Ακολούθησε με στα Social

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

ΜΕΤΑΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

  

Έτυχε λοιπόν και βρέθηκα σε μια παρέα που παρακολούθησε τη Eurovision 2024 και ακολούθησα.

Το μάθημα που πρέπει να πάρουμε ΟΛΟΙ μας είναι πως ακόμα και αν τα εγχώρια ΜΜΕ παίζουν ένα τραγούδι σαν το ζάρι 200 φορές την ημέρα και αναγκάζεσαι όχι μόνο να το συνηθίσεις αλλά να σου αρέσει κιόλας. Ακόμα και αν διαβάζεις διάφορα «αποκλειστικά» και διάφορες «διαρροές» τύπου έγινε χαμός, τα στοιχηματζίδικα μας δίνουν φαβορί, όλοι μας θαυμάζουν, πόσο υπέροχοι είμαστε, στην πραγματικότητα 

ΕΝΑ ΜΑΠΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΠΑ. 

Ας μην παραμυθιαζόμαστε και να στέλνουμε άλλη φορά κάτι καλύτερο. Πάλι καλά που έβαλε το χεράκι της η ομογένεια και πήραμε την 11η θέση αλλιώς είχαμε καπαρώσει την 17η. 

Αμιγώς μουσικά, νομίζω πως αδικήθηκαν κυρίως η Αυστρία, η Κύπρος και η Αρμενία. Έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω αλλά γούστα είναι αυτά.

Κατά τα άλλα, αν αυτό το αλουμινοχαρτοτσούβαλο που φόρεσε η Μαρίνα Σάττι είναι φούστα και ρούχο για ένα τόσο μεγάλο τηλεοπτικό προϊόν, τότε εγώ είμαι 2.13, μαύρος, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπάκς και με λένε Αντετοκούνμπο.

Εκτός από την τρισάθλια και προσβλητική συμπεριφορά της κυρίας Μαρίνας μας απέναντι στον καλύτερο σύμμαχο μας στη ΝΑ Μεσόγειο, το γλυκό έδεσε με τις βλακώδεις δηλώσεις των χορευτών της ότι είναι Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης. Την ίδια ώρα που ο Έντι Ράμα ήρθε και μας έφτυσε κατάμουτρα μέσα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ελλάδα μας θα πέσει εκ των έσω αναίμακτα και χωρίς να ακουστεί ούτε ντουφεκιά.

Η μεγάλη μου όμως απογοήτευση είναι η Ευρώπη η ίδια.

Αυτό ρε παιδιά είναι Ευρώπη;

Τα πούπουλα με τη φούστα; Καλά έκανε και το έσπασε το τρόπαιο. Του άξιζε η καταστροφή. Αυτός για τους δικούς του λόγους, εγώ το εξέλαβα κατά τους δικούς μου.

Καταντήσαμε οι χρήσιμοι ηλίθιοι του Ισλάμ !

Η τριφυλή ζωή, οι ανέσεις, η χλιδή, ο ατομισμός, τα αποβλακωτικά θεάματα, δημιούργησαν αφενός μια ευρωπαϊκή κοινότητα γερόντων που νοιώθουν άσχημα. Αφετέτου οι νέοι το μόνο που τους νοιάζει είναι τι θα βάλουν στον πωπω τους και να αποποιηθούν φύλο και ταυτότητα.

Βαρέθηκα χθες το βράδυ να παρακολουθώ από όλες τις χώρες αγοράκια να μιλάνε σπαστά ανδρικά και να ζουζουνίζουν πληκτικά. Οι άλλοι βγήκαν στη σκηνή ως διαβόλικ σατάνιστερς, ο άλλος γυμνός, οι Ισπανοί με στριγκάκια, κάτι χαζοχαρούμενα βλαμμένα.

Αν πήγαινε κανείς να πει ότι «μου αρέσουν οι γυναίκες» θα τον έκαιγαν ζωντανό!

Πραγματικά, τέτοια ηθική εξαθλίωση, δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος, δεν χρειάζεται να συγκρουστεί κανείς με κανέναν.

Μπορούν να μαζευτούν στα τουρκικά σύνορα 10 εκατομμύρια νοματαίοι και απλώς θα σταματήσουν στην Αγγλία.

Όταν κάποιοι αντιδρούν και ψηφίζουν υπέρ της Εθνικής τους ταυτότητας, η καραμελίτσα είναι εύκολη. Ά, λέει, οι φασίστες ανεβαίνουν. Δεν ξέρω σε ποιο ποσοστό είναι φασίστες και σε ποιο είναι μια αντίδραση σε αυτή την κατακόρυφη πτώση.

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή μουσική συνάντηση ήταν μια ποπ σαλατούλα με καλλιτέχνες που έμοιαζαν μεταξύ τους και αυτό που μας έδειξαν ήταν ζαχαρουλίνες γλιτσουλίνες.

Αν αυτό το πράγμα είναι η Ευρώπη, είναι σκέτη απογοήτευση. Ας τους παίρνουμε τουλάχιστον τα λεφτά για να βελτιώσουμε τη χώρα μας και πνευματικά ας μην πάρουμε τίποτα.

Αν ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός είναι τα πούπουλα με τη φούστα, τότε πολύ φοβάμαι πως μόνο η καταστροφή απομένει.

Τέλος, αν πριν τον διαγωνισμό υποστήριζα μια φορά το Ισραήλ, τώρα το υποστηρίζω δέκα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια