Ακολούθησε με στα Social

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

 

Σου τα λέω από τώρα, που είναι νωρίς, να τα παίξεις, να βγάλεις τις διακοπές σου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ

Τα σενάρια σκοτεινής συνομωσίας λένε πως είναι αδύνατον να μείνει ο Παναθηναϊκός εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων οπότε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα κερδίσει.

Υποστηρίζω πως ο Άρης θα επικρατήσει γιατί:

Α) Μετά από μισό αιώνα, έχει μια ευκαιρία και είναι με το μαχαίρι στα δόντια

Β) Μετά την εμφάνιση του με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης δείχνει πιο δυνατός.

Γ) Ο Παναθηναϊκός έχει κακή ψυχολογία, με τους τρεις προπονητές σε μια χρονιά, με το συνεχές γκρεμίζω – χτίζω.

Δ) Ο Άρης έχει ταυτότητα από την αρχή της χρονιάς. Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν έχει τίποτα.

Ε)  Το κλειστό παιχνίδι που είναι εξ’ορισμού ο τελικός του Κυπέλλου, ταιριάζει περισσότερο σε μια ομάδα όπως ο Άρης.

 

ΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ρεάλ είναι καλύτερη ομάδα. Πιο έμπειρη. Το έκανε και πέρυσι πάνω κάτω με τους ίδιους παίκτες. Πιο πλήρες το ρόστερ της.

ΟΜΩΣ

Α) Ο Παναθηναϊκός  έχει τον ενθουσιασμό, τη φόρα, το πάθος του ουσιαστικά πρωτάρη και μαζί με τον κόσμο του, μπορεί να φέρι τα πάνω κάτω.

Β) Αν το παιχνίδι πάει σε ροντέο, πάνω κάτω δηλαδή σε φρενήρη ρυθμό, βολεύει τον Παναθηναϊκό καθώς οι άλλοι θα παίζουν άμυνα και την επίθεση θα την αναλάβει ο Ναν που αυτού του είδους το παιχνίδι το ξέρει καλύτερα από συμπαίκτες και αντιπάλους. Η Ρεάλ σίγουρη για τον εαυτό της, εκεί θα το πάει. Αλλά αυτό θέλει και ο Παναθηναϊκός.

Γ) Τα one off παιχνίδια δίνουν ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα στο outsider.

Δ) Πριν από λίγο καιρό ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη. Θα μου πεις ότι δεν είναι ίδια τα παιχνίδια αλλά το κέρδος του Παναθηναϊκού είναι πως δεν τη φοβάται. Θα τη χτυπήσει στα ίσα.

Για να νικήσει ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραμείνει στον αγώνα ο Λεσόρ γιατί μετά από αυτόν το χάος στη ρακέτα των πρασίνων. Επίσης πρέπει να βοηθήσει ο Σλούκας με τα σουτ απέξω σε περίπτωση που πέφτουν ( που θα πέσουν ) δύο δυο στον Ναν. Για αυτό τον πήραν τον Κώστα άλλωστε.

Μακάρι να το σηκώσει ο Παναθηναϊκός γιατί χθες είδα και κάτι που δεν το έγραψε κανένας μεγαλόσχημος δημοσιογράφος. Όταν ο Ολυμπιακός απειλούσε, κάθε φορά, μα κάθε φορά, ένα διακριτικό σφυριγματάκι το έπαιρνε. Πέρυσι οι Ισπανοί έσφαξαν την Παρτίζαν και πήγαν στη θέση της στο final 4, φέτος όπου χρειάστηκε, ένα σπρωξιματάκι, το είχαν. Σίχαμα πια!

Υγ. Αυτοί οι γάβροι πια… Του έφεραν του Μπαρτζώκα κάτι Σίκμα και κάτι Μπραζντέϊκις και είχαν απαίτηση να πατήσει τη Ρεάλ με τον υπέρδιπλο προϋπολογισμό. Και που πέρασε με μειονέκτημα έδρας τη Μπαρτσελόνα, υπέρβαση ήταν. Μια ζωή αχάριστοι. Και τον Πατ Ράιλι να είχαν, καλύτερα δεν θα πήγαιναν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια