάθε φούφουτος που δεν του αρέσει η Ορθοδοξία μας να την κατακεραυνώσει στα δίκτυα;


Όχι μόνο είναι άσχετοι αλλά και γελοίοι.


v  Καταρχάς για όσους δεν ξέρουν, ο ιερέας με το τέλος της Θείας Κοινωνίας, δεν την πετάει στο νεροχύτη αλλά την καταναλώνει ο ίδιος. Τόσα χρόνια, δεν θα είχε μείνει παπάς για παπάς ζωντανός. Θα είχε πάνω από 10 νοσήματα ο καθένας
v  Η Θεία Κοινωνία δεν είναι υποχρεωτική. Άμα θες πας στην Εκκλησία, άμα θες κοινωνάς.
v  Αυτά τα θέματα έχουν λυθεί εδώ και πολλά χρόνια. Στη Σπιναλόγκα που έβαζαν σε απομόνωση τους λεπρούς γιατί η λέπρα τότε κόλλαγε με το τίποτα, υπήρχε ο ιερέας που πήγαινε κανονικά, τους κοινωνούσε, ερχόταν σε επαφή μαζί τους και δεν έπαθε ποτέ τίποτα. Για να σε βγάλω από τον κόπο του γκουγκλ, δες εδώ: https://www.mixanitouxronou.gr/o-iereas-tis-spinalogkas-poy-koinonoyse-toys-leproys/

Ο κορωνοϊός θα έρθει, θα κάνει τον κύκλο του και θα φύγει. Όπως και όλα τα προηγούμενα. Αν όμως πρέπει να βάλουμε σε κάτι μυαλό, αυτό θα πρέπει να είναι ο ετήσιος εμβολιασμός κατά της γρίπης. Ας σοβαρευτούμε. Έχω δύο γνωστούς μου που άφησαν τα παιδιά τους ανεμβολίαστα γιατί λέει ο ένας παιδίατρος τους είπε έτσι, ο άλλος γιουβέτσι και μπήκαν λέει στο facebook και είδαν ότι οι απόψεις διίστανται. Οι ηλίθιοι και εγκληματίες συνάμα, δεν έκαναν στον κόπο να μπουν στο site της ελληνικής παιδιατρικής εταιρείας να δουν τι συστήνει. Το facebook και τα διάφορα κατινίστικα γκρουπ είναι πιο εύκολα και εύπεπτα βλέπεις. Και οι δύο γνωστοί μου προσπαθούν να μαζέψουν τα παιδιά τους γιατί καμιά δεκαριά φορές αρρώστησαν φέτος. Από γρίπη. Ως γνωστόν, όταν ένας οργανισμός είναι αδύναμος είναι πιο εύκολο να φάει κορωνοϊό και πνευμονία και ότι άλλο θες. Και καλά αυτοί, είναι ηλίθιοι. Τα παιδάκια τι τους φταίνε;



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια