Ακολούθησε με στα Social

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Φυσικά και θα κατέβω στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο την Κυριακή 4/2/2018 στις 14:00. Εννοείται. Το νοιώθω ως υποχρέωση μου.

Γιατί;;;

Α) Για τη Μακεδονία μας. Για τον Μεγαλέξανδρο. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο !

Β) Γιατί βαρέθηκα στην Ελλάδα να κατεβαίνουμε συνέχεια στο δρόμο για βλακείες. Οι συνδικαλιστές, οι συντεχνίες, οι αγανακτισμένοι διορισμένοι, τα κορόιδα σισαχθιανς, οι εξαπατημένοι δεν πληρώνω, τα τσάμικα και τα καλαματιανά στο πιο γελοίο δημοψήφισμα όλων των εποχών. Ας κατέβουμε και για κάτι της προκοπής ! Για κάτι ιερό και σπουδαίο !

Γ) Γιατί υπάρχει ακόμα ελπίδα. Δεν πέθανε ο Ελληνισμός παρά την επί δεκαετίες αριστοτεχνικά στημένη προπαγάνδα της αριστερίζουσας εθνομηδενιστικής θολοκουλτούρας του τίποτα. Το Αιγαίο δεν ανήκει στα ψάρια του και οι Έλληνες έχουμε εθνική ταυτότητα !

Δ) Γιατί πρέπει να βροντοφωνάξουμε ότι άλλο ο πατριωτισμός και άλλο ο εθνικισμός. Για σενα κυρία Κούλα που με διαβάζεις τώρα, ο πατριώτης αγαπά την πατρίδα του χωρίς να επιθυμεί τη σφαγή των υπολοίπων.

Ε) Γιατί την Ελληνική Σημαία δεν την έχουμε για να την καίμε κάνοντας ψευτοεπανάσταση αλλά τη βλέπουμε και συγκινούμαστε.  Με τον Εθνικό Ύμνο ανατριχιάζουμε και 3.000 χρόνια ιστορίας δεν τα πουλάμε.

ΣΤ) Γιατί όπως θα έλεγε και ο σχωρεμένος  Φύσσας, σιγά μην κλάψω σιγά μη φοβηθώ. Δεν θα φοβηθώ τους παρακρατικούς γνωστούς αγνώστους ρουβικωνομπαχαλάκηδοσυνιστώσες που θα επιχειρήσουν να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Αν κατέβει 1 εκατομμύριο κόσμος στο Συντάγμα, ας τολμήσουν να βάψουν το συλλαλητήριο με αίμα. Νύχτα θα φύγουν από το Μαξίμου με μηχανότρατα.

Ζ) Γιατί δεν εμπιστεύομαι ούτε τον Τσίπρα, ούτε τον Καμμένο. Επειδή δεν τους νοιάζει η Ελλάδα αλλά η καρέκλα και τα ψηφαλάκια, να μάθουν ότι θα χάσουν πάρα πολλά. Όσο και αν είναι αυτοί οι τύποι για τα μαύρα δράγκαλα, ένα εκατομμύριο κόσμου δεν το αγνοείς.  

Η) Γιατί οι χειρισμοί της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι επικίνδυνοι. Άνοιξε ένα θέμα από το πουθενά για εσωκομματικούς λόγους και θα καταλήξουμε ένα κρατιδιάκι της πλάκας να μας δέσει χειροπόδαρα ! Μας δίνουν μια αλλαγή ονόματος σε δρόμους,  αεροδρόμιο και δεν γίνεται καμία κουβέντα για τα σχολικά βιβλία, τους χάρτες, το σύνταγμα και τον Ήλιο της Βεργίνας. Άλλη μια επιτυχημένη διαπραγμάτευση του Αλέξη. Από αυτές που μας πήγαν από θρίαμβο σε θρίαμβο.

Θ) Γιατί αν επιμένουν οι Συριζαίοι να χρεώνουν το συλλαλητήριο στον φασισμό και στον εθνικισμό, τους αξίζει να μάθουν ότι είμαστε πάρα πολλοί τελικά που δεν είμαστε Χρυσή Αυγή αλλά αγαπάμε την πατρίδα μας. Να φωνάξουμε πως η ελληνική ψυχή και η εθνική ευαισθησία του λαού, δεν πέθανε επειδή αυτοί κέρδισαν τις εκλογές με τα αντιμνημονιακά παραμύθια.

Ι) Γιατί η Θεσσαλονίκη μας έδειξε το δρόμο. Μας έδωσε τρανό παράδειγμα. Μη γίνουμε και ρεζίλι...

Ραντεβού στο Σύνταγμα.

ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια