Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2006

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ VODAFONE.

Ναι, οφειλω να ομολογησω πως ηταν εκπληξη για μενα η αμεση απαντηση.

Για να ειμαι δικαιος, την καταχωρω αυτουσια, απαλειφοντας φυσικα το ονομ/μ ο του προσωπου που μου την εστειλε και καταθετω στο τελος τη δευτερολογια μου


= = =

Αγαπητέ κύριε,

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο που διαθέσατε να μας απευθύνετε την παρακάτω επιστολή. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε τις ανάγκες των συνδρομητών μας και να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο στα αιτήματά τους.

Το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη θαλάσσια χελώνα Caretta-caretta εντάσσεται σε ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζει η εταιρία μας και περιλαμβάνει συστηματικές ενέργειες στους τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας, του παιδιού, της αγοράς και της εργασίας.

Θα το εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως αν επισκεπτόσασταν την εταιρική μας ιστοσελίδα (http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006050000&vars=0000000000), όπου είναι συνοπτικά καταγεγραμμένες όλες μας οι ενέργειες στους παραπάνω τομείς.

Όπως θα δείτε κι εσείς, η εταιρία μας, εκτός από τις χορηγίες που αναλαμβάνει για εμπορικούς λόγους, επενδύει παράλληλα και στον άνθρωπο-παιδί (ενίσχυση των Special Olympics, λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού για παιδιά με αναπηρία στην ΕΛΕΠΑΠ, λειτουργία ξενώνα στην Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, κινητή παιδιατρική μονάδα για παιδιά που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρόληψης παιδικών τροχαίων ατυχημάτων, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στα Χωριά SOS κ.α.), καθώς και στην ευρύτερη κοινωνία (παροχή προϊόντων και υπηρεσιών για άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής, ειδικές χρεώσεις για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, δωρεάν πρόσβαση σε γραμμές κοινωνικής υποστήριξης κ.ά.).

Ελπίζουμε να μπορέσετε να διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας για να ρίξετε μια ματιά στις ενέργειες που αναλαμβάνουμε στους παραπάνω τομείς, έτσι ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα για το εύρος των δραστηριοτήτων μας. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την επικοινωνία. Ειλικρινά, μας βοηθάτε συνεχώς να βελτιωνόμαστε.

Με εκτίμηση,

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

= = = =

Αγαπητη κ.....,

Οπως ελεγε και ο Βραζιλιανος προσωπικος μου ποτοαναμεικτης: Σημασια δεν εχουν τα γεγονοτα αλλα πως τα αντιμετωπιζει κανεις

Σημασια δεν εχει η ποσοτητα του ποτηριου αλλα αν το βλεπεις μισοαδειοή μισογεματο.

Μου απαντησατε

Μου απαντησατε αμεσα

Μου απαντησατε αμεσα και αναλυτικα

Πηγα στο λινκ που μου δωσατε και κατεβασα ενα pdf 92 σελιδων!

Κατι πιο συνοπτικο δεν εχετε; Σορι αλλα δεν ειχα το χρονο να διαβασω το σχεδιο του Κοφι Αναν για το κυπριακο!

Αντεξα να διαβασω μεχρι την 40η που ειδα ενα ιστορικο, το μηνυμα του προεδρου, αρκετα μαρκετιστικα, ιστορικες αναδρομες, δωρεαν κλησεις εκτακτης αναγκης, τις αιμοδοσιες ( θα σας ερχομουν αλλα ηδη ειμαι εθελοντης ), τις ανακυκλωσεις, την εξοικονομηση ενεργειας και τις προσφορες για αναξιοπαθουντες.

Εγω ως συνδρομητης σας το μονο που μπορω να κανω ειναι να προτεινω. Δεν μπορω φυσικα να σας επιβαλλω Μπορω να σας απευθυνω τη γνωμη μου Δεν μπορω να διαχειριστω τους πορους ΣΑΣ

Για αυτο και δεν εχω καμια απαιτηση να εισακουστω. Απλως εκμεταλλευομαι τη δυνατοτητα που μου δινει το ιντερνετ και το πολυ πολυ να πατησετε delete στο mail μου.

Εν κατακλειδι λοιπον, σας ευχαριστω που μπηκατε στον κοπο να μουαπαντησετε και ευχομαι ολοψυχα να αποδιδετε μερος των τεραστιων κερδων της εταρειας σας σε ανθρωπους που εχουν πραγματικη αναγκη για να ανακουφισετε οσο ειναι εφικτο τον πονο. Χριστουγεννα ερχονται....

Απο κει και περα εκμεταλλευτειτε το οσο περισσοτερο θελετε διαφημιστικα. Δεν ειναι εκει το προβλημα. Αλλωστε ειστε εταιρεια με σκοπο το κερδος και οχι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Προσωπικα δεν με πειραζει αν μια εταιρεια διαφημιζει μια φιλανθρωπια.

Για αυτο την κανει αλλωστε και οχι γιατι εχει καμια διαθεση να μοιραζει τα κερδη της. Αυτο που προτεινω και ευχομαι ειναι τα χρηματα να πιανουν τοπο. Ο λογος που σας προτεινα την Ενωση Πολυτεκνων ειναι γιατι ενας φιλος εκανε μια ερευνα γιατι ηθελε να βοηθησει και να ειναι σιγουρος οτι θα πιασει τοπο και κατεληξε σε αυτη. Ξερετε τι ειναι να σου παιρνουν το σπιτι για 600 ευρω;

Ξερετε τι ειναι να εισαι αναπηρος ( απο εργατικο ατυχημα ) και ηδη να πρεπει να θρεψεις 6 στοματα;

Ξερετε τι ειναι ( και εσεις ως γυναικα πιθανως να μπορειτε να τοκαταλαβετε ) να παντρευεσαι, να κανεις 4 παιδια και μετα ο αντρας σου να σε παρατα για μια Σβετλανα και να παλευεις να τα μεγαλωσεις; ας μη συνεχισω με αντιστοιχες περιπτωσεις γιατι δεν θελω να γινω reality με ολιγη απο Μικρουτσικο.Αλλωστε αυτα που σας γραφω δεν ειναι αποκυηματα της φαντασιας μου.

Μια βολτα στην Ακαδημιας που ειναι τα γραφεια της ενωσης πολυτεκνων ( διπλα στη ζωοδωχο πηγη ) και θα διαπιστωσετε το αληθες.

Ειναι πολυ ευκολο για μια εταιρεια σαν τη δικη σας να αντλησει πληροφοριες για το εργο γινεται εκει μεσα.Θα δειτε οτι με το 1/100 απο οσα σκορπατε απο δω και απο κει, μπορειτε-κυριολεκτικα- να σωσετε καποιες οικογενειες.

Σας ευχομαι ολοψυχα καλες επιλογες. Καλα τα φωτα, το γκλαμ, οι χελωνες, οι επιχερηματιες της χρονιας, οιμοντελες, τα φρου φρου και τα αρωματα αλλα υπαρχουν καμια φορα και πιοσημαντικα πραγματα....

Με εκτιμηση

= = = = = =

Χαιρομαι που εδειξαν αμεσα ανακλαστικα στο μηνυμα μου. Απο κει και περα βεβαια, οτι τους φωτισει ο Θεος...



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια