Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

 

Παρακολούθησα τα play of του πρωταθλήματος μπάσκετ. Όχι μόνο την τελική σειρά που ανέδειξε δίκαια πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό.

Είδα κατά διαστήματα και αρκετά από τα προηγούμενα παιχνίδια.

 

Ανέκαθεν ήμουν υπερ της άποψης ότι χρειάζεται στα σχολεία μας εν είδει τρίμηνου σεμιναρίου, το μάθημα της κοινωνικής αγωγής. Όταν το σχολείο μας είναι για πέταμα, η μέση οικογένεια διαζευγμένη και οι γονείς είναι και αυτοί μέρος της γενικής σήψης και παρακμής, τι περιμένεις;

 

Εξηγούμαι:

 

Πριν από την έναρξη των αγώνων, ως τελετουργικό έχει οριστεί η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και με λύπη μου διαπίστωσα πως οι αθλητές στέκονταν λες και παρακολουθούσαν συναυλία!  Δεν έχω καμία απαίτηση από τους Αμερικανούς αθλητές, αν και μια σύσταση από την ομάδα θα μπορούσε να τους είχε γίνει. Για να τους γίνει βεβαίως βεβαίως πρέπει κάποιος να ξέρει.

 

Η απογοήτευση μου είναι από τους Έλληνες αθλητές και δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη από παίκτες της Εθνικής Ελλάδος !

 

Μόνο ένας ξέρει και δεν γράφω το όνομα του γιατί βαριέμαι να διαβάζω οπαδικά σχόλια. Μόνο ένας ! Οι άλλοι δεν ξέρουν  καν να σταθούν!

 

Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια του φίλου μου Κώστα, που κάνει όλες τις φωτογραφίσεις και τα βίντεο του θρυλικού Darts Club στην Καλλιθέα, με έναν τρύγο, δύο ζμπαρόνια.

 

Πρώτη φορά που αυτός μπαίνει μπροστά στον φακό αλλά κυρίως ένα σύντομο και δωρεάν σεμινάριο για το πως στεκόμαστε όταν ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος.

 

Δεν αράζουμε στην καρέκλα, είμαστε όρθιοι, ακίνητοι, δεν βάζουμε το χέρι στην καρδιά και στεκόμαστε σε στάση προσοχής για τους πολίτες. Δεν ξυνόμαστε, δεν χαζογελάμε με τον διπλανό μας και δεν βάζουμε τα χέρια πίσω από την πλάτη.

 

Το βίντεο ακολουθεί και αν δεν ανοίγει, πάτα το λινκ από κάτω




youtube.com/watch?v=mSowIvoYlBU&ab_channel=ΓρηγόρηςΑντωνίου

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 11 ΧΡΟΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

Οι ψευτοαλληλέγγυοι, οι ψευτοανθρωπιστές, αριστερής απόχρωσης, αυτή τη φορά σιωπούν.

 

Δεν θα διαδηλώσουν.

Δεν θα κάνουν πορεία.

Δεν θα μας πουν με ύφος τις αρλούμπες τους περί γυναικοκτονίας

 

Η ιστορία του ενδεκάχρονου κοριτσιού δεν βολεύει και πρέπει άμεσα να ξεχαστεί.

 

Καταρχάς ανήκει στη γνωστή ευπαθή ομάδα. Αν ασχοληθούμε, θα πρέπει να ανοίξουμε και άλλα ζητήματα:

 

-      Πως είναι δυνατόν  αυτή η τόσο άτεγκτη κοινότητα που έσπευσε να λιντσάρει τον δολοφόνο, τον άφηνε να περιφέρεται χαλαρός και ωραίος όταν βίασε την δεκατετράχρονη το 2017, στο διπλανό χωριό;

-      Σε αυτή την ευπαθή ομάδα είναι ή όχι συνηθισμένη πρακτική οι γάμοι σε πολύ μικρές ηλικίες;

-      Αν χαλάσει ο συμφωνημένος γάμος, προβλέπεται ή όχι χρηματική αποζημίωση στην οικογένεια της νύφης; Αυτά τα έθιμα δεν τα αγγίζουμε, σωστά;

-      Η οικογένεια στις 3 τα χαράματα θυμήθηκε να ανησυχήσει; Για ένα παιδί 11 ετών;

Κατά τα άλλα:

-      Μήπως θυμάσαι πως τον βρήκε η αστυνομία; ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. Ναι λοιπόν. ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. Για να μην έχουμε παλιάνθρωπους που σκοτώνουν παιδάκια και μετά ποστάρουν amber alert στα σοσιαλ «για να βοηθήσουν». Γιατί αυτοί που δεν θέλουν  τις κάμερες συντάσσονται ευθέως υπέρ του εγκλήματος.

-      Πως κατάφερε ο τύπος να μεσολαβήσουν 7 ολόκληρα χρόνια για το εφετείο στα οποία ήταν ελεύθερος όταν καταδικάστηκε για παιδοβιασμό;;; Τόσο τρομερό δικηγόρο είχε;

-      Ποιος νόμος κυριαρχούσε τότε και άφηνε τους εγκληματίες ελεύθερους;

 

Υπάρχει κρατική ευθύνη, δικαστική ευθύνη και αυτό το άρρωστο κάθαρμα το φως του ήλιου δεν πρέπει να το ξαναδεί.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 - ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Ο μόνος λόγος που γράφω το παρόν είναι γιατί βαρέθηκα να ακούω διάφορα βλακώδη σχόλια στα μαζικά μέσα επιρροής.

 

Καταλαβαίνω πως ως κομματικό στέλεχος πρέπει να πεις συγκεκριμένα πράγματα αλλά είναι αδιανόητο να κοροϊδεύεις τους ανθρώπους.

Αμ οι δημοσιογράφοι;

 

Είμαι πολύ χαρούμενος για χθες. Τους χρειαζόταν. Σε όλους. Υπάρχουν και μελανά σημεία ως προς τη σταυροδοσία αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Έχω και άλλη μια χαρά καθώς στα προγνωστικά που έκανα πριν από μια εβδομάδα, στη συντριπτική πλειοψηφία έπεσα τελείως μέσα και επιμένω να μην ασχολούμαι με το στοίχημα.

 

Η πρώτη μεγάλη συζήτηση ήταν αν θα πρέπει να γίνει σύγκριση με τις προηγούμενες ευρωεκλογές ή με τις εθνικές.

Φαινομενικά συγκρίνεις ίδιες διαδικασίες αλλά η πολιτική δεν είναι μουντιάλ και ολυμπιακοί αγώνες. Οι προηγούμενες ευρωεκλογές ήταν πριν από 5 χρόνια.

Επομένως δεν μπορείς να αγνοήσεις την τελευταία – περσινή – κάλπη. Μετράει και αυτή ως προς την τάση και τις αλλαγές του εκλογικού σώματος. Για αυτό και σε άλλες χώρες πάνε σε εκλογές αμέσως. Ο Μακρόν δεν είπε "α, είναι ευρωεκλογές, μια χαρά είμαστε". Θυμίζω πως το 2019, ο Τσίπρας όταν έχασε, επέσπευσε τις Εθνικές εκλογές. Άρα, κάθε κάλπη έχει τη σημασία της. 

Προφανώς και είναι πιο χαλαρή η ψήφος. Προφανώς και μια εκτεταμένη αποχή πρωτίστως επηρεάζει τα μεγάλα κόμματα γιατί οι μειοψηφίες ανέκαθεν έχουν μεγάλη συσπείρωση. Όμως το που πάει το έργο είναι ξεκάθαρο.

 

Η αποχή και η ψήφος για τα τρία μεγαλύτερα κόμματα της Ελλάδας είναι ξεκάθαρη ροχάλα των πολιτών. Αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιον αρέσει. Ούτε η Νέα Δημοκρατία δικαιούται να πανηγυρίζει, ούτε ο Σύριζα, ούτε το ΠΑΣΟΚ.

 

Το ΠΑΣΟΚ ήθελε τη δεύτερη θέση. Δεν την πήρε και δεν καρπώθηκε την πτώση των άλλων.

 

Ο Σύριζα εξακολουθεί να πέφτει. Ο Στέφανος τάραξε τα νερά αλλά εκτός από το τικ τοκ, έχει να μας πει κάτι άλλο; Έχει πρόταση, άποψη, ιδέα;  Η σκηνή του να πηγαίνει χθες στα γραφεία του κόμματος του, να τον περιμένουν οι άνθρωποι για μια δήλωση, εκείνος επιδεικτικά να πηγαίνει τη Φάρλι για κατούρημα! Το παιδί είναι ηλίθιο! Δώσε τη στον Τάιλερ να την πάει! Να τον ακολουθούν οι κάμερες στην πλατεία, είναι σουρεάλ!

 

Η Νέα Δημοκρατία την αλαζονεία δεν την είπε. Την έδειξε. Όταν θεωρεί τους ανθρώπους δεδομένους και για να κερδίσει τους αριστερούς ξέχασε δομικά στοιχεία της ταυτότητας της, πήρε ένα μάθημα σήμερα, μια σφαλιάρα αύριο.

 

Πρώτη μεν, κυρίαρχος ο Κυριάκος αλλά ας έχει και το νου του. Ο νόμος και η τάξη που δεν υπάρχει, η καταναγκαστική επιβολή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που πάει πακέτο με τη woke κουλτούρα, η τυραννία – ασυδοσία – ασυλία μειοψηφιών που συνεχίζεται ( λάθρο, ρομά, συνδικαλιστές, χουλιγκάνοι, αναρχομπάχαλοι ) οι σφαλιάρες που τρώμε στα εθνικά θέματα, η ανάπτυξη που φρέναρε, η ακρίβεια που συνεχίζεται ανεξαρτήτως διεθνών συνθηκών είναι στοιχεία που φέρνουν στους ανθρώπους προβληματισμό και απογοήτευση. Επίσης δεν υπάρχουν δικαιολογίες. 5 χρόνια κυβερνάς.

 

Οι ευρωεκλογές έχουν και άλλους χαμένους.

 

Ελπίζω να ξεμπλέξαμε με τον Βαρουφάκη. Ούτε τώρα, άστο Γιανημ, δεν πειράζει. Καλύτερα για όλους μας.  Η Νέα Αριστερά παρά την τηλεοπτική προβολή δεν έχει κανένα έρεισμα στην κοινωνία. Ο κοσμάκης δεν γουστάρει άλλα πειράματα με κομματίδια τύπου Λοβέρδου και Κόκκαλη. Φτάνει. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ικανή να κάνει θόρυβο αλλά δεν είναι ο εναλλακτικός πόλος που μπορεί να βρει καταφύγιο ο αριστερός. Μπήκε με το ζόρι και αν στις χαλαρές ευρωεκλογές είναι στο κάτι λίγο παραπάνω από το 3%, στις εθνικές που θα βγουν μαχαίρια, δεν τη βλέπω καλά τη Ζωή. Αν δεν μαζέψει τώρα δυσαρεστημένους αριστερούς, πότε θα το κάνει;;;

 

Η βραδιά είχε και κερδισμένους

 

Το ΚΚΕ έχει μια σταθερότητα. Οι ατάκες του Κουτσούμπα και οι καθαρές του θέσεις του δίνουν μια διαρκή άνοδο.

 

Ο Βελόπουλος είναι ο δημαγωγός που χαίρεται στην αναμπουμπούλα. Δεν τον φοβάμαι όμως γιατί ο Κυριάκος είναι ένας επιτυχημένος έμπορος. Ξέρει πότε θα πουλήσει.

 

Τσίμπησε και η Νίκη. Ο Νατσιός κερδίζει ποντάκια με την αξιοπρέπεια του. Μάζευε και ας είναι και ρόγες.

 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Χάρηκα γιατί την ψήφισα κιόλας και μια Φωνή Λογικής χρειάζεται.

 

Μια άλλη γελοία συζήτηση που κυριάρχησε στο δημόσιο διάλογο είναι λέει η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.

 

Αυτοί που το λένε δεν έχουν ιδέα. Ούτε για το τι λένε, ούτε από πολιτική.

Δομικό στοιχείο της ακροδεξιάς είναι η απέχθεια της απέναντι στο πολίτευμα και στη Δημοκρατία.

 

Ούτε ο Βελόπουλος, ούτε ο Νατσιός, ούτε η Λατινοπούλου έχουν αυτές τις θέσεις. Ποια ακροδεξιά;

 

Δύο στοιχεία που αξίζει να σταθούμε είναι τα εξής :

 

6-7 κόμματα είπαν το ίδιο πράγμα και όλα σε σχέση με τις προηγούμενες επιδόσεις τους κατέγραψαν άνοδο. Πατρίς θρησκεία οικογένεια. Αυτό δείχνει μια στροφή της κοινωνίας και μια απενοχοποίηση του εν λόγω συνθήματος. Ο κόσμος βλέπει. Δοκιμάσαμε πλείστα όσα, είδαμε την προκοπή, καταλάβαμε πόσο άχρηστες και επικίνδυνες είναι οι προτάσεις αντικατάστασης οπότε η επιστροφή στις ρίζες είναι η μόνη οδός. Elementaty Dear Watson. Όταν βλέπεις τη μαυρίλα, ξεκολλάς τις άθλιες ταμπέλες και βλέπεις την αλήθεια.

 

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι η Ξάνθη και η Ροδόπη. Κοιμόμαστε όρθιοι και οι Τούρκοι θα μπουν χωρίς μια ντουφεκιά για δείγμα.

 

Η απογοήτευση είναι στους σταυρούς. Εκεί οι πολίτες έκαναν την πλάκα τους.

Οι Νεοδημοκράτες επέλεξαν για τις 7 θέσεις που τους αναλογούσαν, 2 τηλεοπτικά πρόσωπα, 3 δεινόσαυρους της πολιτικής που δεν ξέρω τι ακριβώς έχουν προσφέρει στην Ελλάδα, τον Φρέντι Μπελέρη – πάλι καλά – και έναν κύριο που τον επέβαλλε το Μέγαρο Μαξίμου καθώς αδυνατώ να σκεφτώ έστω κάτι αξιοσημείωτο, κάτι που να θυμάμαι για τον κατά τα άλλα συμπαθή κ. Τσιόδρα.

 

Οι Συριζαίοι έβαλαν τον Αρβανίτη που ψήφιζε και το χαιρόταν δημόσια εναντίον της Ελλάδας, έναν πρώην παίκτη του μπάσκετ με συμπεριφορά που δεν την έλεγες ακριβώς και πολιτισμένη, την Κουντουρά που δεν ήταν ποτέ της αριστερή και τον Φαραντούρη που είναι η συριζαϊκή έκδοση της Λιάνας Κανέλη. Φωνάζει και δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει. Κλασικός αριστερός τηλεχουλιγκάνος.

 

Στην Ελληνική Λύση ψηφίστηκε ο Βελόπουλος 1 και ο Βελόπουλος 2, στη Νίκη έβγαλαν έναν συμπαθέστατο και καλό παιδί ηθοποιό και τελικά αν είναι κάποιος να κάνει κάτι, μάλλον η Λατινοπούλου απομένει να είναι.

 

Τέλος, καλές οι πλατφόρμες και η περίφημη ψηφιοποίηση του κράτους αλλά ας ενημερωθούν οι εκλογικοί κατάλογοι επιτέλους! Δεν μπορεί να έχεις εκλογικό σώμα περίπου 7 εκατομμύρια νοματαίους και στα χαρτιά 10 !

 

Ευτυχώς για 3 χρόνια δεν θα έχουμε άλλες εκλογές. Φτάνει. Πράξεις θέλουμε. Όχι άλλες προεκλογικές εκστρατείες.

ΥΓ. Γύρω μας γίνονται κοσμογονικές αλλαγές. Στην Κύπρο έβγαλαν εναν youtuber. Στη Γαλλία πάνε σε εθνικές εκλογές. Στη Γερμανία γίνονται μπάχαλο. Η στροφή στα Δεξιά γίνεται γιατί ο ευρωπαίος πολίτης νοιώθει οτι απειλείται ο τρόπος ζωής του. Στην Ελλάδα Κυριάκο μου, δεν τα είδαμε ακόμα αυτά αλλά αν δεν σοβαρευτείς, θα έρθουν και εδώ και δεν θα σε σώσουν ούτε οι ΛΟΑΤΚΙ, ούτε οι Ρομά, ούτε οι Λάθρο. 

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ

 

Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

 

Αγαπητέ Κυριάκο,

 

Σε ψήφισα στις εσωκομματικές εκλογές, στις Εθνικές και σε όλες τις άλλες. Την περίοδο 2019-2023 έκανες πολλά καλά.

Αμέσως μετά συνεπαρμένος από την απόλυτη πολιτική σου κυριαρχία και την αντιπολίτευση κωμωδία, μας τα χάλασες.

Είμαι θυμωμένος απέναντι σου γιατί έχεις χρυσή ευκαιρία να κάνεις όλα αυτά που πρέπει. Ενώ παίζεις μπάλα μόνος σου, εξακολουθείς να φοβάσαι. Φοβάσαι την διαλυμένη αριστερά, φοβάσαι τα τρολ στα σοσιαλ, φοβάσαι τους δημοσιογράφους που θα σε περάσουν από το φασιστικό δικαστήριο της πολιτικής ορθότητας.

 

Η αλήθεια πως δεν έχεις ανάγκη τη δική μου αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας ανθρώπων σαν εμένα. Της μέσης αστικής τάξης, που εργαζόμαστε, πληρώνουμε φόρους και τηρούμε τους νόμους. Εμείς έχουμε μόνο υποχρεώσεις.

 

Δικαιώματα έχουν οι άλλοι:

 

Οι Ρομά που κάνουν ότι γουστάρουν και παίρνουν ένα σκασμό επιδόματα.

 

Οι αναρχομπάχαλοι που τους χαϊδεύεις. Πέρασες νόμο για το κακούργημα των μολότοβ και φυσικά ο νόμος δεν τηρήθηκε. Αντί να βάλεις παντού κάμερες, πετάς χαρταετό. Ποιόν ευνοείς; Αυτούς! Επικοινωνιακά κόλπα, μερικές εκκενώσεις από τις καταλήψεις και μετά πάλι τα ίδια. Αφήνονται ελεύθεροι και κάνουν τα ίδια. Που είναι η πανεπιστημιακή αστυνομία; Πάλι στα χαρτιά;

 

Οι χουλιγκάνοι των γηπέδων για τους οποίους επίσης δεν υπάρχουν νόμοι. Έπρεπε να δολοφονηθεί ο Λυγγερίδης για να υπάρξει πολιτειακή ευαισθησία.

 

Οι ΛΟΑΤΚΙ. Μετά τον νόμο έκτρωμα που πέρασες για τον γάμο τους, ποιος σε πιάνει! Ας σε ψηφίσουν αυτοί Κυριάκο μου.

 

Οι συνδικαλιστές. Που πήγε ο νόμος για τις πορείες οεο; Ξέρω. Τυπωμένος στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και όχι στην πράξη. Πριν από λίγες ημέρες εκείνος ο υπέροχος τύπος που έριξε τους σερβερ του Πανεπιστημίου γιατί δεν του άρεσε ο νόμος για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, εξακολουθεί να εργάζεται στο Δημόσιο. Μια χαρά.

 

Οι Λαθρομετανάστες. Λιγότεροι αλλά εξακολουθούν να έρχονται. Διακρατικές συμφωνίες επιστροφής δεν κάνουμε και τους κρατάμε.

 

Όλοι αυτοί μπορούν Κυριάκο μου να σε ψηφίσουν. Εμάς τι μας θες;

 

Δεν είναι όλα τα θέματα πλατφόρμες και επιδόματα. Έχουμε δει απίστευτα πράγματα.

Μια κοπελίτσα να σφαγιάζεται έξω από το αστυνομικό τμήμα. Ο φρουρός δεν θα έπρεπε καν να είναι εκεί γιατί τον έχουν περάσει από 10 δικαστήρια. Οι υπόλοιποι του τμήματος να πετάνε χαρταετό.

Είδαμε 100 αλήτες να ξεκινάνε από την Κροατία, να διασχίζουν ολόκληρη τη χώρα ανενόχλητοι για να έρθουν να μαχαιρώσουν ένα δικό μας παιδί στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Είδαμε λιμενικούς να πετάνε στη θάλασσα έναν άνθρωπο.

Δεν μας άρεσε καθόλου η διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών με εκείνη την επιτροπή.

Έκανες ξεχωριστό υπουργείο για τις φυσικές καταστροφές και οι φωτιές στη Ρόδο και στον Έβρο έκαιγαν για 3 εβδομάδες !

 

Που είναι ο νόμος και η τάξη;

Που είναι η ασφάλεια;

Στα χαρτιά!

 

Κάνεις τον γκαλερίστα του Ράμα σε μια έκθεση ζωγραφικής. Σου ανταποδίδει υπέροχα, με τη φυλάκιση του Μπελέρη, την τρομοκρατία στην Ελληνική κοινότητα της Βορείου Ηπείρου και έρχεται μέσα στη χώρα μας και μας φτύνει κατάμουτρα! Παρεμπιπτόντως, ακόμα να μάθουμε τι έγινε με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ποια; Η Αλβανία των 2,5 εκατομμυρίων.

Πριν από λίγο καιρό όμως πήραν με την έγκριση μας ένα σκασμό λεφτά από την Ευρώπη για να φτιάξουν σιδηρόδρομο.

 

Το άλλο το κρατιδιάκι της Βαρντάσκα, αυτό που ήθελε ο Τσίπρας να λέγεται Βόρεια Μακ… ( δεν το γράφω ρε ! ) τσαμπουκαλεύεται, έχει πιστολιάσει τη συμφωνία 200 φορές, δεν έχει τηρήσει τίποτα και εμείς στην κοσμάρα μας.

 

Για τον Ερντογάν που μας γλεντάει, άσε δε λέω τίποτα.

 

Η ακρίβεια και οι τιμές που ανεβαίνουν συνέχεια, δεν μας έχει εξηγηθεί ακριβώς γιατί συμβαίνει αυτό. Φταίμε και εμείς ως καταναλωτές καθώς πάμε και τα αγοράζουμε ως κουτορνίθια, αντί να τα αφήνουμε στους πάγκους να σαπίζουν, αλλά εσύ που είσαι; Στα πρόστιμα της πλάκας που είναι για τα κανάλια;

 

Πριν από λίγες ημέρες ο ημερήσιος τύπος έγραφε για το πόσο καλά τα πάμε με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες και πόσο αυξήθηκε η εγχώρια παραγωγή και ότι θα πρέπει να πάρουμε μπαταρίες για να αποθηκεύουμε πια και από προχθές διαβάζουμε πως οι τιμές στο ρεύμα, ανεβαίνουν. Γιατί;

 

Είσαι 5 χρόνια κυβέρνηση. Δεν έχεις αντίπαλο ούτε και δικαιολογίες. Τα δύο μεγάλα προβλήματα της Ελλάδας είναι τα δύο δέλτα.

Δημογραφικό και Δικαιοσύνη.

 

Τι έκανες για αυτά;

Η Ελλάδα σβήνει Κυριάκο μου. Ο Ερντογάν θα μπουκάρει αύριο και δεν θα συναντήσει καμία αντίσταση. Η νεολαία μας αλβανοκρατείται. Η εθνολογική αλλοίωση σε συνδιασμό με τις διαλυμένες οικογένειες, επιφέρουν και τις συμμορίες των πιτσιρικάδων και την ωμή βία στα σχολεία και το μπούλινγκ. Αυτά δεν λύνονται με πενταψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς.

 

Οι καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης επιφέρουν το μπάχαλο και την ασυδοσία. Δεν μπορούμε μια ζωή να κρυβόμαστε πίσω από τον νόμο Παρασκευόπουλου. Άλλαξε τον! Αν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Κόψε τις αναβολές! Σέρνεται ο κοσμάκης στα δικαστήρια, γλεντάνε οι εγκληματίες. Επέκτεινε το ωράριο λειτουργίας και ο χαμένος της δίκης να πληρώνει το δικαστικό σώμα. Ας βγάζουν λεφτά οι άνθρωποι, δεν πειράζει. Είσαι 5 χρόνια κυβέρνηση και δεν έχεις κάνει τίποτα!

 

Δεν λέω, έκανες και σωστά. Η επιστολική ψήφος, τα απογευματινά χειρουργεία και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ήταν θετικά. Πήραμε την επενδυτική βαθμίδα και αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός. Αλλά είναι μόνο αυτά.

 

Το πράγμα δυστυχώς φάνηκε από τη νέα σου κυβέρνηση. Έβγαλες τον Άδωνι από το Ανάπτυξης που πήγαινε τρένο και έβαλες έναν αναιμικό κύριο που δεν έκανε τίποτα. Μπράβο.

 

Προσωπικά Κυριάκο μου, δεν είμαι υπέρ της αποχής και του άκυρου. Όποιος το κάνει αυτό, δεν δικαιούνται να μιλάει για τίποτα. Ο πολίτης πρέπει να παίρνει θέση. Σε αυτές τις εκλογές δεν θα σε ψηφίζω, μπας και ταρακουνηθείς λίγο και να σταματήσεις να υποτιμάς την αστική τάξη. Έχουμε και εμείς δικαιώματα, όχι μόνο υποχρεώσεις. Φυσικά και θα συνεχίσεις να κυβερνάς απρόσκοπτα, έχεις ισχυρή πλειοψηφία στη βουλή αλλά πρέπει να βγεις και από τον λήθαργο της σιγουριάς. Για 21 θέσεις στους 705, δεν έγινε και τίποτα άλλωστε. Με κάτι κομματικούς που μίλησα ανταλλάζοντας απόψεις, μου έλεγαν πως θα φανεί στις αγορές, και ότι μπορεί η χώρα να κλυδωνιστεί και κάτι τέτοια χαζοχαρούμενα. Ο φόβος τελείωσε. Οριστικά από το 2023.

 

Yours,

 

= = =

 

Σε αυτό το σημείο, φίλε μου αναγνώστη, ανεξάρτητα με το τι ψηφίζεις, ας δούμε τις υποψηφιότητες και τι έχουμε.

 

 

Αν ψηφίσεις ΝΔ, οι αξιόλογες υποψηφιότητες είναι:

 

-      Ο καθηγητής Σωτήρης Σέρμπος είναι πολύ σοβαρός.

-      Ο Σπύρος Καρανικόλας αξίζει και ξέρει τα ευρωπαϊκά θέματα

-      Η Ευη Χριστοφιλοπούλου στα χρόνια του μνημονίου και του άκρατου λαϊκισμού έδωσε μάχες

-      Ο Φρέντι Μπελέρης για συμβολικούς λόγους ότι δεν ξεχνάμε τα αδέρφια μας εκτός ελλαδικού χώρου.

Κατά τα άλλα:

Μεϊμαράκης, Βόζενμπεργκ, Κεφαλογιάννης, τυραννόσαυροι της πολιτικής. Φτάνει. Τον Αυτιά θα τον βγάλουν πρώτο όλοι οι ηλικιωμένοι που θα πάνε να ψηφίσουν. Η Πατουλίδου δεν μπορώ καν να θυμηθώ πόσες υποψηφιότητες με πόσα κόμματα σε πόσα αξιώματα έχει υποβάλλει. Ο συμπαθέστατος Πύρρος Δήμας έχει τιμηθεί επαρκώς από την πολιτεία. Η Μελέτη είναι καλύτερη στο Mega. Ο Κυμπουρόπουλος έχει ήδη εκλεγεί. Η Βίκυ Φλέσσα είναι συμπαθέστατη και ενδιαφέρουσα εναλλακτική. Η Μαρία Σπυράκη δεν βλέπω το λόγο να ξαναπάει. Οι υπόλοιποι αδιάφοροι.

Αν ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ, ρίχτο στον Γιάννη Μανιάτη. Σοβαρός και αυτός που ξεκίνησε με πραγματικό όραμα τη διαδικασία για τα πετρέλαια στο Αιγαίο.

Αν επιλέξεις κάποιο από τα κόμματα της Αριστεράς, να ψηφίσεις σελέμπριτιζ. Ο λόγος είναι πως για να μη χάσουν πελάτες θα δυσκολευτούν να ψηφίσουν εναντίον της Ελλάδας. Ενώ οι επαγγελματίες αριστεροί είναι αναφανδόν εναντίον της Ελλάδας.

Αν ψηφίσεις Ελληνική Λύση, δεν έχει νόημα που θα βάλεις σταυρό. Όλοι είναι αχυράνθρωποι του Βελόπουλου.

Αν ψηφίσεις Νίκη, βάλε έναν σταυρό στον Ανδρέα Σταλίδη που έχει το Αντίβαρο και είναι εξαιρετικός.

Αν ψηφίσεις κάτι από τα άλλα, πετάς την ψήφο σου.

Σε προσωπικό επίπεδο, αποφάσισα να βάλω έναν σταυρό στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Η κοπέλα παλεύει τόσα χρόνια μόνη της. Έχει φάει τόνους λάσπης στα σόσιαλ χωρίς να έχει καμία ομπρέλα προστασίας. Το «έγκλημα» της είναι ότι μιλάει σωστά, λογικά, τονίζει τα αυτονόητα που η αριστερίζουσα εθνομηδενιστική θολοκουλτούρα του τίποτα θέλει να θάψουμε. Δεν της συγχωρούν ότι μια όμορφη γυναίκα μπορεί να έχει λόγο, άποψη και σκέψη. Είχε το θάρρος να αποχωρήσει από τη ΝΔ και να πορευθεί μόνη της. Τη βρίζουν, τη λοιδωρούν, κάνουν τους έκπληκτους γιατί λέει προφανή πράγματα που ενοχλούν τη woke κουλτούρα και την πολιτική ορθότητα. Δεν κάνει χριστεμπόριο, και ναι, το Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια δεν είναι χουντικό σύνθημα αλλά η βάση για να προοδεύσει η πατρίδα μας. Με αυτά μεγαλούργησε και όταν τα ξέχασε, βούλιαξε. Στην Αφροδίτη Λατινοπούλου έχουν κολλήσει την ταμπέλα της ακροδεξιάς και αν τους ρωτήσεις δεν ξέρουν να το αιτιολογήσουν.

Ψήφος στην Αφροδίτη Λατινοπούλου την Κυριακή και καλά μυαλά !

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

 

Νοιάζομαι για σενα. Σου τα λέω από τώρα, ποντάρεις, κερδίζεις και πιες μια μπύρα στην υγειά μου.

 

Καταλαβαίνω πως οι δημοσκόποι δεν κάνουν απλές ανακοινώσεις δεδομένων αλλά κρατάνε και μερικές ισορροπίες. Άλλη όρεξη δεν είχαν να τους κατηγορούν ότι μεροληπτούν και εξαφανίζουν τη βούληση των πολιτών και τα γνωστά χαζοχαρούμενα.

 

Επίσης αυτό που δεν μπορούν να μετρήσουν είναι η αποχή. Στις Εθνικές Εκλογές είναι στο 50%. Στις Ευρωεκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο, γκολ και φεύγουμε για 63%

 

Αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν είναι οι +55 ετών. Θα είναι η Κυριακάτικη βόλτα. Οι πιο κάτω θα προτιμήσουν τις παραλίες. Άλλωστε, για να εκλέξουμε 21 βουλευτές στους 705 του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, δεν έγινε και τίποτα.

 

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, τα κόμματα λαμβάνουν:

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : 29 % ( υπάρχει σε δομικά θέματα δυσαρέσκεια Κυριάκο μου )

 

ΣΥΡΙΖΑ : 15 % ( Καλό το lifestyle Στέφανε μου, τάραξες τα νερά, αλλά από ουσία χαρήκαμε )

 

ΠΑΣΟΚ : 12 % ( Όχι Νίκο μου. Δεν είσαι λίγος. Άχρηστος είσαι. )

 

ΚΚΕ : 9 % ( Ο Κουτσούμπας χτίζει. )

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ : 8 % ( Οι επιστολές του Ιησού μίλησαν. Η απόφαση έχει παρθεί. )

 

ΝΙΚΗ : 5 % ( Αξιοπρεπής ο Νατσιός αλλά μέχρι ενός σημείου. Παραπέρα δεν πάει )

 

ΜΕΡΑ 25 & ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ : 2,4 - 2,6 % ( Κανένα έρεισμα στην κοινωνία, κανένα ρεύμα και απλώς παίζουν χωρίς λόγο στα κανάλια. Η εναλλακτική αριστερή ψήφος είναι ήδη καπαρωμένη – βλέπε παρακάτω )

 

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ : 6 % ( Η Ζωή το ξέρει το πολιτικό παιχνίδι. Για αυτό και δεν πιστεύω πως οι ανωτέρω δύο δεν θα καταφέρουν να πάρουν έδρα ) 

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ : 1% ( Παίζουν τον Λοβέρδο τα κανάλια αλλά έχουμε κουραστεί με κομματάρχες και κομματίδια. )

 

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ : 2,9 - 3 % ( Το παλεύει η Αφροδίτη αλλά είναι μόνη της.  Οι ηλικιωμένη δεν θα την ψηφίσουν και οι νεότεροι δεν θα πάνε να την ψηφίσουν. Έχει συμπάθειες σε μη ψεκασμένους δεξιούς και αποτελεί μια εναλλακτική σε αυτούς που θέλουν να πουν ένα γαμώτο αλλά να μην πετάξουν και την ψήφο τους. Ίσως κάνει την έκπληξη )

 

Αν έκανες το άθροισμα, μην κουράζεσαι. Λείπει ένα 6% που θα μοιραστεί σε πολλούς και διάφορους.

 

Αυτά είναι τα προγνωστικά μου και περιμένω να δω τι θα ψάρια θα πιάσω.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑΛΙΔΗ

 

Ο Ανδρέας Σταλίδης έχει προσφέρει στην Ελλάδα με το θρυλικό Αντίβαρο που 23 χρόνια τώρα, είναι φάρος φωτός και Ελληνισμού.

Κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νίκη και αν αποφασίσεις να ψηφίσεις το συγκεκριμένο κόμμα, αξίζει έναν από τους 4 σταυρούς σου.

 

Αν και ανταποκρίθηκε πρόθυμα να έρθει στο στούντιο για μια συνέντευξη, δυστυχώς το πιεσμένο πρόγραμμα του, δεν μας έδωσε το χρονικό περιθώριο για αναλυτική συζήτηση.

 

Παρόλα αυτά ένα ικανό δείγμα γραφής, μπορείς να πάρεις.

 

 


 

Αν δεν ανοίγει το βίντεο απευθείας, πάτα το παρακάτω λινκ

 

 https://www.youtube.com/watch?v=bvRFL7hFyoU&ab_channel=%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85