Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΛΙΓΟΥΡΙΑ Ε ;



Εχουν πολύ πλάκα πολλές γυναίκες στο facebook να εκθέτουν φωτογραφίες τους με το μαγιο και το μπικίνι προφανώς ζηλεύοντας τις μοντέλες ή αντιγράφοντας τες και μετά διαμαρτύρονται για τα χυδαία σχόλια που εισπράττουν. Λόγω φύλου, η αυταρέσκεια και η φιλαρέσκεια τις οδηγεί να θέλουν να εχουν πάρα πολλούς θαυμαστές με αποτέλεσμα να βλέπεις κοριτσάκια με φωτογραφία προφιλ από την παραλία ( και όπως είναι φυσιολογικό κανείς δεν κοιτάζει αν το νερό είναι πράσινο ή γαλάζιο, ή αν εκείνη τη μέρα είχε κύμα ή η θάλασσα ήταν λάδι ) να γεμίζουν με 3 και 4 χιλιάδες ηλεκτρονικούς φίλους.

Μετά διαμαρτύρονται γιατί κάποιοι γίνονται χυδαίοι, τους την πέφτουν, προσπαθούν να τις προσεγγίσουν ερωτικά με κομψό και άκομψο τρόπο.

Συγγνωμη κοριτσάκι μου αλλά είναι σαν να θελεις να πηγαινεις βολτα με το αυτοκινητο και να εχεις το ντεποζιτο γεματο!

Όταν  βαζεις στο προφιλ σου οποιον να ναι, για να δημιουργησεις ένα μεγαλο κυκλο ώστε να προβαλλεις περισσοτερο τον εαυτο σου είναι μαθηματικα βεβαιο πως θα εχεις και τετοιες συμπεριφορες. Ή θα εχεις στο δικτυο σου λιγους και επιλεγμενους που να ξερεις ή θα βαζεις ολον τον κοσμο και θα εχεις υποψη σου πως θα αντιμετωπισεις και αντιστοιχα μηνυματα.

Το
facebook λογω της ιδιομορφιας του μεσου καλυπτει προσωπα και πραγματα. Υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν την πλάκα τους. Κανε και εσυ! Γιατι χαλιεσαι; «μωρο μου, ποσο παει μια βραδια μαζι σου; Πες μου νουμερο» «βλεποντας το προφιλ σου ουτε με δυο δις δολλαρια δεν θα πηγαινα μαζι σου»

Οταν προβαλλεις το σωμα σου με τα σεξι μπικινι, τι περιμενεις;


Να κανει ο άλλος κατάδυση στον πιθανώς πάμπλουτο ψυχικό σου κόσμο;







2 Λογομαχιες:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το ξέρω. Το έχω δει από καιρό κάτι τέτοιο. Μάλιστα, αν τυχόν βάλεις καμία δική σου γυμνή φωτογραφία θεωρώ βέβαιο ότι θα σου κάνουν αναφορά...

Leviathan είπε...

ego pali den exo facebook...exeis pados apolito dikio sauto pou les...kali xroniaaaaaaa kai pali! :)

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια