Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2006

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Κατανοω οτι για να εχει λιγο ενδιαφερον το πραγμα πρεπει να δημιουργηθει η καταλληλη ατμοσφαιρα. 

Αλλιως πως θα γινουν εκπομπες, θα πουληθουν φυλλαδες, θα παιρνουν τηλεφωνα ακροατες, θα πουληθει διαφημιστικος χρονος κλπ. Κατα τη γνωμη μου ομως παρα τις κοινωνικες συνεστιασεις, τα αστεια dvd, τις ανεπισημες και καλα δηλωσεις αγωνιστικου φρονιματος με λαγοκοταϊκη σαλτσα δεν υπαρχει ντερμπι μεταξυ οσφπ και παο.
Προβλεπω οτι θα γινει ενα ησυχο παιχνιδι και ανετο νικητη τον οσφπ κατι που συμφερει και εμας. 

Οι λογοι που στηριζω την αποψη μου ειναι οι παρακατω: 

1. ο ολυμπιακος επιτιθεται απο τον αξονα. Η πιο αδυνατη γραμμη του παο ειναι οι κεντρικοι του αμυντικοι.

2. δεν υπαρχει αντιδοτο στον στολτιδη ( και αυτα τα ματς ειναι δικα του ) και στις στημενες φασεις ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος 

3. ο ολυμπιακος μπορει να αμυνθει και μπορει να διαχειριστει το παιχνιδι. Ο παο οχι γιατι δεν εχει προσανατολισμο.

4. ο παο δεν εχει τη δυναμη και τη βαρυτητα να παιξει με την πλατη στον τοιχο και να παρει αποτελεσμα και μαλιστα μεσα στο καραϊσκακη. Ο οσφπ ειναι μια χαρα και με ισοπαλια. 

5. ο οσφπ εχει μερικους παικτες που σε αυτα τα ματς μπορουν να κανουν το κατι παραπανω, ο καθενας για διαφορετικους λογους: τζολε - ριμπο - στολτιδης - εισαι τρελα - νικοπολιδης. Στον παο μονο ο Εκι. 


Η μοναδικη ελπιδα του παο ειναι κατα τη γνωμη μου αν τα ακρα του πιασουν καλυτερη αποδοση απο αυτα του οσφπ. Ισως ετσι τους ανοιξουν και επειδη ο παο ειναι πιο γρηγορος ως ομαδα μπορει να κανει το γκολ.

Με οσφπ οργανωμενο δεν βαζουν γκολ και ας παιζουν 150’
Βεβαια, μπαλα ειναι και γυριζει. Μια καρτα, ενα μπεναλντι, ενα λαθος και πανε περιπατο ολες οι αναλυσεις οπως και τα σεναρια τυπου αμα χασουν οι πρασινοι σιγα μη δει κανεις τη συνεχεια του πρωταθληματος, εχουν την τιμητικη τους before the game. 

Ολα τα λεφτα ο τζολε και ο Εκι.
Ο μεν πρωτος γιατι αν παιξει καλα και θα ανοιξει διαδρομους και δεν θα μπορει να τον μαρκαρει κανεις και ο δευτερος γιατι αν δεν κρατησει πισω το κεντρο του οσφπ οτι πηγαινει προς τη μεγαλη περιοχη του γκαλινοβιτς, θα γραφει.

Οσο για μας ναι, κατα τη γνωμη μου μας συμφερει η νικη του οσφπ. Η ομαδα τωρα που τρικλιζει, χρειαζεται επειγοντως να βγει εκτος μαχης ο ενας και να κλειδωσουμε το c.l. 

Αν μπει ο ΠΑΟ στο κολπο, φοβαμαι πως θα κλαταρουμε.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια